*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΡΟΥ - ΚΑΡΑΤΖΙΝΗ! JK ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΑΡΩΜΑ»…

30 Ιανουαρίου



Επειδή λοιπόν Πέτρου, Καρατζίνης, Τσακίρη, Παρτσαλίδης κλπ δεν ξέρουν τίίίποτα από όλα αυτά, τους αφιερώνω το παρακάτω κείμενο:
«Μεγάλη παρέα το πρωί του Σαββάτου στο καφέ Άρωμα του Πύρου που έχει γίνει πραγματικό στέκι. Τριμίντζιος, Κατσαρίκας, Καρυπίδης, Παπαργύρης, Βλαχόπουλος, Παπαχρήστου, Παυλικιάνος, Ζαγναφέρης, Μυλωνάς, ήταν λίγοι από τους πολλούς πολιτικούς, δημοσιογράφους και εκδότες που πέρασαν και απόλαυσαν τον πρωινό τους καφέ. Τα πηγαδάκια πολλά και οι συζητήσεις άκρως ενδιαφέρουσες. Μάλιστα μέσα από αυτές βγήκαν και πολλές συμμαχίες που δεν τις περίμενε κανείς. (Ο Θόδωρος Χατζηγεωργίου, ως καλός οικοδεσπότης έκανε «δημόσιες σχέσεις» σε όλα τα τραπεζάκια)».
-Το παραπάνω δημοσίευμα φίλτατε κ. Πέτρου που είσαι από τους λίγους ανθρώπους των οποίων τόσο εκτιμώ την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, δεν το έγραψα εγώ, αλλά ο στενός φίλος του πρώην Υπουργού κ. Κοντού και εκδότης Σταύρος Καρυπίδης στις 27 Ιανουαρίου 2009 στην XanthiNews!!!
-Οι ίδιοι τα γράφουνε και τα λένε κύριε Διοικητά… και «αυτοθαυμάζονται»!!!
-Δεν είναι κρίμα να τους «καλύπτετε» τόσο… «άκομψα»; Και να «κινδυνεύετε» πλέον εσείς;;;
……
Είμαι σίγουρος ότι και τον πρώην Υπουργό να ρωτήσει πλέον κανείς σε ποιόν ανήκει το J.K. της 28ης Οκτωβρίου - Τσιμισκή, στη κυρία… Μπανιά θα απαντήσει!
Διότι και στην Εξεταστική όταν τον κάλεσαν δεν γνώριζε τίποτα ο ίδιος για το σκάνδαλο στο Βατοπέδι και γι’ όλα έφταιγαν, οι: Κιλτίδης, Γεροντόπουλος, Μπασιάκος…
Είμαι σίγουρος και γι’ αυτό κι εγώ ακόμη έχω πεισθεί!!! Για χάρη της κυρίας Μπανιά πίνουν εκεί τα βράδια άπαντες τα ουϊσκάκια τους…Ζαγναφέρης, Μωραϊτης, Παπαχρήστου, Καρυπίδης, Τριμίτζιος, Κατσαρίκας

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »