*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΤΑ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ»; ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ; ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ACS!

26 Ιουνίου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΠΑΡΗΣ: ΝΑ ΜΗΝ ΑΦHΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ, 
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ
ACS


Φιλοξενώ στη στήλη την σημαντική ανάρτηση του συμπολίτη μας Ιωάννη Τσάπαρη προκειμένου να συνετιστούν οι οδηγοί και η Τροχαία Ξάνθης μάλλον αδιαφορεί από ότι καταλαβαίνω.

Αυτούσια η ανάρτησή του στο fb:

«Ιωάννης Τσάπαρης

Καλό θα είναι όσοι πηγαίνουν να παραλάβουν δέματα από την acs να μην αφήνουν τα αυτοκίνητά τους εκατέρωθεν του δρόμου διότι όταν από την απέναντι πλευρά έρχεται λεωφορείο, πυροσβεστικό όχημα δεν μπορεί να περάσει, στο κατάστημα ακριβώς απέναντι από την acs έχει άδειο πάρκινγκ πόσο μυαλό θέλει δηλαδή να διευκολύνεις την κίνηση των ασθενοφόρων και της πυροσβεστικής;;; Από το συγκεκριμένο δρόμο περνάω τουλάχιστον 20 φορές την ημέρα και πάντα είναι σταματημένα αυτοκίνητα, κ πολλές φορές η κατάσταση είναι τραγική, αυτή η ελάχιστη  κωλυσιεργία ίσως στοιχίζει τη ζωή ή την περιουσία κάποιου.

-Toula Adamidou

Επιτέλους κάποιος το είπε... Θα μπορούσαν να παρκάρουν και πίσω από την acs, όπως κάνω πάντα εγώ... μια ζωή παρκάρουν όπως τους βολεύει... μην περπατήσουν λίγο!!!

-Αιμιλια Ικονιαδου.

Η acs με διάφορες δικαιολογίες αποφεύγει να πηγαίνει τα δέματα στους παραλήπτες».

-Σωστή η Αμαλία... Γι’ αυτό κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί της, τα πρόστιμα να πουν στην acs που ενώ οφείλει να το κάνει, δεν πάει τις αποστολές της!

 

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ΤΑ «ΑΔΕΣΠΟΤΑ»; ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ; ΝΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ; Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΡΑΣΙΔΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΝΕΡΑΚΙ;

Τον ενοχλούν τον γνωστό συμπολίτη μας τα Αδέσποτα που προφανώς με τις καυτές ζέστες, επιχειρούν να βρουν λίγη δροσιά στο γρασίδι της πολυκατοικίας που μένει με αποτέλεσμα να διατυπώσει τα παρακάτω αίτημα στις εφαρμογές του Δήμου Ξάνθης, προφανώς γιατί το... γρασίδι είναι «ιδιοκτησία» των ενοίκων. Διαβάστε αυτούσια την ανάρτησή του:

«Costas Tsaousidis

Σήμερα καταχώρησα στην εφαρμογή του Δήμου, το αίτημα μου να μαζέψει την αγέλη σκύλων που ήταν στο γρασίδι της πολυκατοικίας που μένω. Περιττό να σημειώσουμε φυσικά ότι εκεί παίζουν τα παιδιά μας όλη μέρα. Συνεχώς κυκλοφορούν ομάδες 7-10 σκυλιών στη Σάρδεων και στις οδούς και τα πάρκα πάνω από αυτό το δρόμο. Θα περιμένω να δω αν θα ανταποκριθούν άμεσα καθώς είναι ένα υπέρ επείγον ζήτημα για όλους μας και συμβαίνει σε όλη την πόλη.

-Tania Faitatsidu

Έλλειψη παιδείας και ενσυναίσθησης... ο νοων νοείτο

-Ελενη Κυριακιδου

Να τα μαζέψουν κ να τα πάνε που ????».

-Συμφωνώ απόλυτα με την κ. Ελένη Κυριακίδου. Να τα «μαζέψουν» και τα πάνε πού; Στα «κλουβιά» που δεν χωράνε ήδη αυτά που βρίσκονται εκεί και «υποφέρουν» με τις άγριες συνθήκες που υπάρχουν (σ.σ. Ειδικά τώρα με 40 βαθμούς...) ή να τα «δώσουν» στον....αντιδήμαρχο Ξάνθης Σάκη Χατζηαντωνίδου που βοά όλη η τοπική κοινωνία μαζί του μετά το «επεισόδιο» που δημιούργησε με έναν συμπολίτη μας γιατί τάϊζε ένα αδέσποτο μικρό γατάκι;

Βρε το... άτιμο το «γρασίδι» της συγκεκριμένης πολυκατοικίας.

(σ.σ. Να τα πάρουν από αυτό και τα πάνε εδώ και τώρα... σε ένα άλλο γρασίδι, όπου οι ένοικοι μπορεί να τα δώσουν και λίγο νεράκι!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »