*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ;;; «Γκάζωσε» κανονικά τον Κριτσίνη ο Κοντός!

29 Σεπτεμβρίου

Άγρια «γκάζωσε» τον Σάκη Κριτσίνη ο Αλέκος Κοντός όταν πληροφορήθηκε ότι «προωθούσε»την υποψηφιότητα του Σωκράτη Ξυνίδη στο χωριό Άβατο.
Από τη πλευρά του ο Σάκης βέβαια διατείνεται ότι εντελώς τυχαία πήγε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου και εκεί είδε τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με τον οποίο απλά έκανε μια χειραψία…
Για να τον διαψεύσουν όμως και πάλι κύκλοι του Κοντού, ισχυριζόμενοι ότι «πήρε τον Σωκράτη Ξυνίδη και τον πήγε στην ποδοσφαιρική ομάδα του Αβάτου όπου είναι Πρόεδρος για να τον στηρίξει!
-Όποια κι αν είναι η αλήθεια, ο… Σωκράτης Ξυνίδης είναι πάντως «αιτία» που τάσπασαν Κοντός - Κριτσίνης για να σχολιάσει ο τελευταίος με νόημα, «εμένα ο Αείμνηστος πατέρας μου δεν μου μίλησε ποτέ τόσο άσχημα και να μου μιλήσει έτσι ο Κοντός…»!
Στο θέμα πάντως που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο στενούς συνεργάτες και φίλους, ουδέτερη στάση κρατάει ως συνήθως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης…
-Ενώ ο ίδιος ο Κριτσίνης «χρέωσε» το «επεισόδιο» σε… «ρουφιάνους» που ήθελαν να διαταράξει τις σχέσεις του με τον Κοντό….
Κι όλα αυτά τα «απίστευτα», παραμονές εκλογών.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »