*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

Σκληρές καταγγελίες του τραγικού πατέρα της 17χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο παραμονές Χριστουγέννων

30 Δεκεμβρίου

ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΟΥΧΤΑΡΙΔΗΣ:
Μπορούσε να σωθεί η αγαπημένη μου Σέβη!!

*Καθυστέρησε 25 λεπτά το πρώτο ασθενοφόρο, ζούσε η κόρη μου αλλά προτίμησαν να μεταφέρουν το άλλο κοριτσάκι που είχε τραυματιστεί ελαφρά.

…..
Σκληρές καταγγελίες του τραγικού πατέρα της 17χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο παραμονές Χριστουγέννων. Με δάκρυα στα μάτια ο Ζαφείρης Μουχταρίδης που ακόμη δεν μπορεί να συνέρθει από τον τραγικό θάνατο της πολυαγαπημένης του κόρης, επανέλαβε πολλές φορές στον «Μ»:
«Μπορούσε να σωθεί η αγαπημένη μου Σέβη!!»
Ο τραγικός πατέρας ήρθε στην εφημερίδα μας μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο τόπο του ατυχήματος και είδε τη κόρη του ακόμη ζωντανή και ειδοποίησε την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα αλλά και του αυτόπτη μάρτυρα, καθυστέρησε 25 λεπτά το πρώτο ασθενοφόρο για να φτάσει στο τόπο του ατυχήματος κι όταν ακόμη ζούσε η 17χρονη κόρη του, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη μαρτυρίας της 15χρονης που βρίσκονταν στο ίδιο αυτοκίνητο.
Για άγνωστους όμως λόγους, οι δύο τραυματιοφορείς (δεν υπήρχε γιατρός προκειμένου να διασωληνώσει αμέσως το θύμα ώστε να μπορέσει να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι), αντί να μεταφέρουν τη κόρη του, προτίμησαν να μεταφέρουν το άλλο κοριτσάκι που είχε τραυματιστεί ελαφρά, θεωρώντας την ήδη…νεκρή!
Όπως είναι γνωστό, το τροχαίο έγινε στις 23/12 προς 24/12 περί ώρα 01.18
-200 μέτρα παρακάτω από τη ζάχαρη, σε ανοιχτή στροφή πριν το βενζινάδικο, το αυτοκίνητο έφυγε από το δρόμο και σπάζοντας τις μπάρες, βρέθηκε ανάποδο στην άλλη πλευρά. Κατευθύνονταν από Τοξότες προς Ξάνθη εκείνη την ώρα.
Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες του πατέρα, καθυστέρησε τουλάχιστον 25 λεπτά το ασθενοφόρο και την ώρα που η αδικοχαμένη κόρη του αιμοραγούσε ! Όταν λοιπόν πήγε το ασθενοφόρο δεν πήρε το σοβαρά τραυματισμένο θύμα, ενώ η 15χρονη (η Μαρίνα από το μικρό Τύμπανο) που επέβαινε του αυτοκινήτου, είπε στον πατέρα του ότι «ζούσε ακόμη το θύμα και συνομιλούσε μάλιστα μαζί του»….
Ο Ζαφείρης Μουχταρίδης ζητάει να καταλογιστούν ευθύνες στο Νοσοκομείο Ξάνθης για τον τραγικό θάνατο της 17χρονης κόρης του, διότι θεωρεί ότι «μπορούσε να προλάβει το ασθενοφόρο κι αν έρχονταν γρήγορα ή υπήρχαν τα αναγκαία μηχανήματα και γιατρός σε αυτό, μπορούσε να σωθεί».
Ζήτησε μάλιστα την παρέμβαση της Εισαγγελικής αρχής Ξάνθης, τονίζοντας με έμφαση: «Δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω ότι έχασα τη Σέβη μου….Να καταλογιστούν ευθύνες»!!!
Σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι ο τραγικός πατέρας θα μιλήσει στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »