*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

ΠΑΛΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ Επιτυχημένη η εκδήλωση τηςΟΝΝΕΔ Ξάνθης με ομιλητή τον πρώην πρόεδρο και υποψήφιο Ευρωβουλευτή Γιώργο Παπανικολάου

04 Ιουνίου
Μεγάλη κοσμοσυρροή το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο Elisso Hotel, παλμός και ενθουσιασμός από τον κόσμο για ΠΡΩΤΙΑ στις Ευρωεκλογές 2009
*Πριν από την άφιξη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, η ένθερμη νεολαία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζητωκραύγαζε, με εμφανή φανατισμό και ενθουσιασμό, συνθήματα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή, δίνοντας παλμό και μαχητικότητα στην όλη ατμόσφαιρα.
Μεγάλη κοσμοσυρροή τόσο των μελών της Νέας Δημοκρατίας όσο και της νεολαίας της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ από την Πολυτεχνική Σχολή της Ξάνθης, σημειώθηκε στο ξενοδοχείο “ELISSO” το απόγευμα της Τετάρτης, με αφορμή την ομιλία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και Υποψήφιου Ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου.
Πριν από την άφιξη του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, η ένθερμη νεολαία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζητωκραύγαζε, με εμφανή φανατισμό και ενθουσιασμό, συνθήματα υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και του Κώστα Καραμανλή, δίνοντας παλμό και μαχητικότητα στην όλη ατμόσφαιρα.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αλέκος Κοντός, ο Νομάρχης Ξάνθης Γιώργος Παυλίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης,ο Δήμαρχος Βιστωνίδας Νίκος Ζλάτκος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Μανώλης Τσέπελης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ και δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης Στράτος Σερραίος, ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ και Νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης Παναγιώτης Ταρενίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Στέλιος Μωραϊτης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νομού Ξάνθης Χρήστος Παμπουκίδης, ο Πρόεδρος Τοπικής Οργάνωσης Νομού Ξάνθης και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μιχάλης Πουσπουρίκας, ο δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Χρηστίδης, ο Διοικητής Νοσοκομείου Ξάνθης Πέτρος Πέτρου, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής και Νομαρχιακός Σύμβουλος Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Στάμος Τριμίτζιος κ.ά.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Νομού Ξάνθης Μιχάλης Πουσπουρίκας υποδέχτηκε θερμά τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ελλάδας Γιώργο Παπανικολή, ο οποίος κατέθεσε ενώπιον των ΜΜΕ την δική του αισιοδοξία για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή. Ο κ. Παπανικολής ανέφερε μεταξύ άλλων ότι « όσο περνάει ο καιρός η Νέα Δημοκρατία συσπειρώνει τα μέλη της παράταξης και ότι και να κάνει το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να αποδώσει γιατί είναι πλέον γνωστή η τακτική του λίγες μέρες πριν τις εκλογές να αναφέρεται σε ψεύδη και να επικαλείται ανύπαρκτα γεγονότα και κατασκευασμένα σκάνδαλα. Ο κ. Παπανικολής τόνισε ότι στόχος είναι μία καλύτερη Ευρώπη με κέντρο τον άνθρωπο και την Ελλάδα».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »