*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουλίου

Στη Ξάνθη ο Κ. Καραμανλής. Οι ΠΑΟΚσήδες υποδέχτηκαν το Κύπελλο του Πρωταθλητή και στη Ξάνθη!

09 Ιουλίου


*Στη Ξάνθη βρίσκεται από την Κυριακή το απόγευμα ο Πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος των Εταιρειών της ΣΕΚΕ Κώστας Καραμανλής.

Το βράδυ της ίδιας μέρας δείπνησε με τον Αλέκο Κοντό και στελέχη της εταιρείας σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.

Αντικείμενο της συζήτησης φυσικά η νίκη της Αριστεράς στις εκλογές της Γαλλίας αλλά και ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος που μετά από 16 ολόκληρα χρόνια, θα πάει στους Ολυμπιακούς στο Παρίσι.

Χθες ο Κώστας Πρόεδρος συμμετείχε στη Συνεδρίαση των Εταιρειών της ΣΕΚΕ.

......

*Το σχόλιο στο fb:


«Nikh Xotzoydh. Πήραμε φωτιά λεμεεεε... πίσω από τον Αλεξιάδη... και μάλιστα μεγάλη...».

(σ.σ. Και θα πάρουμε –πολύ φοβάμαι...- πολλές τέτοιες φωτιές στην περιοχή που λες και γνωρίζεις το λόγο! Λέμε... αλλά δεν λένε να δώσουν τέλος στο εμπρηστές Δροσερίτες που είναι ασύδοτοι! Και πετάνε μέχρι και μολότοφ σε σπίτια στις... 5 τα ξημερώματα για να φύγουνε και οι λιγοστοί Χριστιανοί κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα και του Κασκανέ).

……

*Άπαιχτο. ΞΑΝΘΗ: Μεγάλη προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στον παράδρομο της οδού Ανατολικής Ρωμυλίας προς το μουσείο φυσικής ιστορίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση ιδιοκτήτη σπιτιού πως επίτηδες κάποιος πετάει βίδες στον δρόμο.

Εχθές μάλιστα είχε μαζέψει ένα ολόκληρο σακουλάκι....

«Χουσειν Τεχνιτισ

Nai patisa kai ego to malakistiri gamoto spitaki tou na gamiso

-Γιωτα Ιωαννιδου

Αυτό γίνεται εδώ κ δυο χρόνια τουλάχιστον».

(σ.σ. Τι άλλο θ’ ακούσαμε... «Μήπως» του λείπει του ανθρώπου κάποια... «βίδα» και απλά δεν την έχει... εντοπίσει;. Κι όχι τίποτα αλλά φαντάζομαι ότι θα... ξοδεύεται για να τις αγοράσει! Και μετά να τις... πετάει στο δρόμο!).

……

*30 κάρτες διαρκείας του ΑΟΞ αγόρασε ο Άρης Πετεινού, σε μια κίνηση ευγενούς άμιλλας, στηρίζοντας έτσι την προσπάθεια επανεκκίνησης της ιστορικής ομάδας της ομάδας μας, με πρωτοβουλία των Βασίλη Τοροσίδη και Φίλιππο Παραστατίδη.

Αναλυτικότερα  ανακοίνωσή του ο ΑΟΞ  ανέφερε τα παρακάτω:

«Ο οργανισμός του Αθλητικού Ομίλου Ξάνθης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση του Άρη Πετεινού και προσωπικά τους κ.κ Βασίλειο Τοροσίδη και Φίλιππο Παραστατίδη για την απόκτηση 30 καρτών διαρκείας για την ενίσχυση του σωματείου μας. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια ακόμα ενέργεια που αποδεικνύει πως στον αγώνα της επιστροφής του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου στα υψηλά στρώματα του ελληνικού αθλητισμού είμαστε όλοι μαζί».

......

*Βέβαια όλες αυτές οι πρωτοβουλίες είναι σωστές... Αλλά χωρίς αρκετό (για να μην πω πολύ...) χρήμα, δυστυχώς με την πώληση των καρτών διαρκείας, το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που δεν λύνεται!!!

-Την είπα την άποψή μου.

1. Ο νέος ΑΟΞ χρειάζεται πρώτον μεγαλομέτοχο με πολλά λεφτά που πραγματικά θα την αγαπήσει. (σ.σ. Είπα και το όνομά του..).

2. Και φυσικά φιλάθλους αφού και οι Xanthifasns είναι πλέον διασπασμένοι!

(σ.σ. Αλήθεια ο Μπιλ ο Άφαντος που βρίσκεται; Εν Ελλάδι; Στην Αυστραλία; Και τα χρέη που άφησε ποιος θα τα «πληρώσει»; Η πρώην διοίκηση; (σ.σ. Ανδρέας Γκλαβίνης, Σοφία Ψωμά κλπ) ή ο Ιβάν Σαββίδης που βρίσκεται εκτός Ελλάδος...

Και προφανώς θα έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα, οπότε μετά τον ΠΑΟΚ το... χάος;

......

Κι ένα τελευταίο επίσης ποδοσφαιρικό. Το τρομερό Κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ ήρθε και στη Ξάνθη και έτυχε θερμής υποδοχής από τους εγχώριους ΠΑΟΚσήδες στα γραφεία του συλλόγου!!!

Μεταξύ των οποίων μάλιστα είδα στην πρώτη γραμμή τον Στάθη Παπαδόπουλο, τον Τόρη Παπαδήμα και τον ΜΙΣΕΛ του DE NOVO!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »