*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

Το selfies του Ρομά με τον Πάνο Παπαδόπουλο. Άλλαξε ώρα η παρέλαση της 4ης Οκτωβρίου.

01 Οκτωβρίου


*Το αλίευσα από τον γνωστό δικηγόρο Γιάννη Λάμπρου  -με τον Αείμνηστο πατέρα του έκανα φοβερούς δικαστικούς αγώνες ως κατηγορούμενος εκδότης του «Μ» και δεν θα το ξεχάσω ποτέ...-  και το φιλοξενώ αυτούσιο στη στήλη μου

«Ιωάννης Λάμπρου

Αλήθεια από τον Τ. Μπουκόφσκι».

-Κι όποιος... μη χαζός δεν το κατάλαβε, Μακάριοι οι... χαζοί τω πνεύματι!

......

*Ευχαριστήριο καρδιάς για γιατρό του Νοσοκομείου Ξάνθης από συμπολίτισσα.

«Λίνα Πολυσίδου: Επειδή και τα καλά πρέπει να λέγονται θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό κ.Χαματς για την όλη αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας,επιστημονικά αλλά και ανθρώπινα όπως επίσης και το νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΕΠ  νοσοκομείου Ξάνθης. Σας χρειαζόμαστε και να μην ξεχνάμε όλοι ό,τι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Καλή δύναμη .Σας ευχαριστώ πολύ».

Μπράβο κι από μας στον εξαιρετικό αυτό γιατρό (Χαμάτς) για τον οποίο έχω ακούσει από πολύς συμπολίτες μόνο καλά λόγια!

……


*Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας νεαρός Ρομά οδηγώντας ένα φοβερό καμπριολέ μερσεντές, ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου έξω από γνωστό κατάστημα που πουλάει έπιπλα κλπ στην περιοχή του flamingo σταμάτησε ξαφνικά το αυτοκίνητό του βλέποντας τον πεζό τον Πάνο Παπαδόπουλο να προσπαθεί να μπει στο Smart στη μέση του δρόμου φωνάζοντας το όνομά του.

Στη συνέχει κατέβηκε μάλιστα από το καμπριολέ του και βλέποντας απέναντι μια κυρία, της έδωσε το... κινητό του, ζητώντας της να τους βγάλουν μαζί μια... φωτογραφία αγκαλιάζοντάς τον!!!

Όπως και έγινε... με τη διαφορά ότι οι φωτογραφίες έγινε δύο!

Και στη συνέχεια πήρε το κινητό του και το καμπριολέ και εξαφανίστηκε! Οπότε αν δείτε την φωτογραφία τους στο fb απλά να ξέρετε κάτι...

-Τίποτα δεν είναι τυχαίο!  Ακόμη και μια... τυχαία φωτογραφία μέσα στο δρόμο!!!

(σ.σ. Κι ο Πάνος είναι από αυτούς που δεν βγάζει φώτο στο fb)

......

*Για τσίπουρο στην Σταυρούπολη πήγε το μεσημέρι του Σαββάτου με καλή παρέα ο δημοφιλής τηλεπαρουσιαστής του Next tv Δημήτρης Πετρόπουλος και ιδού και η ανάρτησή του με... νόημα:


«Petropoulos Dimitris αισθάνεται χαρούμενος στην τοποθεσία κατω απο τον πλατανο στη Σταυρουπολη.

Πλατεία Σταυρούπολης με υπέροχη παρέα και τσίπουρο. Σάββατο μεσημέρι 28/9/2024. Την παρέα μου την κρύβω. Δεν θέλει δημοσιότητα..».

-Απορία στήλης. Υπάρχουν και άνθρωποι στην εποχή μας που δεν θέλουν... δημοσιότητα; Δεν το πιστεύω...

……

*Σχολιάζει στο fb ο επικεφαλής του Δήμου Πρότυπο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Παππάς μετά την κατάσβεση της φωτιάς στο Περιαστικό Δάσος Ξάνθης.


«Χρήστος Παππάς: Πολλά συγχαρητήρια και αμέτρητα "ευχαριστώ" σε όλους τους εμπλεκόμενους που κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανό τον πράσινο πνεύμονα οξυγόνου της πόλης μας... Σας ευχαριστούμε μέσα απ' τη καρδιά μας...».

-Κι εμείς το ίδιο Χρήστο αλλά... Εσένα όμως δεν είδα πουθενά και με τη φράση, «Σας ευχαριστούμε...» θα εννοείς φαντάζομαι το Δήμο Ξάνθης κι όχι την παράταξή Σου!!!

......


*Προσοχή – Προσοχή! Αλλάζει η ώρα της παρέλασης για την απελευθέρωση της Ξάνθης την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Αναλυτικότερα αναφέρει ο Δήμος Ξάνθης τα παρακάτω:

«Σας ενημερώνουμε  ότι το πρόγραμμα εκδηλώσεων  της 4ης Οκτωβρίου 2024 για τον Εορτασμό της Επετείου Απελευθέρωσης της Ξάνθης, τροποποιείται, με μετάθεση της κατάθεσης στεφάνων και της έναρξης της παρέλασης κατά 30 λεπτά ως ακολούθως:

-Μνημόσυνο/Κατάθεση στεφάνων: 12.15 αντί 11.45

-Στρατιωτική και μαθητική παρέλαση: 12.45 αντί 12.15».

......


*Κι ένα τελευταίο από τον Σύλλογο  Εθελοντών Αιμοδοτών - Άπλωσε το χέρι σου»

«Με κεντρικό μήνυμα "Γίνε και εσύ κρίκος της ανθρώπινης αλυσίδας".

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών - Άπλωσε το χέρι σου με την υποστήριξη μαθητών και καθηγητών του εσπερινου γυμνασίου, εσπερινου λυκείου και εσπερινου γενικού λυκείου συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Έλα και εσύ!!!! Και χάρισε απλόχερα αγάπη και ελπίδα στον πάσχοντα συνανθρωπό μας».

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »