*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Μαΐου

Καταρρέουν τα «πράσινα» γκάλοπ…. Δεν αποκλείεται η Πρωτιά για τη Ν.Δ.

29 Μαΐου
Ενώ «λοιδορηθήκαν» από το φιλικό έντυπο του Κοντού Άκης Γεροντόπουλος και Στέλιος Μωραϊτης που δίνουν τον αγώνα και τον «πιστεύουν»
ΤΙ ΛΕΝΕ ΝΤΟΡΑ, ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

*Αέρας αισιοδοξίας στην Κυβερνητική παράταξη, ενώ το ΠΑΣΟΚ μιλάει για «Συγχωροχάρτι Καραμανλή για Βατοπεδινούς» και «ποντάρει» στο Σκάνδαλο της Μονής, για να κρατήσει τη διαφορά…

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!
ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ - ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: Προσωπική «φιέστα» Κοντού-ΣΕΚΕ η αυριανή εκδήλωση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, «φταίει» η ΝΟΔΕ που δεν διοργάνωσε μια ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ!


.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ:
Τα πράσινα γκάλοπ των πράσινων παπαγάλων θα διαψευστούν παταγωδώς…

ΤΗΝ ίδια ακριβώς ώρα που η εφημερίδα που «εκπροσωπεί» τον πρώην Υπουργό Κοντό Αλέκο, «λοιδορεί» τον βουλευτή της Ν.Δ. κ.Γεροντόπουλο και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Στέλιο Μωραϊτη για τον αγώνα που κάνουν υπέρ της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ξάνθης με κείμενα σαν το παρακάτω:
«Στην Ξάνθη η Ν.Δ. ήρθε στις τελευταίες εκλογές 10 ποσοστιαίες μονάδες πίσω από το ΠΑΣΟκ και ο συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της ΝΟΔΕ Ξάνθης, βουλευτής Έβρου κ.Γεροντόπουλος δήλωνε προχθές ότι η Ν.Δ. θα έρθει πρώτη στις Ευρωεκλογές και πανελλαδικά και τοπικά στην Ξάνθη.
-Κύριε Μωραΐτη κάντε ένα τραπέζι στον άνθρωπο, κεράστε τον ένα κρασί είναι ίσως από αυτούς που άρχισαν να πιστεύουν στην νίκη της Νέας Δημοκρατίας!!!»
Ενισχύεται κάθε μέρα και περισσότερο ο άνεμος αισιοδοξίας στη Ρηγίλλης εν όψει ευρωεκλογών. Η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ – έστω και με αργά βήματα – αυξάνεται και μαζί της ανεβαίνουν και τα ποσοστά του κόμματος, οπότε στο κυβερνητικό στρατόπεδο δέκα ημέρες πριν από την εκλογική διαδικασία έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Τα γκάλοπ που εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες είναι τόσο αντιφατικά ώστε αρχίζουν να καταρρέουν και δεν αποκλείεται ακόμη και η νίκη της ΝΔ αν τελικά υπάρξει αναμενόμενη συσπείρωση των οπαδών.
ΤΗΝ περασμένη Τρίτη, υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή συνεδρίασε στα γραφεία του κόμματος η Κ.Ε. Ευρωεκλογών της Ν.Δ. όπου συζητήθηκαν οι δράσεις των γαλάζιων στελεχών, ο τόνος του πολιτικού αγώνα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, καθώς και τα διαφημιστικά σποτ που θα βγουν μέσω των ΜΜΕ κατά τις επόμενες κρίσιμες ημέρες. Ήδη προγραμματίζονται ομιλίες κορυφαίων στελεχών στην περιφέρεια. Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει σήμερα Παρασκευή στην Κόρινθο, ο Δ. Αβραμόπουλος στη Σύρο, ο Β. Μειμαράκης στη Θεσσαλονίκη και ο Γ. Παπαθανασίου στη Λειβαδιά… Εχθές μίλησε στη Λειβαδιά η Φάνη Πάλλη – Πετραλιά. Ως προς τα διαφημιστικά σποτ, ήδη από προχθές προβάλλονται δύο καινούρια που εστιάζουν στο μέχρι σήμερα κυβερνητικό έργο. Δηλαδή η αισιοδοξία για ΝΙΚΗ στις Ευρωεκλογές της 7 Ιουνίου, είναι διάχυτη πλέον στα πρόσωπα των πρωτοκλασάτων στελεχών και δυστυχώς «αμφισβητείται» και μάλιστα με πολύ μεγάλη ειρωνεία, από το φιλικό έντυπο των κυρίων Κοντού-Ρουσόπουλου στη Ξάνθη!!!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις των πρωτοκλασάτων στελεχών της παράταξης μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωεκλογών που δήλωσαν:
•Μαριέττα Γιαννάκου: «Η αποχή δεν θα είναι μεγάλη. Όλοι οι ψηφοφόροι πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη».
•Ντόρα Μπακογιάννη: «Η Ν.Δ. είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει το δύσκολο έργο και να δείξει υπευθυνότητα σε μια δύσκολη περίοδο. Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν».
•Προκόπης Παυλόπουλος: «Υπάρχει τεράστια διαφορά στον πολιτικό λόγο των δύο κομμάτων. Από τη μία υπάρχει πολιτικός λόγος και από την άλλη πλευρά παραπληροφόρηση, αοριστολογία και αμηχανία».
•Βαγγέλης Μειμαράκης: «Εκλογές θα γίνουν το 2011 και η μόνη περίπτωση πρόωρων είναι σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ μπλοκάρει την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας»
•Λευτέρης Ζαγορίτης: «Τα διαφημιστικά σποτ είναι λειτουργικά και ευρηματικά με στόχο την ενημέρωση του κόσμου».
•Γιάννης Τραγάκης: «Στόχος είναι η ΝΔ να βγει πρώτη στις ευρωεκλογές».

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ: ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΟΥΝ!
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Στέλιου Μωραϊτη που με αποκλειστικές δηλώσεις του στο «Μ» τόνισε με έμφαση: «Τα πράσινα γκάλοπ των πράσινων παπαγάλων θα διαψευστούν παταγωδώς… Η κινδυνολογία του κυρίου Παπανδρέου δεν θα περάπεράσει. Το ΧΤΕΣ οριστικά ανήκει στο χτες…»!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »