*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουνίου

Ο ΠΑΤΗΡ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ «ΦΙΛΕΤΟ» ΤΗΣ ΠΑΝ. ΤΣΑΛΔΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ… ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΣΤΟ «ΕΡΓΟ» ΤΟΥ!

30 Ιουνίου
ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΠΕΑΕΑ)
Κατήγγειλε την «ανταλλαγή» του πατέρα Βενιζέλου με το «φιλέτο»
της Παν. Τσαλδάρη και τον… αποκλεισμό των «γραφείων» της! Ο πατήρ Βενιζέλος τελικά πήρε το «φιλέτο» ακίνητο της Παναγή Τσαλδάρη παρά τα όσα έλεγε δημόσια ο γιος του Βαγγέλης Βενιζέλος και την «δέσμευσή» του να το επιστρέψει στο δημόσιο! Το γεγονός όπως είναι γνωστό αποκάλυψε μόνο ο «Μαχητής», ενώ παρά τις προσπάθειες της κυρίας Σοφιαννίδου, δυστυχώς έκανε «γαργάρα» και η ΖΟΥΓΚΛΑ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!
ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!
ΕΝΩ λοιπόν «σιωπούν» στην Ξάνθη για την υπόθεση «Βενιζελο-παίδι» με την προκλητική ανταλλαγή του ακινήτου του πατρός στην περιοχή του Πούρναλικ με το φιλέτο της οδού Παναγή Τσαλδάρη Νομάρχης, βουλευτές, κόμματα και φορείς, η ΕΝΩΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΠΕΑΕΑ), ήταν αυτή που είχε τελικά την τόλμη και το θάρρος να καταγγείλει αυτά που συμβαίνουν εν μέσω «πέπλου» σιωπής με αναφορά-καταγγελία που αναφέρει τα παρακάτω:
Προς
1)Τον αξιότιμο κ. Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Ξάνθης
2)Τον κο Νομάρχη Ξάνθης
3)Τον κ. Δήμαρχο Ξάνθης
4)Τον Υπουργό των Οικονομικών
5)Την Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (Μαυροματαίων -12-) Αθήνα τ.κ. 10682
6)Προς τα ΜΜΕ

Αναφορά – Διαμαρτυρία
Του στην Ξάνθη (οδός Παναγή Τσαλδάρη αριθμός 109) Παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ).
Ξάνθη 15-06-2009

Εδώ και είκοσι χρόνια με εντολή του τότε Νομάρχη Ξάνθης, το στην Ξάνθη Παράρτημα της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, στεγάζεται σε ισόγειο κατάστημα πολυόροφης οικοδομής, που βρίσκεται στην Ξάνθη και έχει προσόψεις στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και στην Πλατεία Ζωαγοράς. Το γραφείο του παραρτήματος, έχει πρόσοψη στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και σ’ αυτό φυλάσσονται τα αρχεία του Παραρτήματος δηλαδή καταστάσεις των μελών από την έναρξη της Εθνικής Αντίστασης στον Νομό της Ξάνθης, πολύτιμα έγγραφα – ντοκουμέντα που αποδείχνουν την δραστηριότητα της Εθνικής Αντίστασης στον Νομό Ξάνθης από την σύστασή της μέχρι σήμερα.
Η πολυόροφη οικοδομή στο ισόγειο της οποίας στεγάζεται το παράρτημα, ανήκε στο Ελληνικό Δημόσιο και την διαχείρισή της έχει η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου ΚΕΔ, η οποία όπως πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ και την Όλγα Σοφιανίδου, μισθώτρια άλλου καταστήματος του ιδίου ακινήτου, που έχει πρόσοψη στην Πλατεία Ζωαγοράς, με ανταλλαγή μεταβίβασε την όλη οικοδομή στους Βασίλειο Βενιζέλο, πατέρα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, δικηγόρο Θεσσαλονίκης και στην Σοφία Νικολαΐδου, επίσης δικηγόρο Θεσσαλονίκης, κατοίκους Θεσσαλονίκης.
Με την παρούσα μας Σας καταγγέλλουμε ότι παρά την διαταχθείσα από το Ελληνικό Δημόσιο έρευνα για την νομιμότητα της ανταλλαγής και της ζημίας που επήλθε στο Ελληνικό Δημόσιο από την ανταλλαγή αυτή μετά από καταγγελία της Όλγας Σοφιανίδου παρά την μέγιστη ανάγκη προς το σκοπό της έρευνας, για την ύπαρξη του κτιρίου, οι νέοι ιδιοκτήτες αν και γνωρίζουν ότι στο ισόγειο της οδού Παναγή Τσαλδάρη στεγάζεται ο σύλλογός μας και ο Σύλλογος Πολυτέκνων χωρίς καν να μας ενημερώσουν με μία απλή επιστολή, μας απέκλεισαν από το κτίριο τοποθετώντας γύρω από το κτίριο ικριώματα και άρχισαν τις εργασίες κατεδάφισης του κτιρίου, αγνοώντας την στέγαση του παραρτήματος μας και του συλλόγου Πολυτέκνων σ’ αυτό και της ζημίας που θα υποστούμε. Αποτέλεσμα αυτών είναι να μην μπορούμε να εισέλθουμε στα γραφεία του παραρτήματος και να κινδυνεύει άμεσα να καταστραφεί το αρχείο μας. Ακόμη με την παρούσα μας Διαμαρτυρόμαστε για την περιφρόνησή μας και δηλώνουμε ότι δε περίπτωση καταστροφής του αρχείου μας και της υπάρχουσας το γραφείο μας οικοσκευής θα ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας κατά των παραπάνω ιδιοκτητών, του Ελληνικού Δημοσίου και της ΚΕΔ.
Παρακαλούμε για τις ενέργειές Σας και για την έγγραφη ενημέρωσή μας.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος του στην Ξάνθη (οδός Παναγή Τσαλδάρη αριθμός 109)
Παραρτήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ).
Τσούλος Γιώργος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »