*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

Η συγκινητική φωτογραφία του αδέσποτου σκύλου και του ....ανεμιστήρα! Οι ειδήσεις σε άλλο στυλ...

26 Ιουνίου


Δροσιά σε ανεμιστήρα καταστήματος στην Ξάνθη, βρήκε λόγω καύσωνα, ο αδέσποτος σκύλος της φωτογραφίας και όπως φαίνεται το απολαμβάνει! Φυσικά χάρις στον εξαιρετικό ιδιοκτήτη του Γιώργο Κατράνη!

Και ιδού και η εξαιρετική ανάρτησή του. Όσο υπάρχουν άνθρωποι...

Ήθελε ανεμιστήρα να δροσιστεί τί να τον κάνω!!!! Πάλι καλά κάποια τετράποδα το εκτιμάνε!!! Από κάποια δίποδα!!!

 

………………………………………

Άκουσον!
Άκουσον!

*Αξίζει να φιλοξενήσω την παρακάτω ανάρτηση γνωστής συμπολίτισσάς μας που αφορά ευχαριστήριο για εξαιρετικούς πράγματι γιατρούς του Νοσοκομείου Μας.

......


«Ροδι Ρουμπινι

Η οικογένεια του Άγγελου Γεωργιάδη νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους γιατρούς  κ.Κωδωνά για την γνωμάτευση του στα εξωτερικά ιατρεία τους χειρουργούς κ.Πόπκο και κ.Καμπούρη, τον αναισθησιολόγο κ.Κωνσταντίνου για την άψογη αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού!! Επίσης το νοσηλευτικό προσωπικό! Ευγνώμονες για την επιστημοσύνη και την ανθρωπιά σας!! Ευγνώμονες που παρέχετε τόσο υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε τόσο δύσκολες συνθήκες!!!Να είστε πάντα υγιείς!!!!

-Νίκος Φωκίδης

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι γιατροί που τιμώντας τον όρκο του Ιπποκράτη προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό ένα κρατικό σύστημα υγείας, πολεμώντας με σφεντόνες την Λερναία Ύδρα.

-Ροδι Ρουμπινι

Νίκος Φωκίδης Ακριβώς!! Είναι οι ήρωες μας!!!

-Θεοδώρα Μωυσιδου

Μπράβο τους!!

-Giorgos Katranis·

Ήθελε ανεμιστήρα να δροσιστεί τί να τον κάνω!!!! Πάλι καλά κάποια τετράποδα το εκτιμάνε!!! Από κάποια δίποδα!!!

-Giorgos Katranis

Ήθελε ανεμιστήρα να δροσιστεί τί να τον κάνω!!!! Πάλι καλά κάποια τετράποδα το εκτιμάνε!!! Από κάποια δίποδα!!!

-Alexandra Maria Skarlatou

Μπράβο σας ! Τέτοιες μέρες το μόνο π θέλουν είναι δροσιά κ κρύο νεράκι .

-Elpida Georgiou

Τα περισσότερα το εκτιμάνε… Ότο για τα δίποδα δεν ξέρω καν αν γνωρίζουνε την λέξη «εκτιμηση» φιλε μ.».

-«Φαρμάκι» πάντα η Ελπίδα...

......

*Τραγωδία σημειώθηκε στη Νέα Μάκρη την Κυριακή (23/6). Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina.gr, ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στην παραλία του Ζούμπερι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας, Αιγυπτιακής καταγωγής, προσπάθησε να σώσει έναν ηλικιωμένο ο οποίος κινδύνευε με πνιγμό.

Αν και ο ηλικιωμένος άνδρας σώθηκε, ύστερα από την προσπάθεια και άλλων λουόμενων και ναυαγοσώστη, ο άνδρας δεν τα κατάφερε.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

-Εγώ όμως δεν μπορώ να μην εγκωμιάσω αυτόν τον Αιγύπτιο που με αυτοθυσία προσπάθησε να σώσει έναν συνάνθρωπό του.

-Κάτι που σπανίζει δυστυχώς στην εποχή μας!

……

*«Βούλιαξε» η Θάσος το 3ήμερο, ενώ συνεργάτης μου λέει ότι η ουρά το πρωί της Σαββάτου για παράδειγμα στην Κεραμωτή, ήταν...χιλιόμετρα από κόσμο που περίμενε στην αναμονή. Καιρό είχα να δω τόσο κόσμο και τέτοια ουρά στην Κεραμωτή να είμαι ειλικρινής και μάλιστα σε μια εποχή που τα δρομολόγια και τα φέρι μπότ σε σχέση με παλιά έχουν υπεραυξηθεί.

 

Θερινές εκπτώσεις: Πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου -Αυλαία στις 31 Αυγούστου 2024


Πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις των μαγαζιών και τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024.

Οι τακτικές θερινές εκπτώσεις σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013 ξεκινούν κάθε χρόνο τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου και θα διαρκέσουν ως τις 31 Αυγούστου 2024.

Ωστόσο και οι καταναλωτές πρέπει να είναι ενήμεροι και θα πρέπει να προσέχουν τις παγίδες, ειδικά αν πρόκειται για καταναλωτικά προϊόντα, που η έκπτωση είναι πλασματική ή είναι ελαττωματικά.

Προσοχή όμως πρέπει να επιδεικνύουν και οι έμποροι διότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσης τα προβλεπόμενα πρόστιμα είναι ιδιαίτερα τσουχτερά.

Οι έμποροι και επαγγελματίες πάντως είναι προβληματισμένοι αν θα πάνε καλά οι θερινές εκπτώσεις καλά και λόγω της ακρίβειας και το ότι δεν έχει λεφτά ο κόσμος αλλά και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

(σ.σ. Ποιος μπορεί να κυκλοφορήσει με τέτοιες θερμοκρασίες;)

 

ΚΟΜΟΤΗΝΗ: Με τη χρήση βίας του πήρε το... πορτοφόλι!

Συνελήφθη τo Σάββατο 22-6-2024 το μεσημέρι στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας ημεδαπός, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και ακόμη έναν ημεδαπό τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται, διότι νωρίτερα ενεργώντας από κοινού, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από την κατοχή ενός ημεδαπού παθόντα ένα πορτοφόλι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

Καβάλα: Βρέθηκε σορός 36χρονου στην Κεραμωτή

Ένας 36χρονος βρέθηκε νεκρός στην παραλία της Κεραμωτής στην Καβάλα το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες, ενημερώθηκε το Β’ Λιμενικό Τμήμα

 Κεραμωτής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας για την ύπαρξη σορού ενός 36χρονου αλλοδαπού στην παραλία της Κεραμωτής Καβάλας.

Ο άντρας ανασύρθηκε στην ακτή από στελέχη της Λιμενικής Αρχής, ενώ στη συνέχεια η σορός αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Από τη Λιμενική Αρχή Κεραμωτής που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκη

 

Εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών
της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (20-6-2024), εκπαιδευτική ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κομοτηνή, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά εννέα (9) στελέχη – διαπραγματευτές καθώς και δύο ψυχολόγοι – Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων, οι οποίοι υπηρετούν σε αστυνομικές Υπηρεσίες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. 

Τον συντονιστικό ρόλο της ημερίδας είχε Αξιωματικός της Ειδικής Εκπαιδευτικής Ομάδας Διαπραγματευτών, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων. 

 

Το 13ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα από 4 έως 7 Ιουλίου στην Ορεστιάδα!

Η πόλη της Νέας Ορεστιάδας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους απανταχού Θρακιώτες. Από τις 4 Ιουλίου έως και 7 Ιουλίου 2024, σε συνδιοργάνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων και του Εργαστηρίου Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας «Το Γέννημα» θα πραγματοποιηθεί το 13ο Πανελλήνιο Πανθρακικό Αντάμωμα.

Προσκαλούμε όλους τους Θρακιώτες από όλη την Ελλάδα, να ανταμώσουμε στην ακριτική και νεότερη πόλη της Ελλάδας την Νέα Ορεστιάδα, δίνοντας βροντερό παρών σε μία περιοχή που την έχει ανάγκη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων κ.Αριστείδη Χρυσόπουλο στο τηλέφωνο 6981167023.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »