*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

Ο Τσέπελης ως εισηγητής έφερε το θέμα των Παιδικών Χαρών κι έγινε λαγός! Ήταν ... απών!

26 Ιουνίου


Την ανεξαρτητοποίηση του από την ΚΟ των Σπαρτιατών ανακοίνωσε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, ο Μιχάλης Γαυγιωτάκης αφήνοντας έμμεσες αιχμές για την οικονομική κατάσταση του κόμματος. (Σπαρτιάτικη ζωή...)

......................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


«Μα καλά γιατί δεν μπήκατε στις Εφαρμογές του Δήμου Ξάνθης να στείλετε τις καταγγελίες σας και σε  χρόνο ρεκόρ να σας λύσουν τα προβλήματα ο Σάκης, ο Δήμος, ο Μπάμπης  και υπόλοιποι».

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος σε τουλάχιστον 7-8 τηλεθεάτριες και τηλεθετές του χθες από τη Ξάνθη στην «Ανοιχτή γραμμή» του για προβλήματα της καθημερινότητας)

-«Εφαρμογές»... ανεφάρμοστες, αφού πρόκειται και για απλές δημότισσες! Οπότε ο νοών νοείτω...

......................................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός».

(Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Αποστολάκης στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» για το μαύρο χρήμα στα κόμματα)

-Μαύρο χρήμα... και η μαυρίλα της... μαυρίλας! Για το «μαύρο» πολιτικό σύστημα που όσο κι αν τον πολεμάει κανείς, μαύρο παραμένει!

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Αυτούς έχω με αυτούς αναγκαστικά πορεύομαι...! Δεν το λέει ο ίδιος ο Στράτος αλλά αυτή είναι δυστυχώς και η πραγματικότητα...!

Με ανεψιό Τσέπελη, με Σάκη Χατζηαντανίου και 2-3 «γλάστρες» του fb ε... μη ζητάμε και πολλά!

......

*Βέβαια από την άλλη στην λεγόμενη αντιπολίτευση του δήμου Ξάνθης η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη!


-Πάρτε το δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Πέμπτης όπου ο Σάββας Μελισσόπουλος βρήκε «αφορμή» να τα σύρει σε Φανουράκη και Τσέπελη για τις παράνομες Παιδικές χαρές του Δήμου Ξάνθης και τον «κίνδυνο» να γίνει κάποιο ατύχημα…

Οπότε ο Στράτος τι να τους κάνει τους «δικούς» του; Ένας Σάββας κατά Φανουράκη- Τσέπελη αρκεί!!!

.......


*«Φυσικά» αυτός που αποτέλεσε το... «ανέκδοτο» του μήνα είχε πάλι ένα όνομα. Μανώλης Τσέπελης!

Εισηγητής υποτίθεται στις παράνομες Παιδικές χαρές, όχι μόνο ήταν απών από το συγκεκριμένο, αλλά φρόντισε πρώτα να ολοκληρωθεί και το θέμα του ΣΔΑΝ και να... πάει στη συνεδρίαση!!!

.......


*Αποκλειστικό. Διαμέρισμα αγόρασε η Φένια Τσαγκάλα στην εξαιρετική και πανέμορφη κόρη της και μάλιστα από τον εργολάβο Κώστα Ζαγναφέρη κι όχι από την κολλητής της την Μαργαρίτα για να μη μου λέτε ότι αυτή μου το  είπε- ύψους 150.000 ευρώ  και εύχομαι ολόψυχα, καλορίζικο!

Άλλωστε ο... βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται!!! Σε αυτό συμφωνώ με την Φένια απόλυτα!

......


*Αλλάζω. Δύο νέα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας έγιναν γνωστά χθες. Και στις δύο περιπτώσεις εμπλέκονται στρατιωτικοί, ενώ στη μία περίπτωση πρόκειται για ζευγάρι στρατιωτικών που πιάστηκε στα χέρια. Και στις δύο περιπτώσεις ενημερώθηκε η Στρατονομία και ο στρατιωτικός εισαγγελέας.

......

*Και αναλυτικότερα: Ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε χθες Δευτέρα (24/6) όταν 37χρονος μέσα στο σπίτι του επιτέθηκε αρχικά λεκτικά κατά της

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο με περιπολικό της αστυνομίας αλλά δεν δέχθηκε το save house -στην περιφέρεια κάθε Διεύθυνσης Αστυνομίας σε όλη την Επικράτεια, έχουν εξασφαλιστεί ένας ή περισσότεροι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου μπορούν να διαμείνουν προσωρινά γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση-    όπως και αρνήθηκε και την  εγκατάσταση της εφαρμογής PANIC BUTTON και δήλωσε πως δεν επιθυμεί να εξετασθεί από ιατροδικαστή.

Ο 37χρονος σύζυγος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και επειδή είναι στρατιωτικός, τον παρέδωσαν στη Στρατονομία όπου θα οδηγηθεί στον στρατιωτικό Εισαγγελέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδόν καθημερινά καταγγέλλονται περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο Γραφείο που ήδη λειτουργεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

......

*Το δεύτερο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στη Χαλκίδα , στην περιοχή Κουρέντι. Πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι στρατιωτικών, με τον άνδρα και τη γυναίκα να κατηγορούν ο ένας τον άλλο και να ανταλλάσσουν μηνύσεις.

......

*Την αρχή έκανε ο 39χρονος ο οποίος υπέβαλε έγκληση σε βάρος της συζύγου του κατηγορώντας την ότι του πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι στο κεφάλι, τον έριξε από την καρέκλα που καθόταν με σπρώξιμο και του προκάλεσε γρατζουνιές και μελανιές με τα χέρια και τα πόδια της στο πρόσωπο και σε όλο του το σώμα.

Από τη μεριά της, η 36χρονη κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της προσπάθησε να την πνίξει, σφίγγοντας τον λαιμό της και πιέζοντας το πρόσωπό της με τα χέρια του σε μαξιλάρι, προσθέτοντας πως στη συνέχεια την απείλησε λεκτικά και της τράβηξε τα μαλλιά.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα συνελήφθησαν, ενώ ενημερώθηκε σχετικά ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας και η Στρατονομία.

......


*Την ώρα που οι εσωτερικές αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν τέλος, αίτημα για σύγκληση της ΚΟ του κόμμα κατέθεσαν γραπτά με επιστολή τους στον Σωκράτη Φάμελλο οι βουλευτές, Συμεών Κεδίκογλου, Γιώργος Καραμέρος και Χάρης Μαμουλάκης.

Στην επιστολή επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, «επανερχόμαστε με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της ΚΟ, με το ίδιο θέμα, ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις Ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα».

-Ολόκληρη η επιστολή:

«Προς:

Πρόεδρο Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Κοινοποίηση:

Γραμματέα Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αξιότιμε Πρόεδρε, αγαπητέ Σωκράτη,

Όπως είναι γνωστό, η συγκληθείσα Κοινοβουλευτική Ομάδα (Κ.Ο.) για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος διακόπηκε μετά την παρέμβαση του Προέδρου Στ. Κασσελάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της Κ.Ο., με το ίδιο θέμα, ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις Ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προετοιμασία για τις μελλοντικές προκλήσεις και το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Είναι, άλλωστε, διαδικασία θεσμική και επιβεβλημένη, αυτονόητη για δημοκρατικά κόμματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με τιμή,

οι υπογράφοντες βουλευτές

Καραμέρος Γιώργος, Κεδίκογλου Συμεών Μαμουλάκης Χάρης».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »