*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιανουαρίου

Στόχος να «φθείρουν» τον Στάμο τα «σενάρια» περί «δαχτυλιδιού» από τον Δήμαρχο, αφού πολλά μπορεί να «παιχτούν» μέχρι το 2014!

30 Ιανουαρίου
Η Ξάνθη έχει Δήμαρχο!

ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
*Στο νέο ΙΣΧΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του ΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, θα συμπεριληφθούν Δημήτρης Μπένης, Γιάννης Παπαμαρκάκης, Γιάννης Τσεγγελίδης και πολλά νέα ονόματα, ώστε να ξέρει κανείς πως θα διαμορφωθεί το νέο δημοτικό συμβούλιο για τη διάδοχη κατάσταση μετά 6 χρόνια…


ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!
*Ο Λάκης Στυλιανίδης νοικοκύρεψε τον Δήμο Ξάνθης, το 2014 θ’ αφήσει τέτοιο έργο που θα μιλάνε όλες οι επόμενες γενεές και η ταπεινοφροσύνη του, δεν δίνει… «δαχτυλίδια»! Αυτό θα το ορίσει ο λαός….

………………………..
«Περίεργα» σενάρια άνευ αντικειμένου, αφού αναφερόμαστε για την μετά το 2014 εποχή στον Δήμο Ξάνθης, είδαν συντονισμένα τον τελευταίο καιρό από γνωστά έντυπα που στα περισσότερα θέματα έχουν κοινή γραμμή…
Εμφανής ο στόχος των δημοσιευμάτων να «φθείρουν» και να «κάψουν» το χαρτί του Στάμου Τριμίτζιου, μόνο και μόνο γιατί αποδέχτηκε τη πρόταση του Δημάρχου Ξάνθης να αναλάβει Πρόεδρος της Δημαρχιακής Επιτροπής, προκειμένου να του «δώσει» περισσότερο χρόνο να (δια)«χειριστεί» πολύ πιο άνετα και καλύτερα στην ΚΕΔΚΕ -όπου έχει καίρια θέση- τα θέματα του Δήμου Ξάνθης αλλά και της ΤΕΔΚ του Νομού.
Τα «σενάρια» που τροφοδότησε βέβαια και η αντιπολίτευση του κ. Χρίστου Πούλιου (ο κ. Ξυνίδης γνωρίζει άριστα αυτό το παιχνίδι «πικάροντας» τους δελφίνους του Δήμου…), μιλούσαν για δήθεν «δαχτυλίδι» που πήρε ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Στάμος Τριμίτζιος στη διαδοχή της Δημαρχίας από τον Δήμαρχο κλπ και βρήκαν αμέσως πρόσφορο έδαφος, λόγω της «αντίστασης» του συγκεκριμένου πολιτικού να συμπορευτεί με τα «γούστα» συγκεκριμένης μερίδας του τοπικού τύπου…
Γιατί λοιπόν όλα αυτά είναι «ανάξια» ακόμη και για μια «κουβέντα» του χαβαλέ;
-Μα πρώτο και καλύτερο, γιατί η Ξάνθη έχει Δήμαρχο! Τον καταξιωμένο Λάκη Στυλιανίδη, που έχοντας την εμπιστοσύνη των δημοτών, θα κερδίσει άνετα και τις δημοτικές εκλογές του 2010, προκειμένου να ολοκληρώσει το σημαντικό έργο του.
Από κει και μετά όμως…
Το ΝΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ το οποίο θα κατεβάσει ο Δήμαρχος Ξάνθης στις εκλογές του 2010, θα περιλαμβάνει και ιδιαίτερα ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ
αφού σε αυτό αναμένεται να συμπεριληφθούν Δημήτρης Μπένης, Γιάννης Παπαμαρκάκης, Γιάννης Τσεγγελίδης κ.ά
Δηλαδή δυνατά και νέα ονόματα που σίγουρα θα παίξουν σοβαρό ρόλο στη «διάδοχη» κατάσταση και ουδείς μπορεί από τώρα να γνωρίζει πως θα διαμορφωθεί το νέο δημοτικό συμβούλιο (2011-2014)!!!
Αυτό δηλαδή που ουσιαστικά θα καθορίσει και η διάδοχη κατάσταση μετά 6 χρόνια…!!!
Κλείνοντας λοιπόν ένα τελευταίο σχόλιο.
Αφήστε τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης να δουλέψει ελεύθερα και να μπορέσει να υλοποιήσει τα μεγάλα σχέδιά του για την πόλη μας και όλους τους οικισμούς.
-Ο Λάκης Στυλιανίδης νοικοκύρεψε τον Δήμο Ξάνθης και το 2014 θ’ αφήσει τέτοιο έργο που θα μιλάνε όλες οι επόμενες γενεές. Κι άλλωστε για όσους τον γνωρίζουν καλά και γι’ αυτό και τον πιστεύουν τόσο πολύ, η ταπεινοφροσύνη του, δεν δίνει… «δαχτυλίδια»! Αυτό θα το ορίσει ο λαός… που θα δώσει και το «δαχτυλίδι» στον πιο άξιο και σ’ αυτόν που θα έχει τις ικανότητες να συνεχίσει το έργο του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »