*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαΐου

ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!

29 Μαΐου

Υπό την αιγίδα του Χατζηευαγγέλου, Δημήτρης Μπένης
και Μιχάλης Αμοιρίδης, θα καθαρίσουν αύριο με σχολεία
και φορείς τη παραλία Ερασμίου!




.

ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ πρωτοβουλία!
Με δελτίο τύπου έδωσε στη δημοσιότητα η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ του Δημήτρη Μπένη που μετά από καιρό έκανε και πάλι την «ενεργό» εμφάνισή της, θα καθαρίσει ΥΠΟ την αιγίδα του Δημάρχου Τοπείρου Στέλιου Χατζηευαγγέλο την παραλία του Ερασμίου.
.

Την προσπάθεια έσπευσε να στηρίξει με μήνυμα στο blog του «Μαχητή» και ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Αμοιρίδης, τονίζοντας με έμφαση,
«Θα πάω με τα παιδιά μου. Τέτοιες προσπάθειες έχουν ιδιαίτερο συμβολισμό και πρέπει να τις στηρίζουμε ανεξάρτητα από προσωπικές συμπάθειες ή πολιτικές αντιπαραθέσεις».
….
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΕΝΗ
Η Κίνηση Πολιτών Ξάνθης, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, το Δημοτικό Σχολείο Μαγγάνων, το Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Παλαιού Ερασμίου και το Δημοτικό Σχολείο Ερασμίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Τοπείρου Νομού Ξάνθης, το Σάββατο στις 30-05-2009, θα πραγματοποιήσουν ημερίδα καθαριότητας στην παραλία Ερασμίου του Δήμου Τοπείρου Ν. Ξάνθης.
Καλούμε
Όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες ανεξαρτήτου ηλικίας, να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, δηλώνοντας έτσι με έμπρακτο τρόπο την βούλησή τους για καθαρότερες θάλασσες και ακτές.
Σημείο συνάντησης και αναχώρησης το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης (δίπλα στο παλαιό γήπεδο του Α.Ο.Ξ.), το Σάββατο 30-05-2009 στις 09:00 π.μ.
ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
-Ερώτηση των Ξανθιωτών. Θα στηρίξουν την συνεργασία Χατζηευαγγέλου-Δημήτρη Μπένη πλην του κ.Αμοιρίδη, οι: Κοντός, Παυλακάκης, Ράπτης και Μίχογλου;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »