*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

Mίλησα με την Αννούλα Φλωρινιώτη! Στο Καρναβάλι 2024, θα είναι στη Ξάνθη μαζί Μας! Ο Πολ Ευμορφίδης και το «Dragon’s Den»

10 Ιουνίου


*Το τελευταίο αντίο στον τραγουδιστή Γιάννη Φλωρινιώτη είπανε χθες συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με αναπνευστικά προβλήματα βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

……

*«Μας ήρθε ξαφνικό γιατί δεν περιμέναμε να επιδεινωθεί τόσο πολύ η κατάστασή του. Ήταν στο νοσοκομείο, είχε μπει από την Πέμπτη. Είχε χαμηλό οξυγόνο κι επειδή εγώ είχα φοβηθεί, τον πήγα. Δεν περιμέναμε όμως αυτή την κατάληξη. Δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει ο Γιάννης στο νοσοκομείο, σε πέντε νοσοκομεία έχει πάει. Και Θεσσαλονίκη και Κύπρο κι άλλη φορά στην Αθήνα κι έφυγε από ανακοπή», είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

……

*Μάλιστα, όταν έφτασε το φέρετρο, ο κόσμος χειροκρότησε ενώ έπαιζε και το τραγούδι του Γιάννη Φλωρινιώτη «Πειράζει που είμαι φίρμα».

.......

*Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν πρώτα στο κοιμητήριο για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Φλωρινιώτη ήταν η Έφη Θώδη, η Ελένη Φιλίνη, η Γωγώ Γαρυφάλου, η Μαρία Αλεξάνδρου ο σκηνοθέτης, Όμηρος Ευστρατιάδη, η Κατερίνα Στανίση, ο Τάσος Μπουγάς και πολλοί άλλοι.

......

*Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν στον Ιερό Ναό οι γιοι και η κόρη  του Γιάννη Φλωρινιώτη, που ακόμα δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ο αγαπημένος τους άνθρωπος και καλλιτέχνης δεν είναι πια στη ζωή.

.....

*Σημειώνω ότι με την κόρη του Γιάννη Φλωρινιώτη την Αννούλα, επικοινώνησε δυο φορές εκφράζοντας την οδύνη και λύπη του για τον ξαφνικό χαμό του μεγάλου καλλιτέχνη και ο εκδότης του «Μ» Πάνος Παπαδόπουλος.

Αφού τόσο η Αννούλα όσο και ο αδελφός της Γιώργος συμμετείχαν στο Πικαντίλι Νο 3 του Αγίου Βελεντίνου 2018 στο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης και είναι εξαιρετικά παιδιά και τα δυο!!!

Δώσανε μάλιστα ραντεβού από τώρα για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2024! Είτε με το "Πικαντίλι 5", είτε με το μιούζικαλ  "Εραστές του Ονείρου"!

.......

*Στην κάμερα της «Super Κατερίνα» μίλησε ο Πολ Ευμορφίδης, ο γνωστός επιχειρηματίας, που φέτος γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το reality επιχειρηματικότητας «Dragon’s Den».

Ο Πολ Ευμορφίδης, αναφέρθηκε στην εμπειρία που αποκόμισε από την τηλεόραση και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι δεν έχει πληρωθεί για αυτή τη συμμετοχή του.

«Αν θέλουν να πάω στον δεύτερο κύκλο του «Dragon’s Den», θα πάω, γουστάρω να βοηθήσουμε τα παιδιά. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με τον Σάκη (Τανιμανίδη). Εγώ έλεγα ό,τι πίστευα», είπε αρχικά ο Πολ Ευμορφίδης.

Στη συνέχεια αποκάλυψε: «Ήρθε ο Τανιμανίδης και μου είπε ότι θέλει να κάνει κάτι τέτοιο, ο αδερφός μου επέμενε να μην το κάνω, γιατί θα εκτεθώ».

-«Δεν πληρώθηκα ούτε ένα ευρώ, ούτε μισό από το «Dragon’s Den». Μάλιστα, πήγαινα στο γύρισμα με το ποδήλατό μου, για να μην καταναλώνω», τόνισε στη συνέχεια ο Πολ Ευμορφίδης.

-Κι ένα τελευταίο. Σε άλλο σημείο ο Πολ Ευμορφίδης παραδέχεται ότι θα τον ενδιέφερε να κάνει μία ταξιδιωτική εκπομπή, ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ίδιος δεν θα βρίσκεται τελικά στον δεύτερο κύκλο του reality επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1.

Ο ΓΥΦΤΟΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »