*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουλίου

Εκλογές ΕΠΟ: O Μάκης Γκαγκάτσης και τυπικά νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Eκλογή Δαλακούρα και ευχαριστήριο.

22 Ιουλίου

 


Με 61 ψήφους υπέρ, 8 λευκά και ένα άκυρο, ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι και τυπικά ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Ηταν και ο μοναδικός υποψήφιος και θα διαδεχτεί τον Τ. Μπαλτάκο, για να γίνει ο νεότερος (41) πρόεδρος στην ιστορία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Παναθηναϊκός, Αρης και Athens Kallithea απείχαν από την ψηφοφορία με τον πρώτο να καταγγέλλει μάλιστα τις εκλογές της ΕΠΟ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑ - ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Η είδηση που βγήκε απ;o τις εκλογές; Ή πολύ καλή  εκλογική επίδοση του προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννη Δαλακούρα, στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής στην ΕΠΟ (φωτο με τον έτερο εκπρόσωπο τις ΕΠΣ Ξάνθης στην διαδικασία, τον αντιπρόεδρο Σάκη Κατσαρό) που εκλέχθηκε 2ος σε ψήφους ως αναπληρωματικής στην Ε.Ε.

(σ. σ. Χωρίς φυσικά να έχει ανάγκη της στήριξης του πρώην Προέδρου Γιώργου Πανίδη που ακόμη δεν έχει "αντιληφθεί" ότι ανήκει στο παρελθόν και κακώς κατά την άποψή μας "επέστρεψε" παριστάνοντας τον παράγοντα...)

Ο Γιάννης Δαλακούρας έθεσε για πρώτη φορά υποψηφιότητα και έλαβε 45 ψήφους, επίδοση που τον φέρνει δεύτερο μεταξύ των συνολικά 10 υποψηφίων για την θέση του αναπληρωματικού μέλους της ΕΕ λόγω του σεμνού χαρακτήρα και της εργατικότητας του. Κ

Σημειώνουμε ότι πρώτος σε ψήφους(54)  εκλέχτηκε ο Γιάννης Ρέστας.

Τρίτο αναπληρωματικό μέλος εξελέγη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας Γιώργος Πριονίδης με 42 σταυρούς ενώ ενώ αντίθετα δεν πήγαν καλά οι άλλοι υποψήφιοι απο την ΑΜΘ


Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τα αναπληρωματικά μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ:



Γιάννης Ρέστας 54

Γιάννης Δαλακούρας  45

Γιώργος Πριονίδης  42

Παντελεήμων Βερρής  36

Δημήτρης Τριανταφύλλου  35

Θωμάς Καρτσάκλας  34

Κωνσταντίνος Νικολαίδης  30

Μιλτιάδης Καλόγηρος  29

Ιωάννης Αποστόλου  29

Δαμιανός Καγγελίδης  21

 

 Γιάννης Δαλακούρας: «Ευχαριστώ τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης»

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιάννης Δαλακούρας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα και τη συμμετοχή του στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, αναφέρει:

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που έδειξε ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κος Μάκης Γκαγκάτσης και με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο των εκλογών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους – συναδέρφους για την ψήφο τους και την εκλογή μου ως αναπληρωματικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Συγχαίρω θερμά τον Πρόεδρο κο Γκαγκάτση όπως και όλα τα νέα και παλιά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής που αναδείχθηκαν μέσα από τις σημερινές αρχαιρεσίες. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσετε να διαπρέπετε και να επιτυγχάνετε ακόμη περισσότερα στο μέλλον με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης για την αφοσίωση και εμπιστοσύνη που δείχνουν και κυρίως τα σωματεία του Νόμου Ξάνθης για την άριστη συνεργασία που έχουμε όλα τα χρόνια».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »