*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Σεπτεμβρίου

Με τον "διαγραφέντα" Μπουρχάν στο πλευρό του ο Χάρης Δούκας στην επίσκεψή του στον Δήμαρχο Μύκης Κιούρτ Αχμέτ (φωτο)

22 Σεπτεμβρίου

 

 *Μήνυμα φωτιά του Σωκράτη Ξυνίδη υπέρ Δούκα στο fb: Όλοι στις κάλπες. Καμία ψήφος χαμένη!

Με τον Ανεξάρτητο βουλευτή Ξάνθης  -που έχει διαγράψει το ΠΑΣΟΚ λόγω των εμπλοκών του με την Δικαιοσύνη-  Μπαράν Μπουρχάν στο πλευρό του- επισκέφθηκε την Παρασκευή το πρωί στο Δημαρχείο Σμίνθης τον Δήμαρχο Μύκης Κιούρτ Αχμέτ, ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας. Στη συνάντηση τον κ.Δούκα συνόδευε και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ παλαιότερα που έχει προσχωρήσει τώρα στο ΠΑΣΟΚ.

 

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα θερμή και φιλική με τον Δήμαρχο Μύκης Κιούρτ Αχμέτ να υποδέχεται τον Χάρη Δούκα στο Δημαρχείο, να φωτογραφίζεται μαζί του αλλά και να του προσφέρει ένα αναμνηστικό  δώρο για την εκεί επίσκεψη του Δημάρχου Αθηναίων.

Σημειώνεται οτι στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο δικηγόρος Μουζαφέρ Καπζά, πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην βουλευτή και Υπουργού Σωκράτη Ξυνίδη και συνεργάτης του πρώην Δημάρχου Μύκης κ.Καπζά  αλλά και στελέχη του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης που τον υποστηρίζουν και έχουν υπογράφει την υποψηφιότητά του.

Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.  



Και παρέμβαση του Σωκράτη Ξυνίδη 

Την .ίδια ώρα που συμβαίνουν πάντως όλα αυτά, ο πρώην υπουργός και βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωκράτης Ξυνίδης ήταν και πάλι κάθετος υπέρ Δούκα, κάνοντας το πρωί της Κυριακής  την παρακάτω ανάρτηση στο fb 

 

Έχουν καταλάβει. Ότι ο Δούκας ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ. Και δίνουν τα ρέστα τους μήπως και τον αφήσουν έξω τον πρώτο γύρο, δημιουργώντας ψεύτικες εντυπώσεις.Τότε που η ψήφος θα είναι διασπασμένη σε έξι υποψηφιότητες. Καμία ψήφος χαμένη λοιπόν. Ας πάρουν το μήνυμα από τον πρώτο γύρο. Δεν υπάρχει το «ας ψηφίσω τον/την τάδε στον πρώτο γύρο να βγάλω την υποχρέωση/να μη γίνω δυσάρεστος και ψηφίζω Δούκα στην δεύτερη Κυριακή.


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »