*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Οκτωβρίου

ΜΟΝΟΠάΤΙ της Ζωής, η Μονοπάτι για «βελόνες» και περιθωριακούς; Από κει ξεκίνησε η μια εστία πυρκαγιάς!

01 Οκτωβρίου


*Πήγα χθες (ώρα 16,00) μια βόλτα στο «Μονοπάτι της Ζωής» αμέσως μετά την πυρκαγιά στο Περιαστικό Δάσος διότι όπως μου είπε συνεργάτης μου, από εκεί εντοπίστηκε η μια εστία πυρκαγιάς στο Περιαστικό Δάσος το Σάββατο το μεσημέρι.


Και συγκεκριμένα από την άκρη του Κόσυνθου! Αφού εκτός των άλλων είχαν προηγηθεί και καταγγελίες πολιτών ότι στον χώρο είχαν βρεθεί δεκάδες ψόφια αδέσποτα γατάκια από φόλες που είχαν διασκορπίσει, ενώ σχεδόν κάθε βράδυ μέχρι αργά τα μεσάνυχτα...

Η περιοχή όλο το καλοκαίρι ήταν γεμάτη περιθωριακούς τύπους αλλά και νεαρούς (σ.σ. Μολονότι ξεκίνησαν τα σχολεία και λογικά θα πρέπει να μειωθούν οι εκεί παρουσίες μαθητών...) και καλύτερα να μην σας πω...!

-Σε τι εγκατάλειψη βρήκα όλη την περιοχή, στην οποία έχει πολλά χρόνια να γίνει εκδήλωση τους καλοκαιρινούς μήνες! Ωστόσο ήταν καθαρό το Μονοπάτι!

-Αφού αδιαφορούν δυστυχώς για το ΜΟΝΟΠΑΤΙ της ΖΩΗΣ ακόμη και οι δημιουργοί και οραματιστές του...!

Και δεν αναφέρομαι μόνο στον Θανάση Μουσόπουλο, τον Μιχάλη Σπανίδη, τον Στέλιο Αρσενίου (σ.σ. Προφανώς θα ασχολείται με το fb διαφημίζοντας τα σαραγλί του «Κάτι Άλλο» και δεν έχει χρόνο) και τα άλλα παιδιά!

Βεβαίως θα επανέρθω με πληρέστερο (και τηλεοπτικό...), ρεπορτάζ, δίνοντας χρόνο στις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου έστω και τώρα μια και Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 να παρέμβουν και να καθαρίσουν περισσότερο τον χώρο...

Ωστόσο η σημερινή ΕΙΚΟΝΑ είναι λίαν απογοητευτική (σ.σ.  Όπως και η περιοχή στο πρώην Νησάκι όπου θα έκαναν δήθεν τον... Βάτραχό τους Φανουράκης και Μάκης Τοπαλίδης) και ο Μύλος φιλοξενεί κυρίως... άστεγους!

Αφού δεν υπάρχουν στην πόλη πλέον ούτε... κανονικά παγκάκια για έναν υπνάκο!

-Οπότε εις το επανιδείν!

(σ.σ. Η εικόνα του οποίου πάντως ήταν πολύ καλύτερη των σχολίων που προηγήθηκαν!)

......

*Κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά με την πολιτευτή της Ν.Δ. Μαίρη Τσιακίρογλου και το λέω αυτό με βάση τα... likeς που παίρνει στις αναρτήσεις της στο fb οπότε πρέπει αν κάνει πάραυτα τις αναγκαίες διορθώσεις:

Και αναφέρομαι στην εκδήλωση του Εμπορικού συλλόγου Ξάνθης την περασμένη Κυριακή στο Χατζιδάκειο.

Όπου δεν είδα like ούτε από τον... Παμπουκίδη και  την παρέα της «ανεπάγγελτης» υποψήφιας Προέδρου!!

.......


*Με μίνι ρεπορτάζ λοιπόν που έκανε για την εκδήλωση η Μαίρη Τσιακίρογλου σχολίασε τα παρακάτω:

«Mary Tsiakiroglou: Σε μια ακρως συγκινητική εκδήλωση ο Εμπορικός Σύλλογος Νομού Ξάνθης γιόρτασε τα 50 χρόνια παρουσίας του στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι του Νομού μας!

Θερμά συγχαρητήρια στον φίλο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Nikos Grigoriadis, τα μέλη του ΔΣ για την άψογη διοργάνωση η όποια ολοκληρώθηκε με την βράβευση του πρωην Προέδρου του φορέα κ.Παπαδόπουλου Χρήστου.

Θα ευχηθώ και στα 100 με τον ίδιο ζήλο και την μαχητικότητα!

#τσιακιρογλου_μαιρη

#νομος_ξανθης

#εμπορικος_συλλογος

#ξανθη

#εκδηλωση

#50_χρονια».

Κι από κάτω... 8 μόλις like το ένα εκ των οποίων του αντιδήμαρχου Πολιτισμού Αβδήρων.

-Μπράβο Βασίλη Ρούφο! Τουλάχιστον στα... likes εσύ είσαι συνεπής!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »