*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουλίου

Γαλάτω Αλεξανδράκη: Η συνταξιούχος κτηνοτρόφος Ευρωβουλευτής του Βελόπουλου, σπάει την σιωπή της.

10 Ιουλίου



-Πήγε στις Βρυξέλλες ήδη στα μέσα Ιουνίου, συνοδευόμενη από στελέχη που της έδωσε το κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

 -«Ηρθε ο Παπανδρέου, μου έδωσε συγχαρητήρια, ο Μεϊμαράκης, ο Αυτιάς. Δεν είχα πρόβλημα καθόλου. Μια χαρά! Ανθρωποι είναι κι αυτοί!».

 -Η κόρη της που ήταν αποσπασμένη στην “Ελληνική Λύση” όπως γράφει η εφημερίδα “Καθημερινή”, την έβαλε υποψήφια πέρυσι και φέτος.

 

Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη, μετά τις 52 λέξεις που είχε δηλώσει στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, παραχώρησε η 76χρονη Εβρίτισσα Ευρωβουλευτής Γαλάτω Αλεξανδράκη.

 

Συγκεκριμένα, η συνταξιούχος κτηνοτρόφος μίλησε στην εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ που έστειλε στην Αλεξανδρούπολη την δημοσιογράφο της Αλεξία Καλαϊτζή και επιβεβαίωσε όσα έγραψε το Evros-news.gr το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ότι δηλαδή η κόρη της είχε αποσπαστεί στα γραφεία της Ελληνική Λύσης.

 

Δεν οργάνωσε καμία εκστρατεία, δεν τύπωσε αφίσες, ούτε είπε σε κάποιον ότι κατεβαίνει. «Μετά ήρθαν οι πελάτες και έλεγαν αν βλέπαμε το όνομα Τούλα θα σε ψηφίζαμε όλοι. Δεν σε καταλάβαμε με το Γαλάτεια. Εδώ έρχονταν για μισό κιλό κιμά και θα τους έδινα φάκελο; Σε κάποιους γνωστούς το είπα. Ντρεπόμουν και λίγο. Σε τέτοια ηλικία».

 

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στο θέμα που παρουσίασε για την Τούλα (έτσι την γνωρίζουν οι πελάτες της όπως η ίδια είπε) Αλεξανδράκη, δήλωσε ότι πήγε ήδη στις Βρυξέλλες, συνοδεία από το κόμμα με μια ομάδα νέων επαγγελματιών που της φέρονται όπως θα έκαναν στη μητέρα τους. Με τη βοήθειά τους, στα μέσα Ιουνίου, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο και με φρεσκοβαμμένα νύχια, προσεγμένο χτένισμα και ένα ολοκαίνουργιο σακάκι πήγε στις Βρυξέλλες και πέρασε την πύλη του Ευρωκοινοβουλίου.

 

«Ήρθε ο Παπανδρέου μου έδωσε συγχαρητήρια, ήρθε ο Μεϊμαράκης, ο Αυτιάς. Δεν είχα πρόβλημα καθόλου. Μια χαρά! Άνθρωποι είναι κι αυτοί!». Θα μείνει δηλαδή κανονικά Ευρωβουλευτής εισπράττοντας τις πάνω από 20.000 ευρώ μηνιαίως που παίρνουν συνολικά οι Ευρωβουλευτές. Πότε θα πηγαίνει στο Ευρωκοινοβούλιο δεν ξέρει ακόμη. «Όποτε μου πουν», απαντάει… διπλωματικά στους πελάτες της που τη ρωτούν.

 

.....

*Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 42χρονος αλλοδαπός, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, καθώς και για το αδίκημα της πλαστογραφίας εγγράφου.

 

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 42χρονο, διαπιστώθηκε ότι εισήλθε παράνομα και παρέμενε παράτυπα στη χώρα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε διαβατήριο, το οποίο κατείχε πλαστή σφραγίδα εισόδου στη χώρα.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »