*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΚΕ Ξάνθης: Για τιμωρία φαντάρου που εξέφρασε δημόσια την γνώμη του.

11 Οκτωβρίου

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ για την απαράδεκτη τιμωρία, με 8 μέρες φυλακή, σε στρατιώτη που υπηρετεί σε μονάδα του νομού και εξέφρασε δημόσια την γνώμη του, όπως έχει κάθε δικαίωμα.

Ο στρατιώτης διατράνωσε, όπως και πολλοί άλλοι σε όλη τη χώρα, την αντίθεσή του στη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στα πολεμικά σχέδια και αποστολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολεμικούς σχεδιασμούς . Εξέφρασε την αλληλεγγύη του στους λαούς  της Παλαιστίνης, του Λιβάνου που μετράνε χιλιάδες νεκρούς ανάμεσά τους πολλά παιδιά για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Είπε θαρρετά, επώνυμα την γνώμη του, δεν κρύφτηκε.

Οι νέοι στρατευμένοι έδωσαν όρκο να υπερασπιστούν τα σύνορα, τα κυριαρχικά δικαιώματα  της πατρίδας μας, τα συμφέροντα του λαού μας. Όχι για να υπηρετούν την  σημαία του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ της ΕΕ.

Η στάση του αυτή αποτελεί τιμή για τον ίδιο, την οικογένεια του, το σύνολο των στρατευμένων και τον εργαζόμενο λαό της χώρας.

Όσα μέτρα και να πάρει η κυβέρνηση, με την στήριξη των υπόλοιπων κομμάτων του ΝΑΤΟικού τόξου, δεν πρόκειται να φιμώσουν τους φαντάρους, τους αξιωματικούς, τον ελληνικό λαό που παλεύει ενάντια στον πόλεμο, καταδικάζει το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, της ΕΕ

Να δυναμώσει παντού ο αγώνας και η αλληλεγγύη στα στρατευμένα παιδιά του λαού. Να ακουστεί παντού το σύνθημα «οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά»!

Τώρα να γυρίσουν πίσω όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται εκτός συνόρων.

Καμία στήριξη στο κράτος δολοφόνο του Ισραήλ

Καμία διευκόλυνση στους ΝΑΤΟικούς μακελάρηδες.

Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ - Να κλείσουν όλες οι βάσεις του θανάτου.

Να παρθεί πίσω η άδικη τιμωρία που επιβλήθηκε στον φαντάρο.

 Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »