*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Σεπτεμβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ "Έδιωξε" τους "Αδέσποτους Φίλους", αλλά ο ίδιος λειτούργησε με δυο bar το "Βάτραχος" - μαγαζί! (φωτο)

10 Σεπτεμβρίου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΑΛΙ ΩΣ... «ΒΑΤΡΑΧΟΣ»!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ «ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ» ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ Π. ΠΟΛΗΣ -ΤΟ «ΚΑΘΑΡΟ ΧΡΗΜΑ» ΜΕΤΡΑΕΙ!


Τον Αντιδήμαρχο «Πολιτισμού» και Πρόεδρο των «Βατράχων» δεν τον γνωρίσανε και δεν τον μάθανε από τον Γενάρη 2024 που τον «έχρισε» Αντιδήμαρχο «Πολιτισμού» ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Στράτος Κοντός τον Γενάρη 2024. Χρόνια τον ξέρουν και «γνωρίζουν» πως κινείται από την περίοδο που είχε «αναχθεί» σε... «εργολάβο του Καρναβαλού» της Κομοτηνής και όχι μόνο και φυσικά μόνο «τυχαία» τα γνωστά «μαγαζιά» δεν τον έκαναν (δωρεάν...) «συνέταιρο», αποσκοπώντας φυσικά στην «κυριαρχία» τους στο χώρο της διασκέδασης στη Ξάνθη.


-Ήδη η δικαίωσή μας είναι βέβαια περίτρανη (σ.σ. Με στοιχεία και ντοκουμέντα...), ενώ στις φετινές Γιορτές Π. Πόλης όπως αναμέναμε όλοι, αν και αντιδήμαρχος Πολιτισμού, από τη μια «έδιωξε» το περιπτεράκι των «Αδέσποτων Φίλων» για να το δώσει στον... Ίασμο ενώ ο ίδιος λειτούργησε ως συνήθως...

Πήρε όλη την «κατηφόρα - φιλέτο» πίσω από το Κυβερνείο (στο δρόμο του πρώην Ολύμπια..), λειτουργώντας όχι ένα αλλά... δυο μπαράκια στο δρόμο, με σπόνσορα μάλιστα την μπύρα ΑΛΦΑ των Γιορτών Π. Πόλης 2024!! 

(σ.σ. Αλήθεια κύριε Δήμαρχε, πόσοι Καρναβαλικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι των Γιορτών Π. Πόλης είχαν ...χορηγό, την μπύρα ΑΛΦΑ, χορηγό των Γιορτών Π. Πόλης 2024;;;  Όπως ο αντιδήμαρχος - εργολάβος των θεσμών; Όπως ο "θείος" είχε την ίδια μπύρα στα Μαγαζιά τους ως Πρόεδρος των Καρναβαλιών επί έτη πολλά επί Φ. Αμοιρίδη και Στυλιανίδη;)
 

Φυσικά στον Δήμαρχο που τον «επέλεξε» να αναβαθμίσει την πολιτιστική παιδεία και τους θεσμούς του Δήμου Ξάνθης απλά αφιερώνουμε τις φωτογραφίες που «τραβήξαμε» για το ανέξοδο "Βάτραχος - bar"! Ούτε ψηστιέρες, ούτε σουβλάκια κι εθελοντές να τρέχουν και να σερβίρουν, να ετοιμάζουν σαλάτες, να πληρώνουν ορχήστρες για live κλπ 


 

(σ.σ. Ούτε ψήστες και ψηστιέρες, ούτε κούραση, ούτε τίποτα... «Βάτραχος – μπαρ». Οινόπνευμα στο χέρι, σέρβις στους δρόμους, χορηγίες, κι ένας dj στο πόστο του. Καθαρό χρήμα δηλαδή...!!! Στον .... πολιτισμό Μας! ).

 

Ο Κασσελάκης… δεν αντιλαμβάνεται (τι συμβαίνει γύρω του)


Ο τραγέλαφος στον οποίο εξελίχτηκε η θητεία του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, επιβεβαιώνει πόσο επώδυνα μπορούν να είναι τα αποτελέσματα μιας επιπόλαιας επιλογής, για έναν πολιτικό φορέα.

Ο… παγκοσμίως άγνωστος Στέφανος Κασσελάκης, όπως την είχε αποκαλέσει τόσο εύστοχα η Ράνια Τζίμα, οδήγησε την Έφη Αχτσιόγλου σε ταπεινωτική ήττα στη μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, χάρη στην παρασκηνιακή στήριξη από τον Αλέξη Τσίπρα, σε μια εμφανή διάθεση… τρολαρίσματος από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού.

Στον έναν χρόνο που ακολούθησε, ο Στέφανος Κασσελάκης φαιδροποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον κατέστησε περίγελο του δημοσίου βίου. Του έδωσε δηλαδή τα δικά του, ταυτικά στοιχεία. Ένας influencer… διασκεδαστής. Που… δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του. Και το τίμημα των πράξεών του.

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »