*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Σεπτεμβρίου

Δήμος.... Αλλιώς ή...Δήμος π-Αλλιώς; Θα φανεί αν μπει ή όχι fimotro στις λαμογιές! ( Μου ρίξαν το γάντι κι εγώ απαντάω)

03 Σεπτεμβρίου



Δήμος Ξάνθης... Αλλιώς!;;;

(σ.σ. Θα φανεί από το αν θα μπουν ή όχι Ορκωτοί Επιθεωρητές στο Δήμο των... απευθείας αναθέσεων!)

(σ.σ. Βγάλε μας μια φωτογραφία...να μας δει κι ο... Πι-ΠΙ! 34 χρόνια ....Τσέπελης!)

........................................

Aυθεντικό 1


«...η σημερινή απόφαση αποτελεί μόνο μια σταγόνα στον ωκεανό της δικαίωσης που περιμένει μπροστά μας. Ο αγώνας μου τώρα αρχίζει ....Είναι αυτονόητο ότι θα προσφύγω στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για όσα με πραξικοπηματικό τρόπο μου αρνήθηκε το αλβανικό καθεστώς».

(Ο Ευρωβουλευτής Φρέντι Μπελέρης μετά την Απελευθέρωσή του από τις φυλακές της Αλβανίας)

-Κι ένα ευχαριστώ πρωτίστως όμως Φρέντι στον Κυριάκο γιατί μόνο αυτός θα είχε τα «κότσια» να σε βάλει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

........................................

Αυθεντικό 2

«Αυτό το πολιτικό μόρφωμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, κατά την γνώμη μου τελείωσε. Ό,τι είχε να δώσει το έδωσε. Η αλήθεια είναι ότι με την προεδρία του παρόντος, πάμε από το κακό στο χειρότερο. Χρειάζεται αναμόρφωση και αναδιάρθρωση όλου του προοδευτικού χώρου. Χωρίς συπτικές (σ.σ. εννοεί προφανώς σηπτικές δεξαμενές, ήτοι βόθρο) δεξαμενές».

(Η αδελφή του πρώτου Πρωθυπουργού της Αριστεράς Ζανέτ Τσίπρα στο fb)

-Πολιτικό μόρφωμα... αλλά και οι «σακούλες» με το μαύρο χρήμα για ν’ ανοίξετε «κλειστά» συντροφικά  Περιφερειακά κανάλια.... «σακούλες)!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ


*Λέτε να το δούμε κι αυτό; Να... βάζουμε και με δήμαρχο τον Στράτο... Αλλιώς  «γλύψιμο» τον... Φανουράκη για να πάρουμε καμιά απευθείας ανάθεση;

Για να είμαι ειλικρινής, με τα ανατρεπτικά που έχω δει από τον Γενάρη 2024 μέχρι και σήμερα...

Δεν το αποκλείω καθόλου!!!  Όχι φυσικά να γίνω σαν τους άλλους.... αλλά να από Αλλιώς... να γίνουν π-Αλλιώς!

(σ. σ. Τυχαία άλλωστε ο Μανώλης κάλεσε το συνεργείο μου να αποθανατίσει το Σάββατο την θερμή χειραψία του με τον Στράτο Κοντό... καθότι δεν... περισσεύει κανείς;).

......


*Περισσεύουμε... Τσέπελη! Γιατί μπερδεύεις το... «πετσί» σου με το «πετσί» όλων των... «ινδιάνων» με τους οποίους μέχρι... μπαξέδες συνεταιρικά πήρες στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα!!!

Αυτός σε ζούσε 33 στα 34 χρόνια στο Δήμο Ξάνθης... Αυτή ήταν η Ζωή σου, αυτή θέλεις να... «συνεχίσεις»!

Και η απληστία δυστυχώς είναι «καρκίνος»... αθεράπευτος!  Δεν πρόκειται να βρεθεί εμβόλιο στους αιώνες των αιώνων!

.......

*Κι ένα αφελές ερώτημα στον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ Γιάννη Ζερενίδη, αφού ως πρώην και νυν κολλητός σίγουρα θα ξέρει περισσότερα...

-Τι... επαγγέλλεται τώρα ο φίλος του ο Φανουράκης μετά την «πώληση» του MIKEL στον Αφεντούλη;

.......

*Και το γράφω αυτό διότι εκτός των άλλων, έμαθα ότι τελικά πριν λίγες μισθώθηκε με κλειστή δημοπρασία το ακίνητο ισόγειο της Βακούφικης Περιουσίας στη κεντρική πλατεία  της Ξάνθης (σ.σ. πρώην Φούρνος), σε μουσουλμάνο μετά τον μυστικό διαγωνισμό που έγινε...!

-Και στον οποίο παρά τις φήμες που διοχετεύονταν επί μήνες (σ.σ. Και στη Στροφή του πρώην συνεταίρου σου του Μάκη Τοπαλίδη...), δεν συμμετείχες καν!!!

-Εκτός τα νέα «επιχειρηματικά’ σου σχέδια επεκτείνονται πλέον στην Π. Πόλη! Οπότε όπου ήδη πέφτουν φοβερά «μαχαιρώματα» για το ποιο νέα δύναμη στα μαγαζιά θα επικρατήσει!!! Αυτή των συνεταίρων του αντιδήμαρχου (Πολιτισμού) Τσέπελη ή οι έτερες «δυο» που τους ανταγωνίζονται σφόδρα!;

......


*Κι όσο για το Γιάννη Ζερενίδη καλό θα ήταν κάποια στιγμή πλην των λοιπών ανασφαλειών του, να θυμηθεί ότι προεκλογικά....!

-Οι... «παπαγάλοι» του Φανουράκη ήταν αυτοί που έγραφαν στο fb και διέδιδαν όταν «ακούστηκε» το ενδιαφέρον τους για το Ξενία περί... λίστας Λαγκάρντ!

(σ.σ. Εκτός αν έπαθε αμνησία ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με την αντιμισθία των 1.710 ευρώ, οπότε είναι συγχωρημένος...!).

......


*Και το κουιζ της ημέρας. Όταν βγαίνει παρέα για τσίπουρα και καφέδες το «δίδυμο» Φανουράκης και Γιάννης Ζερενίδης, προσκαλούν τουλάχιστον στην παρέα τους τον Βαγγέλη Παρασχίδη ή τον Γιώργο Γουναρίδη των ηλεκτρολόγων; Διότι την «καλή παρέα» την κάνουνε πρωτίστως οι... καλοί φίλοι!

(σ.σ. Άντε και καλά... κρασιά!!! Και να ‘ναι και του... Κυριάκου Παπαδόπουλου, «Μαύρα νερά»!!! Μια και τα διαφημίζει η διαφημιστική εταιρεία του Σταύρου Αμοιρά! Κι είναι και τα αγαπημένα κρασιά της Ελισάβετ ..καθότι η Χατζογλίδου θέλει μόνο.... Ξάνθης )

 

Ομόφωνα αθώοι οι 4 για τις «παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ»


Αθώοι κρίθηκαν ομόφωνα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση των καταγγελόμενων από τον βουλευτή Παύλο Πολάκη «22 παράνομων προσλήψεων» στο ΚΕΕΛΠΝΟ την περίοδο 2013-2014, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίοι δικάστηκαν για πράξεις απιστίας και συνέργειας σε αυτήν.

Οι δικαστές δεν υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση για ενοχή των κατηγορουμένων και έκριναν ότι δεν στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα της απιστίας.

Στο εδώλιο βρέθηκαν, σε μία πολυήμερη δίκη που είχε εντάσεις μεταξύ του νυν υπουργού υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και του καταγγέλοντος πρώην υπουργού Παύλου Πολάκη ο πολιτευτής της ΝΔ, Σταμάτης Πουλής, η σύζυγός του, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου, η πρώην οικονομική διευθύντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ, Αικατερίνη Πολύζου και ο πρώην διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόδωρος Παπαδημητρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της απόφασης που ανέγνωσε ο πρόεδρος, ο μεν πρώτος κατηγορούμενος κηρύχθηκε αθώος «καθώς δεν στοιχειοθετείται η αντικειμενική υπόσταση του αδικήματος της απιστίας». Στην απόφαση που ανακοινώθηκε αναφέρεται ότι: «Το δικαστήριο θεωρεί ότι η σύνταξη και υπογραφή των μισθολογικών καταστάσεων δε συνιστά αδικοπρακτική ενέργεια. Αθώοι και οι λοιποί κατηγορούμενοι λόγω του παρακολουθηματικού χαρακτήρα (σε σχέση με την κύρια κατηγορία της απιστίας) του αδικήματος», είπε ο πρόεδρος της έδρας.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες Πολάκη, οι επίμαχες προσλήψεις «ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο κατά περίπου 250.000 ευρώ και δεν υπήρξε καμία νόμιμη διαδικασία προκήρυξης τους».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »