*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαΐου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ένα εκ. Ευρώ από ΛΑ.Ο.Σ στο Ταμείο της Φτώχειας, αντί των…τηλεοπτικών spot!

29 Μαΐου
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν Μιχ. Χαραλαμπίδης και Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης για την κοινωνική πρωτοβουλία του Προέδρου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:

Ένα εκ. Ευρώ από ΛΑ.Ο.Σ στο Ταμείο της
Φτώχειας, αντί των…τηλεοπτικών spot!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΚΤΣΑΛΗΣ: Στη πράξη φαίνονται τα κόμματα που βρίσκονται κοντά στο λαό!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΜΠΕΚΑΚΗΣ: Ο Πρόεδρός μας απέδειξε ότι πάνω από πολιτικός, είναι Έλληνας, είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ¨!!
……..
Πρόκληση χαρακτήρισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης τα πολιτικά σποτ που προβάλλονται τις τελευταίες ημέρες στην τηλεόραση. «Ο ΛΑΟΣ δεν θα παρακολουθήσει τον… τηλεοπτικό κατήφορο και αντί για τηλεοπτικά σποτ, θα καταθέσει 1 εκατ. Ευρώ στο Ταμείο κατά της φτώχειας», ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος. «Πιστεύουμε ότι θα πιάσουν περισσότερο τόπο απ’ το να βγάλουμε σποτ τα οποία θα προσβάλλουν τον έναν ή τον άλλον. Είναι πρόκληση πλέον τα πολλά πολιτικά σποτ, με παπαγαλάκια, με φοβικά σύνδρομα και βαρβαρότητες», σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης, μετά 6την επίσκεψή του στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής – ΜΑΤ στο Γουδί. Σκοπός του να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τους αστυνομικούς «για τους αγώνες που κάνουν, να παραμείνει ζωντανή η Δημοκρατία. Έχουν περάσει τεράστιες δοκιμασίες, έχουν προπηλακιστεί, αλλά είναι η τελευταία ζώνη άμυνας της κοινωνίας».
Η Αστυνομία, σύμφωνα με τον ίδιο «χρειάζεται εκπαίδευση, η Αστυνομία χρειάζεται μέσα, η Αστυνομία χρειάζεται να έχει τη κάλυψη της πολιτικής βούλησης, με αποτέλεσμα την ασφάλεια των πολιτών, που ήδη φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους».
……
ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ
Την ικανοποίησή τους εξέφρασαν Μιχ. Χαραλαμπίδης και Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης για την κοινωνική πρωτοβουλία του Προέδρου τους.

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΜΠΑΚΤΣΑΛΗΣ τόνισε με έμφαση: «Στη πράξη φαίνονται τα κόμματα που βρίσκονται κοντά στο λαό! Με συγκίνησε πολύ η πρωτοβουλία του Προέδρου μας. Πρώτα ως άνθρωπο και πολίτη και μετά ως στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ».
Από την δική του πλευρά ο πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης γιατρός Γιώργος Ζεμπεκάκης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τόνισε επί λέξει: «Η αλαζονεία των δύο κομμάτων δεν έχει δυστυχώς όρια. Την επαρχία δεν την υπολογίζουν, αλλά θα φάνε καλά. Η πρωτογενής παραγωγή 100% είναι σε μας. Ο Πρόεδρός μας απέδειξε ότι πάνω από πολιτικός, είναι Έλληνας, είναι Α

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »