*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουλίου

Χωρίς νερό συνεχίζουν παραλία και Οικισμοί Δήμου Αβδήρων και κανείς δεν ξέρει πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη!

13 Ιουλίου


 Είναι απίστευτες οι διαμαρτυρίες που δεχόμαστε μέχρι και αυτήν την ώρα από την παραλία και τους οικισμούς του Δήμου Αβδήρων, το χειρότερο όμως είναι άλλο. Οτι κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε θα αποκατασταθεί  μεγάλη βλάβη και διαρροή στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Αβδήρων, παρά τις "ηρωϊκές" προσπάθειες του προσωπικού. 

Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε εκτενώς και στην Ανοιχτή γραμμή του Next tv ο Πάνος Παπαδόπουλος, όλοι περίμεναν ωστόσο ότι η κατάσταση θα "ελεγχθεί" μέχρι το βράδυ, κάτι που δεν συνέβη κι αυτήν την στιγμή το πρόβλημα είναι εντονότατο όσο ποτέ!!! 

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης με τον Προμοίρα ... χαίρονται!

Καλοί οι χοροί και τα χωρίς σταματημό πανηγύρια, υπάρχουν όμως και πιο ουσιώδη πράγματα που αφορούν την κανονικότητα και την ζωή των κατοίκων. Διακοπές νερού έχουμε συχνά στην παραλία και στους οικισμούς του Δήμου Αβδήρων (σ.σ. Την Πέμπτη το μεσημέρι μέχρι και καταγγελίες απο δημοτικό υπάλληλο του Δήμου από το Μαγικό δεχτήκαμε γιατί έμειναν χωρίς νερό οι άνθρωποι και ο  παρ' ολίγον υποψήφιος Δήμαρχος από το Μαγικό Μιχάλης Βαμβακίδης (Σπάρτακοι) που κάθε μέρα είναι στο fb σφυρίζει αδιάφορα...) κι όλα αυτά ακόμη βρισκόμαστε στον πρώτη 15νθήμερο του  Ιουλίου....!

Υπενθυμίζουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε από το πρωί η ΔΕΥΑ Αβδήρων και ας ελπίσουμε οτι σήμερα Σάββατο η βλάβη θα αποκατασταθεί γιατί και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. 

 Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αβδήρων:

«Εξαιτίας μεγάλης διαρροής στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης της «γραμμής Αβδήρων», από χθες το απόγευμα έχει διακοπεί η υδροδότηση στους οικισμούς Αβδήρων, Βελόνης, Γκιώνας, Μάνδρας, Μυρωδάτου, Πεζούλας καθώς και σε όλο το παραλιακό μέτωπο.

Παρά τις ολονύκτιες προσπάθειες του προσωπικού της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΑ, η βλάβη δεν έχει ακόμη επιδιορθωθεί λόγων σοβαρών τεχνικών δυσκολιών. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι δυνατή η ασφαλής εκτίμηση του χρόνου αποκατάστασης του προβλήματος, αναμένεται όμως ότι θα χρειαστεί χρονικό διάστημα μιας έως δύο ημερών.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους των παραπάνω οικισμών ότι τα πλησιέστερα σημεία για συλλογή πόσιμου νερού είναι οι κοινόχρηστες βρύσες στους οικισμούς Νέας Κεσσάνης και Γενισέας.

Επίσης τους καλούμε, όταν επανέλθει η υδροδότηση, να περιοριστούν σε χρήση που αφορά το μαγείρεμα και την ατομική υγιεινή και καθαριότητα και όχι το πότισμα πρασίνου και οπωροκηπευτικών, προκειμένου να έχουν όλοι πρόσβαση σε πόσιμο νερό το συντομότερο δυνατό.

Αντιλαμβανόμενοι τη μεγάλη δυσκολία που βιώνουν οι καταναλωτές μας εξαιτίας και των ακραίων καιρικών συνθηκών, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του ζητήματος και ζητούμε την κατανόησή τους».

-Άντε στην...υγειά σας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »