*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

ΠΕΤΡΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΙΝΗΣ, ΕΥΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!

30 Ιανουαρίου

Την ερχόμενη Τρίτη τελικά η συζήτηση στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου για το «φιλέτο» J.K. του «Πύρρου»!
Ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Ξάνθης Πέτρος Πέτρου προφανώς δεν διαβάζει τοπικό τύπο και δεν γνωρίζει τίποτα γύρω από το «ακίνητο» φιλέτο του Νοσοκομείου Ξάνθης στο οποίο επιχειρηματίας ξαφνικά βρέθηκε ο γνωστός «Πύρρος» κουμπάρος του πρώην Υπουργού Αλέξανδρου Κοντού!!!
Κατά τον κ.Πέτρου λοιπόν κι όπως φάνηκε από τη χθεσινή συζήτηση στο Δ.Σ. ο ίδιος ως διοικητής, γνωρίζει (!!!) μόνο την κ. Μπανιά ως… ενοικιάστρια και δεν υφίσταται το όνομα… «Πύρρος», ασχέτως αν η συγκεκριμένη ενοικιάστρια έκανε επινοικίαση και στο Fresco έναντι 1.200 πληρώνοντας μόνο 200-300 Ευρώ(!!!) κι έχει λήξει η μίσθωση!!!
Δηλαδή ο διοικητής του Νοσοκομείου αν και στενός φίλος του Υπουργού, δεν γνωρίζει ότι το… J.K. Ξάνθης, ανήκει στον… «Πύρρο !
Και μετά από αυτό, «ζητείται επειγόντως το εξώδικο του έντιμου καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής κ. Μπούταλη…» που επίσης… αγνοείται που βρίσκεται τώρα από τον κύριο Διοικητή!!!
Και το βασικότερο όλων; Το συγκεκριμένο κατάστημα (όπου συχνάζει ο Υπουργός), λειτουργεί εδώ και μήνες χωρίς άδεια λειτουργίας, αφού δεν έχει γίνει η μετατροπή του από ζαχαροπλαστείο σε καφέ μπαρ!!!
-Ουδείς γνωρίζει λοιπόν τίποτα… Ούτε ο Πέτρου, ούτε η Εύα, ούτε καν ο Καρατζίνης του Τσαλίδη, γι’ αυτό που ο λαός το ‘χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι!!! Αλλά μέχρι τη Τρίτη που θα ξανασυζητηθεί το θέμα, ελπίζω να μάθουν…
Ένας Εισαγγελέέέας ρε….!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »