*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουνίου

«Λάσπωσαν» τον Δήμαρχο με νέα ΨΕΥΔΗ & ανακρίβειες!

06 Ιουνίου
Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης αποκαθιστά την αλήθεια με μια καθαρή απάντηση που «ξεδοντιάζει» την συνειδητή ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της αλήθειας από τη παράταξη Πούλιου και την ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης.

ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Φ. ΑΜΟΙΡΙΔΗ!
*Για έναν δρόμο που έγινε… 15 χρόνια από τον Αείμνηστο Φ. Αμοιρίδη και εν όψει του έργου ενοποίησης των πλατειών στο κέντρο της πόλης και της αυξημένης κίνησης, στο συγκεκριμένο τμήμα η επέμβαση που μελετήθηκε δεν είναι μόνο απαραίτητη, αλλά και επιβεβλημένη!!!

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ;;; ΑΣ ΡΩΤΟΥΣΑΝ….
*Αρνηθήκαμε από τη ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να δώσουμε «βήμα» στη σκόπιμη παραπληροφόρηση και συκοφαντία του εργολάβου κ. Χρίστου Πούλιου που ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ πίσω από τη παράταξή του, για να «λασπολογήσει» πολιτικούς και συνειδήσεις. Δεν γνώριζαν; Ας ρωτούσαν και μια φορά για να μη πέφτουν σε συνεχείς γκάφες και συκοφαντίες…



.
Για μια ακόμη φορά!!! Διότι δεν είναι η πρώτη και η ΑΝΟΧΗ έχει και τα όριά της. Εργολάβος κ. Πούλιος και Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πόλης, «λάσπωσαν» τον Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη με νέα ΨΕΥΔΗ & ανακρίβειες για το περιβόητο «κομμάτι» της οδού Τσιμισκή.
Συγκεκριμένα η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης με ανακοίνωσή της και απλά λόγια, αποκαθιστά πλήρως την αλήθεια και «ξεδοντιάζει» την συνειδητή ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ της αλήθειας από τη παράταξη Πούλιου και την ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης που «ακολουθώντας» το γενικό κλίμα του κόμματός τους, επειδή δεν έχουν προτάσεις και όραμα για τη πόλη, επέλεξαν την οδό των ύβρεων και της παραπληροφόρησης…
Πρώτο ψέμα. Το κομμάτι του δρόμου στο οποίο αναφέρθηκαν στην ανακοίνωσή τους, κατασκευάστηκε… πριν από 15 χρόνια από τον Αείμνηστο Φ. Αμοιρίδη κι όχι από τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης. Εν όψει λοιπόν του έργου ενοποίησης των πλατειών στο κέντρο της πόλης και της αυξημένης κίνησης, στο συγκεκριμένο τμήμα η επέμβαση που μελετήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία δεν ήταν μόνο απαραίτητη, αλλά και επιβεβλημένη!!!
Κι όμως, αντί οι κύριοι αυτοί να δούνε την ουσία (αφού το έργο ενοποίησης κι αυτοί το ΨΗΦΙΣΑΝ και μόνο εμείς ως εφημερίδα είχαμε τη τόλμη να το χαρακτηρίσουμε «έργο-τέρας»!), επιχειρούν τις δικές τους «σιωπή» να την κάνουν… “ευθύνες» για τον Δήμαρχο.
Εμείς σαν εφημερίδα, αρνηθήκαμε από τη ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ να δώσουμε «βήμα» στη σκόπιμη παραπληροφόρηση και συκοφαντία του εργολάβου κ. Χρίστου Πούλιου που ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ πίσω από τη παράταξή του, για να «λασπολογήσει» πολιτικούς και συνειδήσεις. Δεν γνώριζαν; Ας ρωτούσαν και μια φορά για να μη πέφτουν σε συνεχείς γκάφες και συκοφαντίες…;;; Το έπραξαν ΛΑΣΠΟΛΟΓΩΝΤΑΣ αδίκως τον Στράτο Σερραίο και τα παιδιά του ακόμη (ενώ κάλυψαν τον «συνέταιρο»του Elisso κ.Τσέπελη), δυστυχώς το συνεχίζουν με αιχμή του δόρατος το πρόσωπο του Δημάρχου Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη, διότι ΤΡΕΜΟΥΝ και ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ την δημοφιλία του στη Ξάνθη και στους πολίτες.
Διαβάστε απλά την ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης και θα διαπιστώσετε το μέγεθος του ΨΕΥΔΟΥΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης σας γνωρίζει ότι το πρόσφατα δημοπρατηθέν έργο που αφορά στην ανάπλαση των πεζοδρομιών της οδού Τσιμισκή, δεν προβλέπει καμία επέμβαση στο τμήμα που περιλαμβάνεται από την οδό Μ. Καραολή και έως την οδό Μιαούλη που ολοκληρώθηκε πριν από δύο (2) χρόνια και συγκεκριμένα στις 26-05-07.
Αφορά στο τμήμα της οδού που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Μιχ. Καραολή και 28ης Οκτωβρίου, η κατασκευή του οποίου χρονολογείται πριν από δεκαπέντε (15) χρόνια.
Στο συγκεκριμένο τμήμα το εύρος του οδοστρώματος, αυτό δηλαδή που χρησιμοποιείται από οχήματα, προβλέπει μόνο μία σειρά στάθμευσης και μία λωρίδα κίνησης. Παρόλα αυτά όμως η κατάσταση που διαμορφώνεται από την αυξημένη κίνηση οχημάτων στο κέντρο της πόλης έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία και δεύτερης σειράς στάθμευσης, οπότε το εύρος της λωρίδας για την κίνηση των οχημάτων γίνεται οριακό για τα συμβατικά και απαγορευτικό για τα ειδικά – άμεσης επέμβασης.
Εν όψει του έργου ενοποίησης των πλατειών στο κέντρο της πόλης, η συγκεκριμένη οδός θα παραλάβει αυξημένη κίνηση και δεδομένου του μεγάλου εύρους του υπολοίπου τμήματος της ίδιας οδού, στο συγκεκριμένο τμήμα η επέμβαση που μελετήθηκε δεν είναι μόνο απαραίτητη, αλλά και επιβεβλημένη.
Άλλωστε η εκτέλεση του εν λόγω έργου αποφασίστηκε με την αριθμ. 607/10-12-08 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και έκτοτε η υπηρεσία μας, ως όφειλε, προέβη στη σύνταξη της μελέτης.
Η Δημαρχιακή Επιτροπή με την αριθμ. 131/27-03-09 απόφασή της που ελήφθη ομόφωνα κατάρτισε τους όρους της δημοπρασίας, η οποία έγινε στις 05-05-09 και την προηγούμενη Παρασκευή στις 29-05-09 κλήθηκε να αποφασίσει για την έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας, οπότε προέκυψε και το ζήτημα παρανόησης που αφορά το τμήμα της οδού, στο οποίο προβλέπεται η παρέμβαση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »