*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ! 10σέλιδο αφιέρωμα για ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ από το περιοδικό Πολιτικά & Κοινωνικά ΘΕΜΑΤΑ!

29 Σεπτεμβρίου
Εκδότης ο μαχητικός δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας που έκανε αποκαλύψεις και για το ΒΑΤΟΠΕΔΙ
*Ο Κώστας Καραμανλής μας δίνει την εντύπωση ότι τον υποχρέωσαν να γίνει πρωθυπουργός
ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ Σωκράτη Ξυνίδη και μια ακόμη ένδειξη του «ειδικού» ρόλου που θα «παίξει» την επόμενη μέρα, εφόσον το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές και κάνει αυτοδύναμη Κυβέρνηση στις εκλογές της 4 Οκτωβρίου.
Το περιοδικό «Πολιτικά και Κοινωνικά ΘΕΜΑΤΑ», εκδότης του οποίου είναι ο μαχητικός δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας που έκανε αποκαλύψεις και για το ΒΑΤΟΠΕΔΙ, με εξώφυλλο τους Γ. Παπανδρέου, Κ. Καραμανλή, Μ. Γιομπαζολιά και Σ. Ξυνίδη και τίτλο, «Αλλάζουν ήρεμα ρόλους…», δηλαδή ο Καραμανλής παραδίδει την Πρωθυπουργία στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, έχει 10σέλιδο αφιέρωμα για ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΝΙΔΗ με τον μαχητικό δικηγόρο να μιλάει στους Γιάννη Ντάσκα και Αγυρώ Αθανασοπούλου σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, που σίγουρα θα πολυσυζητηθεί.
«Η πολιτική οικογένεια της Ξάνθης που πρωταγωνίστησε στην αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία μας, φιλοξενείται στα «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» λόγω των εκλογών, αναφέρει το περιοδικό και συνοψίζει τις θέσεις του.
-Δεν θα είναι λογιστής ο Γιώργος Παπανδρέου.
-Γαλάζια είναι όλα τα καρτέλ της αγοράς.
-Ηττήθηκαν τα παραμάγαζα εξουσίας στο ΒΑΤΟΠΕΔΙ.
ΣΤΗΝ συνέντευξή του ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΥΝΙΔΗΣ τονίζει με έμφαση, «Το σκάνδαλο της SIEMENS θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές», υπογραμμίζει ότι, «με τη Νέα Δημοκρατία οι πλούσιοι έγιναν πλουσιότεροι και οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι, διότι το κοινωνικό κράτος θυσιάστηκε χάριν των ιδιωτικών συμφερόντων», για να κάνει και την σημαντική αποκάλυψη.
-Πολιτικά πρόσωπα επέβαλαν σιωπή στο σκάνδαλο Βατοπεδίου, φωτογραφίζοντας ευθέως τον Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και το στενό περιβάλλον του.
«Ο Κώστας Καραμανλής μας δίνει την εντύπωση ότι τον υποχρέωσαν να γίνει πρωθυπουργός…», καταλήγει στην συνέντευξή του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »