*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΛΙ, ΛΗΣΤΕΨΕ 2 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!

30 Δεκεμβρίου

Θύματα θρασύτατου ληστή έπεσαν την Κυριακή το βράδυ και τη Δευτέρα το πρωί δύο περίπτερα της πόλης μας και συγκεκριμένα το περίπτερο που βρίσκεται δίπλα στην Αγροτική Τράπεζα και αυτό στο πάρκο της Κυψέλης.
Άγνωστος άνδρας ηλικίας 30-35 ετών περίπου με καλυμμένο το πρόσωπό του τη μια φορά με κουκούλα και επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και την άλλη φορά πεζός και με αποκριάτικη μάσκα και τραγιάσκα και με την απειλή όπλου, απέσπασε από το ένα περίπτερο 100 ευρώ και από το άλλο 1250 ευρώ.
Στα ίχνη του ληστή βρίσκεται ήδη το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.
Το χθεσινό δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης αναφέρει χαρακτηριστικά τα παρακάτω για τις δύο ληστείες:

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
Στις 28-12-2008 και βραδινές ώρες, άγνωστος άνδρας ηλικίας 30-35 ετών περίπου, επιβαίνων σε δίκυκλο μοτοποδήλατο και έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, πλησίασε το παράθυρο εξυπηρέτησης πελατών περιπτέρου εντός της πόλεως και χωρίς να αποβιβασθεί από το δίκυκλο, με την απειλή μικρού όπλου εξανάγκασε τον περιπτερούχο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των εκατό (100) ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ
Στις 29-12-2008 και πρώτες πρωινές ώρες, άγνωστος άνδρας ηλικίας 30-35 ετών περίπου, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με αποκριάτικη μάσκα και φορώντας καπέλου τύπου τραγιάσκα, πλησίασε πεζός σε περίπτερο εντός της πόλεως και με την απειλή μικρού όπλου εξανάγκασε τον περιπτερούχο να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των χιλίων διακοσίων πενήντα (1250) ευρώ. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »