*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας ο Κώστας Γιαγντζόγλου

30 Δεκεμβρίου

Επιβεβαιώνονται όλες οι πληροφορίες μας για τις αλλαγές που θα κάνει ο Δήμαρχος Ξάνθης. Ο οποίος αλλάζει τους 4 από τους 5 Αντιδημάρχους, με νέα πρόσωπα.
-Οι Νέοι αντιδήμαρχοι Ξάνθης με μονοετή θητεία είναι λοιπόν οι εξής: Στάμος Τριμίτζιος (Τεχνική Υπηρεσία και αντ’ αυτού), Κώστας Γιαγντζόγλου (καθαριότητα), Γιώργος Παπασταματίου (ΚΕΠ) και Σοφία Καραγιαννίδου (Κοινωνική μέριμνα). Μαζί με τον «παλιό» Λεωνίδα Κωνσταντινίδη συμπληρώνουν το πάνελ των αντιδημάρχων.
Στη Στέγη Γραμμάτων και Πολιτισμού «παίζουν» δύο ονόματα. Του Τάσου Θεοδωρίδη και του Γ. Χρηστίδη ενώ στο ΚΑΠΗ Ξάνθης συνεχίζει Πρόεδρος ο Γ. Παπασταματίου (θεωρείται πετυχημένος). Επίσης συνεχίζουν στη ΔΕΥΑΞ ο Μανώλης Τσέπελης, στη ΔΕΑΞ ο Μανώλης Φανουράκης, στον Οργανισμό Αθλητισμού ο Νίκος Παπαδόπουλος και στους Παιδικούς σταθμούς ο γιατρός Φίλιππος Φιλίππου.
-Μολονότι κατά την προσωπική μου άποψη, δεν είναι δυνατόν να ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ο πρώτος σε σταυρούς στη πόλη Τάσος Θεοδωρίδης και να δίνεται 4ετία στους Παιδικούς σταθμούς στον κύριο Φιλίππου…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »