*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

ΣΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΛΑΜΠΡΙΑΚΟΣ;;;

30 Δεκεμβρίου

Από μέρα σε μέρα, ίσως και από ώρα σε ώρα, θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα του Σταύρου Λαμπριάκου.
Ήδη, μπήκαμε στην καθοριστική εβδομάδα, μια εβδομάδα που θα κρίνει σε ένα μεγάλο βαθμό την τύχη του υψηλόσωμου επιθετικού. Το να συνεχίσει στην ομάδα με την οποία γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, την SKODA Ξάνθη συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Το πιο πιθανό είναι φυσικά το να συνεχίσει να αγωνίζεται σε μια άλλη ομάδα, με πιο πιθανή τον ΑΡΗ, αρκεί βέβαια να ξεπεραστούν τα μικροσυμφέροντα, οι εγωισμοί και κάποιες προσωπικές κόντρες που δεν οδηγούν πουθενά.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Το ενδιαφέρον του 33χρονου επιθετικού για να κλείσει την σπουδαία ποδοσφαιρική του θητεία όπου την άρχισε, δηλαδή στο Κλεάνθης Βικελίδης, είναι δεδομένο. Και οι λόγοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί ή οικονομικοί ( είναι και αυτοί) αλλά κυρίως είναι συναισθηματικοί. Το ιδανικό λοιπόν γι’ αυτό θα ήταν να πετύχει τη «μεγάλη επιστροφή».
Τι σκέφτεται να κάνει;
Το πρώτο και πιο βασικό είναι να μιλήσει με τον ιδιοκτήτη της SKODA τον κ. Πανόπουλο, σε ένα ραντεβού που θα επιδιώξει να γίνει άμεσα και έχει ζητήσει απ’ το κ. Κασναφέρη να του «κλείσει». Αν μπορέσει να εξασφαλίσει το ΟΚ του μεγαλομετόχου ο δρόμος της μεταγραφής του ανοίγει διάπλατα.
Θυμίζουμε ότι ο Λαμπριάκος έχει άλλα 2,5 χρόνια συμβόλαιο με την SKODA (ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι). Από κει και πέρα παίρνουν τη σκυτάλη οι επαφές με τον Άρη.
Εδώ οφείλουμε να πούμε ότι είναι δηλωμένη η συμπάθεια του ηγέτη των «κίτρινων» Λάμπρου Σκόρδα προς το άτομό του αλλά ίσως αυτό από μόνο του να μην είναι αρκετό. Πρέπει να ερωτηθεί και ο προπονητής, αλλά να καμφθούν και κάποιες μικροδιαφορές και δυσκολίες που είναι ικανές να φρενάρουν οποιαδήποτε εξέλιξη.
Από την πλευρά του Άρη ούτε και προχτές έγινε κάποιο σχόλιο, ούτε θετικό ούτε αρνητικό στο άκουσμα της είδησης. Τηρούν σιγή ιχθύος και σφυρίζουν αδιάφορα αν και θεωρείται δεδομένο ότι στα γραφεία της ΠΑΕ εξετάζονται ήδη αρκετές προτάσεις και ιδιαιτέρως αυτές που είναι αξιόλογες και ενδιαφέρουν περισσότερο.
Από όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως σήμερα για τον Άρη, αυτό του Σταύρου Λαμπριάκου είναι ίσως το μοναδικό που ισχύει. Οι συναισθηματικοί δεσμοί του ποδοσφαιριστή με τους «κίτρινους» είναι δεδομένοι, ενώ και ο κόσμος του Άρη τρέφει συμπάθεια προς το πρόσωπό του.
Μάλιστα η τωρινή, δεν είναι η μόνη φορά που το όνομα του Λαμπριάκου απασχόλησε τον Άρη. Και στο παρελθόν είχε ακουστεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο ψηλόσωμος επιθετικός, δίχως ωστόσο να βρίσκεται τόσο κοντά, όσο αυτή την στιγμή.

Share this

Related Posts

First