*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Σεπτεμβρίου

Παύλος Πολάκης: Γιατί είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία μέσω παρένθετης σε ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια

08 Σεπτεμβρίου



Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια της ς του ομιλίας στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης εκφράζοντας την αντίθεσή του για την τεκνοθεσία από ομόφυλα και ετερόφυλα ζευγάρια.


Χθες Σάββατο, κατά την ομιλία του, ο Παύλος Πολάκης στήριξε την πρόταση μομφής των 87 κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ανακοινώνοντας επίσης την δική του υποψηφιότητα για την ηγεσία.

Σε κάποιο σημείο της ομιλίας του παραδέχθηκε ότι διαφωνούσε και διαφωνεί με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία και στο ζήτημα της τεκνοθεσίας. «Είμαι αντίθετος στην τεκνοθεσία όχι μόνο για τα ομόφυλα, αλλά και για τα ετερόφυλα ζευγάρια και μπορώ να το στηρίξω και να πω, πώς και γιατί και με ποια προϋπόθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Η τοποθέτηση αυτή του Παύλου Πολάκη σχολιάστηκε και προκάλεσε αντιδράσεις με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά σήμερα για σπέκουλα και να προχωρά σε ανάρτηση λέγοντας ότι αναφερόταν σε τεκνοθεσία μέσω παρένθετης κάτι για το οποίο διαφωνεί γενικά, λόγω της υπόθεσης με την κλινική στα Χανιά.

Σε αυτούς που αντέδρασαν και η Ελενα Ακρίτα:

«Ούτε καλημέρα.
Έλενα Ακρίτα

Μητέρα του Παύλου», έγραψε στο Facebook η Ελενα Ακρίτα.


Η απάντηση Πολάκη

«Για να τελειώνει η συνειδητή σπέκουλα από ορισμένους που προσπαθούν να αντιπαρατεθούν στη χθεσινή προγραμματική μου ομιλία λέγοντας 'ο Πολάκης είναι αντίθετος στην τεκνοθεσία-υιοθεσία και για τα ομόφυλα και τα ετερόφυλα ζευγάρια' !!

Ναι είμαι αντίθετος και το έχω πει πολλές φορές, στην τεκνοθεσία μέσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομόφυλα και στα ετερόφυλα ζευγάρια !!

Η απάντηση στο γιατί είναι αυτά που συνέβησαν στην κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στα Χανιά με την αγοραπωλησία βρεφών!!!

Προφανώς και δεν μιλούσα για την υιοθεσία και ένα παραπάνω για τα ετερόφυλα ζευγάρια όπως κάποιοι με προκλητικό τρόπο γράφουν!


Βρείτε κάτι άλλο να αντιπαρατεθείτε στην ομιλία που έκανα χθες!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ .





Share this

Related Posts

Previous
Next Post »