*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουλίου

Τα παρα-ΑΘΛΗΤΙΚΑ του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη, Αυτά που δεν γράφουν οι άλλοι με όλα τα αθλητικά παρασκήνια της ημέρας.

17 Ιουλίου

 

 

*Κάθε πρωί στις 11.30 μη χάσετε την αθλητική εκπομπή του Γιάννη Τσιλιγγιρίδη, απο τον Life 921 fm. Αμέσως μετά την σύνδεση με τα ράδιο Parapolitika

*Πολλά και διάφορα  ακούγονται και γράφονται για τον νέο σύλλογο που έχει δημιουργηθεί με την ονομασία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΘΡΑΚΗΣ 2Ο24 για το ποιος είναι ιδιοκτήτης   αλλά και διοίκηση. Οραματιστής και ο άνθρωπος που έχει δώσει την ιδέα είναι ο Ανδρέας Γκλαβίνης και φίλοι του συνεργάτες από το Κουτσό  αλλά και από την Ξάνθη. Η νέα ομάδα κατέθεσε  αίτημα στον Δήμο Ξάνθης όπου και παρέλαβε το παραχωρητήριο  να το έχει ως έδρα η νεοσύστατη  ομάδα.

*Ο  πρόεδρος  της SL1Βαγγέλης Μαρινάκης σε κάθε του συνέντευξη τονίζει με έμφαση .πως εμείς πρέπει να είμαστε πρωτοπόροι  στην κάθαρση  του ελληνικού ποδοσφαίρου  και για να το πετύχουμε πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.

….

*Στην κλήρωση της Α΄ κατηγορίας   που θα πραγματοποιηθεί  θα δοθεί κλειδάριθμος   στον ΑΟΞ  για να μην συμπίπτουν ο ΑΟΞ και ο Ορφέας Ξάνθης να παίζουν την ίδια μέρα  στο γήπεδο του ΑΟΞ όπου  θα είναι έδρα και των δυο ομάδων . Όταν ο ΑΟΞ θα είναι γηπεδούχος ο Ορφέας Ξάνθης θα παίζει εκτός έδρας και το αντίστροφο.

Πότε θα υπογράψει στον Κεραυνό Λευκόπετρας  ο άσσος Μίλτος Βαρτυμιάδης; Από έγκυρη πηγή μάθαμε πως  τον πιέζει  ο προπονητής Θόδωρος Καραμάτζικος να  προτιμήσει τον Κεραυνό μια και εκεί πριν από μέρες υπέγραψε και ο κολλητός του ο Δημήτρης Καραμάνης.

….

*Τρεις είναι οι ομάδες που έχουμε γράψει και χθες ότι αδυνατούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής  και επειδή λήγει η προθεσμία στις 19 Ιουλίου ίσως παρθεί  παράταση  για να δει  η νέα ΕΠΟ το θέμα αυτό, εκτός και αν προτείνουν τον Ορφέα Ν. Αμισού Δράμας να παίξει στη Γ΄ εθνική.

…..

*Όταν συναντάς  ανθρώπους  όπως τον πρόεδρο της ΣΕΚΕ Παναγιώτη  Ταρενίδη  να πιείς έναν καφέ και να συζητάς διάφορα θέματα από πολιτικά, αθλητικά μέχρι και καλλιτεχνικά σίγουρα είναι σημαντικό. Μάλιστα όταν τον καφές σου τον απολαμβάνεις  στο καφενείον  ΤΑΜ-ΤΑΜ δεν μπορείς να  μην  μιλάς μετά  ότι η ημέρα σου δεν θα πάει καλά.

….

*Ποια ομάδα ερασιτεχνική  έκανε πρόταση να αναλάβει την οργάνωση  της ομάδας  αλλά και των Ακαδημιών στον Στέφανο Παϊτάρη; Είναι γνωστό   ότι ο κ. Παϊτάρης  σε οργανωτικά θέματα αλλά και άλλα που  φτιάχνεται  και δημιουργείτε  μια ομάδα είναι πρωτοπόρος και το έχει δείξει όπου έχει ασχοληθεί όπως στον σύνδεσμο φιλάθλων XANS FANS, Λεύκιππο στο μπάσκετ και  στην κολύμβηση.

….

*Ένας πρώην  διαιτητής ο Μανώλης Καλφόπουλος  που διατηρεί στο ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ καφετέρια έχουν πληροφορηθεί  ότι είναι λάτρεις και δείχνει  δραστηριότητες σε πολλούς  τομείς όπως ότι τυγχάνει να είναι πρόεδρος συλλόγου αιμοδοτών με έδρα το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Μετά  τον Βέργο Χαλβατζή που τυγχάνει να είναι μέλος  και στον σύλλογο αιμοδοτών Ξάνθης έχουν και τον πρώην διαιτητή τον Μανώλη Καλφόπουλο.

….

*Μια διαφορετική είδηση από τις καθημερινές δραστηριότητες  των ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης. Όπως  ανακοίνωσε με ανάρτηση ο πρωταθλητής Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης Π. Μελάς Κουτσού κάνει γνωστό πως στις 4 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Super Cup ανάμεσα στον Π. Μελά Κουτσού και τον κυπελλούχο  Άρη Αβάτου.

….

*Ο ΑΟΞ ανακοίνωσε άλλη μια μεταγραφή  μια και απέκτησε τον Οδυσσέα Γεωργιάδη επιτελικός μέσος και γεννημένος στις 23/2  1991. Ο ποδοσφαιριστής   έχει γεμάτο εμπειρίες και ο ΑΟΞ στο νέο πρωτάθλημα  της Α΄ κατηγορίας  χρειάζεται παίκτες έμπειρους και  διψασμένους να προσφέρουν.

*Λόγω πολλών τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν  την περσινή σεζόν φέτος είναι αποφασισμένος  να βοηθήσει την ομάδα του  τον Άρη Αβάτου ο άσσος  Γιώργος Μανίσογλου που ανανέωσε  την συνεργασία του. Αυτός ήταν και ο λόγος που η διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία  του γιατί πιστεύει  στον ποδοσφαιριστή.

….

*Για να υπάρξει προοπτική  και βελτίωση στην διαιτησία   θα πρέπει να υλοποιηθεί   το νέο πλάνο και σχέδιο που οραματίζεται ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν μπορεί να γίνουν όλα αυτά μα τα ίδια υλικά. Διαιτητές, βοηθοί και παρατηρητές  που είχαν  μετατραπεί  σε προστάτες  θα πρέπει να τελειώσουν.  Αν δεν έρθει τώρα σε ρήξη  ώστε να τελειώσουν οι προστάτες και βολεμένοι πότε θα γίνει;

*Παρατηρητής διαιτησίας της Βορείου  Ελλάδος ποτέ δεν παρέπεμψε  διαιτητή η βοηθό παρότι είχαν γίνει λάθη  και προκάλεσαν την οργή των παραγόντων. Με τέτοιες βαθμολογίες που έβαζαν  κάποιοι  ήταν  στις κορυφαίες θέσεις χωρίς να το αξίζουν. Αυτός ο παρατηρητής διαιτησίας και κάποιοι άλλοι πρέπει να ανήκουν στους πίνακες;

…..

*Άλλη μια σημαντική ανανέωση  για τον  ΑΟΞ τις επόμενης σεζόν ο Κώστας Κουτσομιχάλης μένει και συνεχίζει για να  συμβάλει και αυτός στο χτίσιμο του νέου ΑΟΞ  ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να  διεκδικήσει  την επιστροφή του σε εθνικό επίπεδο. Με χαρά δέχτηκαν όλοι  τον έμπειρο Κώστα Κουτσομιχάλη στο έμψυχο υλικό του ΑΟΞ.

..

*Η ΕΠΣ Ξάνθης με ανάρτηση της κάνει γνωστό τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  την έναρξη των πρωταθλημάτων Α΄ και  Β΄ κατηγορίας καθώς και του κυπέλλου . ΟΙ ημερομηνίες είναι η Α΄ κατηγορία 14 Σεπτεμβρίου και 15 η Β΄ κατηγορία που θα διεξαχθεί πάλι με δυο ομίλους. Επίσης το κύπελλο  θα ξεκινήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

*Δύσκολες στιγμές για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σας το είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά πως είναι τέλος ο ιστορικός Απόλλων Ξάνθης και δεν θα δηλώσει συμμετοχή  και οι ποδοσφαιριστές  αυτού του συλλόγου μεταγράφονται σε άλλες ομάδες εκτός Ξάνθης  αλλά και εντός. Πριν από λίγες μέρες υπέγραψε και ο έμπειρος άσσος Μιχάλης Ιωαννίδης.

….

*Επίσης   ο νεαρός  επιθετικός άσσος  Τζεμαλή Μπαργκάν που υπηρετεί  την στρατιωτική του θητεία και ήδη βρίσκεται σε κέντρο νεοσυλλέκτων  Ιωαννίνων   θα αποφασίσει σε λίγες μέρες που θα υπογράψει για ένα χρόνο ώστε να ολοκληρώσει  την στρατιωτική  του θητεία μετά να κάνει το μεγάλο άλμα  αφού στόχος του είναι να παίξει σε ομάδα SL2. Θέλει να παίξει όσο υπηρετεί  σε μικρές κατηγορίες και μετά να κάνει το μεγάλο άλμα.

*Προβληματισμένος ο πρώην αντιπρόεδρος  της ΕΠΣ Ξάνθης Χρύσανθος Ζουρνατζίδης για το που θα πηγαίνει να πίνει τον πρωινό του καφέ μια και έχει κλείσει το γνωστό του αθλητικό στέκι. Μήπως ήρθε η ώρα κ. Ζουρνατζίδη  να ασχοληθείς και με τα διοικητικά  της ομάδας του Ηρακλή Ζυγού ώστε να περνάς τον χρόνο σου εκεί;

....

*Δεν θα ασχοληθώ καθόλου  με τις κακίες και τις ζήλιες ορισμένων για τον Ανδρέα Γκλαβίνη. Που στην πραγματικότητα βέβαια, είναι δυο άτομα...με σύνδρομο κατά του Ανδρέα!

Κι αυτό, γιατί μου το ζήτησε και ο ίδιος, αφού τους "αφήνει" στις ανασφάλειές τους! Καληνύχτα...

(σ.σ. Περισσότερα και φρέσκα αθλητικά σήμερα στις 11.30 το πρωί απο το Radio Life 921 fm.  Αν θέλετε να τα ξέρετε .... όλα!  Και στον αθλητικό τομέα! )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »