*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

Απίστευτη ληστεία και περιπέτεια ανήλικης Κινέζας και της οικογένειάς της στην Ξάνθη.Θα την σκοτώσω, αν δεν με… πληρώσετε!

04 Ιουνίου
ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΥ «ΛΗΣΤΕΥΕΙ»!!!
Ο δράστης εισέβαλε χθες το πρωί στο διαμέρισμα των Κινέζων επιχειρηματιών, αλυσόδεσε την ανήλικη κορούλα τους και μετά… τηλεφώνησε στους Κινέζους γονείς της, ζητώντας ΛΥΤΡΑ!
Απίστευτη ληστεία και περιπέτεια ανήλικης Κινέζας και της οικογένειάς της χθες στη Ξάνθη με δράστη μάλλον… γνωστό τους!
Ο ληστής αφού χτύπησε το κουδούνι, εισέβαλε χθες το πρωϊ στο διαμέρισμα των Κινέζων επιχειρηματιών, αλυσόδεσε την ανήλικη κορούλα τους και μετά… τηλεφώνησε στους Κινέζους γονείς της, ζητώντας ΛΥΤΡΑ!

«ΑΛΥΣΟΔΕΣΕ» ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ!
Όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης (9.30), στο εμπορικό Κέντρο ΠΑΝΙΔΗ.
Το όλο σχέδιο φαίνεται να ήταν καλά στημένο, αφού ο δράστης, όπως όλα δείχνουν παρακολουθούσε βήμα προς βήμα τις κινήσεις της ανήλικης κοπέλας.
Πρόκειται για την κόρη δυο Κινέζων επιχειρηματιών, οι οποίοι ζουν και εργάζονται τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας όπου άνοιξαν και λειτουργούν δύο καταστήματα με Κινέζικα είδη.
Έχοντας καλή πληροφόρηση λοιπόν ο δράστης και γνωρίζοντας ότι οι γονείς της ανήλικης, βρίσκονται στα δύο καταστήματα με είδη ένδυσης, που διατηρούν εδώ και αρκετό καιρό, χτύπησε το κουδούνι της οικίας τους και με την πρόφαση ότι είναι πλασιέ μπήκε μέσα, ακινητοποίηση την ανήλικη κοπέλα, την αλυσόδεσε, την φίμωσε και τηλεφώνησε στους γονείς της, απειλώντας τους πως αν δεν του πουν που έχουν και δεν του δώσουν τα χρήματα τους, θα την… σκοτώσει!!!!
Αμέσως οι δύο γονείς, κατευθύνθηκαν προς το σπίτι τους και μη ξέροντας καλά ελληνικά, προσπαθούσαν να πουν στους ενοίκους του εμπορικού κέντρου πως κάτι κακό συμβαίνει μέσα στο σπίτι τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία κατέφθασε άμεσα, και εισέβαλε στο σπίτι των δύο Κινέζων επιχειρηματιών. Ο δράστης δυστυχώς, πρόλαβε και έφυγε ενώ οι αστυνομικοί μέχρι αργά χθες ανέκριναν την οικογένεια, προσπαθώντας να εντοπίσουν το δράστη. Αυτόπτες μάρτυρες μας είπαν ότι η ανήλικη κόρη του ζευγαριού, σε τραγική κατάσταση και με τα χέρια ματωμένα από της αλυσίδες, με όσο κουράγιο είχε, είπε στους Αστυνομικούς, πως έβλεπε συχνά τον δράστη σε κάθε έξοδό της από το σπίτι, κάτι που σημαίνει, πως αρκετό καιρό τώρα ο γνωστός – άγνωστος δράστης παρακολουθούσε την κοπέλα!!!
Σημειώνεται ότι μέχρι αργά χθες το βράδυ, η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης δεν ανέφερε τίποτα και δεν έδωσε δελτίο για το συμβάν.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »