*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουνίου

Ελληνίδα συνελήφθη στην Κων/πολη για διακίνησοη λαθρομεταναστών. Φωτογραφία της έβγαλαν οι Τούρκοι!

24 Ιουνίου

 


Μια Ελληνίδα υπήκοο συνέλαβαν οι τουρκικές Αρχές στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, για διακίνηση παράνομων μεταναστών, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Η τουρκική Σαμπάχ αναφέρει ότι η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης έπιασε επ’ αυτοφώρω την Ελληνίδα, την οποία ονομάζει Παρασκευή Γ., και την χαρακτηρίζει ως «διεθνή διακινήτρια μεταναστών».

Όπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα, η αστυνομία της Διεύθυνσης του Αεροδρομίου Sabiha Gökçen, που συνδέεται με την αστυνομία της Κωνσταντινούπολης, την πρώτη ημέρα του Eid al-Adha, συνέλαβε την διεθνή διακινήτρια μεταναστών Παρασκευή Γ..

Η Ελληνίδα που συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

 

*Στην ...  Ελλάδα ούτε τι Εθνικότητας είναι οι αλλοδαποί διακινητές που συλλαμβάνονται μεταφέροντας λαθρομετανάστες μας δίνουν τα αστυνομικά δελτία!!! 

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο αεροδρόμιο διαπίστωσαν ότι η Taimaa C., που ήρθε στην Τουρκία από τη Βηρυτό, και η Παρασκευή Γ. , που βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη από την Αθήνα, συναντήθηκαν στον χώρο διέλευσης, αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι οι δύο γυναίκες πήγαν μαζί στην τουαλέτα και κατόπιν συνελήφθησαν.

(σ.σ. Οι Τούρκοι βγάζουν και φωτογραφίες των διακινητών και στην Ελλάδα δεν μπορούμε να γράψουμε ούτε ποισς Εθνικότητας είναι οι αλλοδαποί που συλλαμβάνονται...)

Η Taimaa C. από την Βηρυτό με την οποία συναντήθηκε η Ελληνίδα

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »