*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ: Η πρώτη δια ζώσης συνάντηση Σαββίδη-Λουτσέσκου μετά από 5 χρόνια!

11 Σεπτεμβρίου


Στην Χαλκιδική βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, όπου και συναντήθηκε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στη σύσκεψη που έγινε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, εκτός από τον Ρουμάνο τεχνικό, το «παρών» έδωσαν η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Κυριάκος Κυριάκος και ο Κώστας Φωτιάδης.

Στο τραπέζι τέθηκαν όλα τα αγωνιστικά θέματα που αφορούν τη νέα σεζόν, με τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» να δίνει τις σχετικές κατευθύνσεις.

Ιδιαίτερο ήταν το τετ α τετ του Ιβάν Σαββίδη με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης συνάντησή τους, έπειτα από πέντε χρόνια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο 24χρονος αμυντικός έδωσε το παρών στην προπόνηση της Σάλτσμπουργκ, με τους «ασπρόμαυρους» να αντιλαμβάνονται πως η υπόθεση αρχίζει να παίρνει αρνητική τροπή.

Ivan_Razvan2

Προφανώς και το θέμα του κεντρικού αμυντικού, αλλά και των μεταγραφών συζητήθηκε ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μαζί με τη Μαρία Γκοντσαρόβα, τον Χρήστο Καρυπίδη, τον Κυριάκο Κυριάκο και τον Κώστα Φωτιάδη βρέθηκαν σήμερα (11/9) στο Πόρτο Καρράς της Χαλκιδικής.

«Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους δια ζώσης συνάντηση, Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν πολλά να πουν. Και για πολλά να χαμογελάσουν!» γράφει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στον λογαριασμό της στο Twitter.

 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »