*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουνίου

Μπήκαν φανάρια! Στην «διασταύρωση» του θανάτου

27 Ιουνίου
Είχαν γίνει πολλά σοβαρά τροχαία ατυχήματα, ήταν απαίτηση εκατοντάδων Ξανθιωτών, δικαιώθηκε η έντονη αρθογραφία του «Μ»

*Δόθηκε σε λειτουργία την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009, μετά από την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών, το έργο της τοποθέτησης των φαναριών στον ισόπεδο κόμβο της διασταύρωσης της Επ. οδού Ξάνθης-παραλίας Αβδήρων με την Επ. οδό Ν. Κεσσάνης - Αβάτου

Ήταν ένα θέμα που αναδείξαμε πολλές φορές (ιδίως τον τελευταίο καιρό…), από τις στήλες τις εφημερίδες μας, μετά από καταγγελίες δεκάδων πολιτών.
Ο λόγος για την «διασταύρωση» του θανάτου προς τη παραλία των Αβδήρων (μετά τον οικισμό) και αριστερά προς Νέα Κεσσάνη και δεξιά προς Μυρωδάτο-Άβατο.
Ο Νομάρχης είχε δεσμευτεί από πέρσι ότι, «θα τοποθετηθούν στο συγκεκριμένο κόμβο φανάρια».
Τελικά από την περασμένη Πέμπτη και τοποθετήθηκαν αλλά και λειτουργούν.
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
«Παράδοση του έργου της τοποθέτησης φαναριών στον κόμβο των Αβδήρων»
Δόθηκε σε λειτουργία την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009, μετά από την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών, το έργο της τοποθέτησης των φαναριών στον ισόπεδο κόμβο της διασταύρωσης της Επ. οδού Ξάνθης-παραλίας Αβδήρων με την Επ. οδό Ν. Κεσσάνης-Αβάτου.
Στόχος του έργου, που ολοκληρώθηκε σε περίπου 2 μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, είναι η μεγιστοποίηση της ασφαλούς διέλευσης όλων των οχημάτων από την συγκεκριμένη διασταύρωση, με την μείωση των κινδύνων, που οφείλονταν κυρίως στην μη τήρηση της προϋπάρχουσας σήμανσης από τους οδηγούς, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, που παρουσιάζει αυξημένη κίνηση.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »