*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Οκτωβρίου

Θεατρική βραδιά στα Κομνηνά Σταυρούπολης, με πρωταγωνιστή το θέατρο του Πολιτιστικού συλλόγου Πετεινού Δήμου Αβδήρων

23 Οκτωβρίου

 



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομνηνών διοργάνωσε μια όμορφη θεατρική βραδιά το Σάββατο (19/10), γεμάτη με χιούμορ, πολιτισμό και γευστικές λιχουδιές με πρωταγωνιστή τον θεατρικό όμιλο του Πολιτιστικού συλλόγου Πετεινού Δήμου Αβδήρων 

(σ.σ. Καλό θα ήταν πάντως να μας δώσει το όνομα της θεατρικής παράστασης και τους συντελεστές της, σκηνοθέτη, ηθοποιούς κλπ)

Αναλυτικότερα:

Οι εγκαταστάσεις του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Κομνηνών Δήμου Ξάνθης στην ορεινή περιοχή Σταυρούπολης, πλημμύρισαν από πολίτες που έσπευσαν να απολαύσουν το θέαμα, προσφέροντας το πιο θερμό χειροκρότημα τους.

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κομνηνών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της θεατρικής παράστασης του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετεινού. 

Η συμβολή των συντελεστών ήταν καθοριστική για την υλοποίηση αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, όπου το ταλέντο και το πάθος τους έδωσαν ζωή στο έργο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους εθελοντές μας, που με ανιδιοτελή προσφορά εργάστηκαν σκληρά για την οργάνωση της παράστασης, τον μπουφέ και το γλέντι που ακολούθησε. Χάρη στην αφοσίωσή τους, η βραδιά αυτή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνεργασία και τη στήριξη, και ανυπομονούμε για τις επόμενες πολιτιστικές μας δράσεις!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »