*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

Οι τελευταίες εκτιμήσεις για τις Ευρωεκλογές 2009 Προβάδισμα ΠΑΣΟΚ πανελλήνια, 1η η Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης

06 Ιουνίου

Είναι εμφανές πλέον ότι Πανελλήνια το «ναυάγιο» των τελευταίων ημερών με την απόδραση του Καραβέλα και τις προφυλακίσεις των παιδιών του, ζημίωσε την Νέα Δημοκρατία και την Κυβέρνηση, εκεί που ΜΟΝΟΣ του ο Καραμανλής, είχε καταφέρει να κάνει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Μια μέρα πριν από τις κάλπες, τα στοιχεία που συντηρούν το πολιτικό τοπίο, δείχνουν:
Πανελλήνια προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ 5-6 μονάδες και άνοιγμα της ψαλίδας αλλά 1η τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο Νομό Ξάνθης (έστω και με μειωμένη δύναμη), εφόσον βέβαια «λειτουργήσει» το ΛΕΥΚΟ της αυτοαποκαλούμενης Συντονιστικής Επιτροπής «Τούρκων» Δυτ. Θράκης και ΜΕΤΕ…
Ωστόσο αυτό το τελευταίο δεν έχει τόση σημασία (η ΛΕΥΚΗ ψήφος της μειονότητας πλήττει σαφέστατα το ΠΑΣΟΚ στη Ξάνθη, αλλά παράλληλα «καθαρίζει» και το τοπίο των οργανωμένων και πιστών στελεχών ψηφοφόρων της), όσο μετράει το Πανελλήνιο αποτέλεσμα που θα παίξει ρόλο και στην τελική απόφαση το Πρωθυπουργού, αν τελικά θα βάλει τους ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥΣ στα ψηφοδέλτια.
Χθες ο «Μικροπολιτικός» στα «ΝΕΑ» για παράδειγμα, αποκάλυπτε τα παρακάτω:
«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Καραμανλής προετίθετο παραμονές εκλογών να κάνει ακόμη ένα βήμα στην υπόθεση των Βατοπεδινών και να αφήσει πλέον καθαρά να εννοηθεί ότι θα τους αφήσει εκτός ψηφοδελτίου. Πώς να το επιχειρήσει όμως όταν είναι υποχρεωμένος να καλύψει την Μπακογιάννη στο θέμα Καραβέλα, για να προστατεύσει τη συνοχή της κυβέρνησής του τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές;
ΘΑΣΩΣΕΙ η Ντόρα τους Βατοπεδινούς; Μπα. Δεν σώζονται με τίποτε. Ή, μάλλον, θα πνιγούν όλοι μαζί από Δευτέρα».
Σημείωνε με έμφαση η εφημερίδα καταλήγοντας μάλιστα με νόημα:
«Σημειώστε δύο ονόματα που θα παίξουν από Δευτέρα: Γιάννης Μανώλης και Θανάσης Γιαννόπουλος. Ο πρώτος έχει μόνιμο στόχο την Ντόρα. Ο δεύτερος- όχι και τόσο ζωηρός τον τελευταίο καιρό- τα ΄χει με τον Καραμανλή».
-Και οι δύο ΑΝΤΙΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ βουλευτές….και από τη Δευτέρα και μετά λοιπόν, αναμένονται οι εξελίξεις και τα σπουδαία…
«Μ»
(Σ. Σ. Στη Ξάνθη μάλιστα, ήδη ένα μεγάλο κομμάτι αρχαίων και ιστορικών στελεχών της Ν.Δ. μετά μάλιστα από το επεισόδιο σε βάρος του Κώστα Γιαγντζόγλου, ετοιμάζει σχετική επιστολή στον Καραμανλή…και οι εξελίξεις ήδη τρέχουν!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »