*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουνίου

Ν.Δ. 1η ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ! Ψήφισε για την Πατρίδα & τον πολίτη

04 Ιουνίου
Νέα Δημοκρατία των μεγάλων ΟΡΑΜΑΤΩΝ δεν είναι ο Παυλίδης, ο Κοντός, ο «Πύρρος» και ο «περίγυρος» του πρώην Υπουργού ή οι γαλάζιοι «διαπλεκόμενοι» με το ΠΑΣΟΚ και τους Χατζηευαγγέλου

ΟΧΙ ΣΤΑ «ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ»!
*Εσύ ο απλός και αδικημένος Νεοδημοκράτης που άντεξες τόσες μπόρες, ΤΟΛΜΗΣΕΣ και αντιστάθηκες επί τόσα χρόνια στο ΚΑΘΕΣΤΩΣ, στήριξε το Όραμα και τους νέους δρόμους με βάση τα συμφέροντα του τόπου.

Ο ΤΣΕΤΙΝ «ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ» ΜΕΤΕ!
ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ
ΤΟ «ΛΕΥΚΟ» ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ
«ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ» Η ΜΑΧΗ!
Μην ακούτε τις «δημοσκοπήσεις» των «πράσινων παπαγάλων». Η συμμετοχή σας στις εκλογές και η δυναμική σας παρουσία θα κρίνει και τη ΠΡΩΤΙΑ στη Ξάνθη αλλά και Πανελλήνια!


1η δύναμη η Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης στις Ευρωεκλογές της Κυριακής. Αυτό δείχνουν πλέον όλες οι τελευταίες εκτιμήσεις, αφού η περιβόητη απόφαση της Συμβουλευτικής Επιτροπής «Τούρκων» Δυτ. Θράκης να δώσει γραμμή για ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ στη μειονότητα, στην ουσία «στερεί» από το ΠΑΣΟΚ το «δυνατό» «χαρτί»της…
Η μειονότητα αντιλήφθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ και ο Αρχηγός της την εμπαίζουν και πήρε μια απόφαση που εμείς δεν θέλουμε βέβαια να κρίνουμε, είναι όμως καθοριστική για το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής καθώς η «ζυγαριά» πλέον γέρνει προς τη πλευρά της Νέας Δημοκρατίας…
Αν η «γραμμή» του «Ψευτομουφτή» κ. Μετέ και της Συντονιστικής «περάσει» στη μειονότητα (που στις εκλογές του Σεπτέμβρη 2007 ψήφισε 75-80% το ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό βγήκε πρώτο κόμμα), τότε η Νέα Δημοκρατία θα είναι τη Κυριακή στο Νομό Ξάνθης παρά τις «πικρίες» τους αγνού κόσμου της για τις συμπεριφορές πρωτοκλασάτων στελεχών της, ΠΡΩΤΟ κόμμα!!
Ήδη οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τσετίν τον οποίο δεν θέλει η μειονότητα να δει στα «μάτια» της γιατί την κορόϊδεψε και την κοροϊδεύει, «εκλιπαρεί» τον «Ψευτομουφτή» κ. ΜΕΤΕ και την Συμβουλευτική Επιτροπή ν’ αλλάξουν απόφαση, αφού αν το αποτέλεσμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ τη Κυριακή, τότε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σίγουρα θα τον «πετάξει» εκτός Ψηφοδελτίου μετά τις γνωστές ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΕΣ πρακτικές του!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Βέβαια «αδικημένος» από τις συμπεριφορές πρωτοκλασάτων στελεχών της παράταξης που ΚΕΡΔΙΣΑΝ πολλά (αξιώματα και χρήματα) εξ΄αιτίας της, νοιώθω και ο απλός και αδικημένος κόσμος της Νέας Δημοκρατίας. Αλλά σε αυτή τη κρίσιμη για την παράταξη και την πατρίδα στιγμή, τα «ψευτοδιλήμματα» δεν έχουν θέση…
Απλοί πολίτες που κατανοούμε την πικρία σας για τις συμπεριφορές τους.
-Νέα Δημοκρατία των μεγάλων ΟΡΑΜΑΤΩΝ δεν είναι ο Παυλίδης του «εγώ», των «μπαρών» και της «αυτοπροβολής».
Κι ούτε φυσικά ο Κοντός, ο «Πύρρος» και ο «περίγυρος» του πρώην Υπουργού. Και πόσο μάλλον οι γαλάζιοι «διαπλεκόμενοι» με το ΠΑΣΟΚ και τους Χατζηευαγγέλου…
Αυτό όμως που μετράει είναι η συμμετοχή σας τη Κυριακή στις εκλογές και η αποφασιστικότητά σας, να δώσετε και πάλι τη ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις εκλογές της Κυριακής.
Για τα υπόλοιπα, έχουμε χρόνο μπροστά μας…

«ΒΟΥΛΙΑΞΕ» Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΘΕΣ!
Στην ομιλία του χθες στη Θεσσαλονίκη (βούλιαξε από κόσμο η συμπρωτεύουσα ενώ ΠΑΡΟΥΣΑ ήταν εκεί και η Ξάνθη με 11 πούλμαν που δρομολόγησε η ΝΟΔΕ), ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα για τα περί αλλαγής του Συμφώνου Σταθερότητας, σχολιάζοντας πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αγνοεί την ευρωπαϊκή πραγματικότητα, ισχυριζόμενος πως πρόκειται για εμπαιγμό ενός ολόκληρου λαού.
Το ΠΑΣΟΚ λέει «όχι» σε κάθε αλλαγή, δεν τολμά ούτε καν να αναφερθεί στα δύσκολα, σχολίασε ο Κ.Καραμανλής.
Ο πρωθυπουργός κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι αρνείται κάθε συμβολή στα μεγάλα και χρήσιμα θέματα, χωρίς να παίρνει θέση, ενώ αρνείται ακόμη και τη στοιχειώδη συνεννόηση.
Αρκείται σε ένα μονότονο «όχι» απέναντι σε κάθε αλλαγή και υπόσχεται τα πάντα στους πάντες, προσπαθώντας να θολώσει τα νερά, δήλωσε ο Κώστας Καραμανλής αναφερόμενος σε θέματα Οικονομίας.
Ο κ. Καρμανλής κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου ότι «υπόσχεται ταυτόχρονα τα πάντα στους πάντες. Υπόσχεται τώρα και 'νέους φόρους'. Υπόσχεται και ένα 'άλλο Σύμφωνο Σταθερότητας'» ανέφερε αποφεύγοντας να κατονομάσει τον κ. Παπανδρέου στον οποίο αναφέρθηκε ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. «Δεν εξηγεί, ούτε γιατί ζητά το νέο Σύμφωνο στις κομματικές του συγκεντρώσεις, ούτε γιατί σιωπά το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα. Δεν λέει, προπάντων, ότι αυτό που υπόσχεται δεν γίνεται. Δεν γίνεται, γιατί χρειάζεται κοινή συμφωνία όλων των χωρών της Ευρωζώνης. Δεν γίνεται, γιατί δεν τη συζητά καμιά χώρα» δήλωσε.
«Παρά τις διεθνείς αντιξοότητες, κρατήσαμε ψηλά τις αντοχές της Οικονομίας μας. Παρά τα τεράστια βάρη του δημόσιου χρέους, πάμε καλύτερα σε σχέση με πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες» υποστήριξε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Καραμανλής έδωσε στη συνέχεια ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στον τομέα της Οικονομίας και της αντιμετώπισης της κρίσης. «Εστιάζουμε όλες τις δυνάμεις μας στον περιορισμό των δυσμενών επιπτώσεων της κρίσης. Επικεντρώνουμε τις δράσεις μας στην Οικονομία της καθημερινότητας. Δημιουργούμε όρους και προϋποθέσεις για μια καλύτερη μέρα την επομένη της κρίσης. Αυτή είναι η έγνοια μας» ανέφερε.
Αναφέρθηκε , τέλος, στα δημόσια έργα που αφορούν σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, στην ολοκλήρωση της ΕΓΝΑΤΙΑ και το μεγάλο έργο του METRO Θεσσαλονίκης.. Και τέλειωσε την ομιλία του στέλνοντας ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ για τους πολίτες. Τη Κυριακή η Νέα Δημοκρατία θα βγει και πάλι ΝΙΚΗΤΡΙΑ μέσα από μια δύσκολη μάχη…
Μέσα από τη ΛΑΣΠΗ και την ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ των «πράσινων παπαγάλων», το ΟΡΑΜΑ για μια καλύτερη Ελλάδα θα προχωρήσει και θα συνεχίσει…Στον δρόμο της Μάχης και της Πατρίδας όλοι στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή.
(Σ.Σ. Έλληνες, ενεργοί και ελεύθεροι πολίτες, Νεοδημοκράτες, μην ακούτε τις «δημοσκοπήσεις» των «πράσινων παπαγάλων». Η συμμετοχή σας στις εκλογές και η δυναμική σας παρουσία θα κρίνει και τη ΠΡΩΤΙΑ στη Ξάνθη αλλά και Πανελλήνια!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »