*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

Ντροπή σου Παπαγιαννίδη...! Το ΄ξεφτίλισες' την Παρασκευή στη Ξάνθη το Αρδευτικό! Οι ειδήσεις αλλιώς...

10 Ιουνίου

Έλα Αλέκομ...! Ο Παπαγιαννίδης φώναξε εμένα να καθίσω δίπλα του και όχι τον Μίχογλου
παρά τις διαμαρτυρίες του!!! Γεννημένος για... καρέκλα! Σήμερα έμαθα και τι σημαίνει η λέξη...ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ! (Η φιέστα της ξεφτίλας τελικά.... 

Ο Παπαγιαννίδης, ευνοούμενος του Αλέκου Κοντού όταν ήταν Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ήρθε στη Ξάνθη υποτίθεται να παρουσιάσει το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ κι έβαλε δίπλα του τον .. Τσέπελη να μιλάει στο τηλέφωνο!!! Μολονότι ο Δήμαρχος Τοπείρου Θ. Μίχογλου δεν του "χαρίστηκε" Δείτε την απίστευτη φάση !!Μόνο που με τον τρόπο αυτό, την Περιφέρεια και τη Ν.Δ. ζημίωσες κι όχι τον...."ενεργό πολίτη" και πρώην ¨αφεντικό σου" τον Αλέκο! Ντροπή Σου!

(σ.σ. Αλέκομ.... Ας πρόσεχες. Εσύ τους ¨έφτιαξες¨ και τους δυο... Όπως και τον Ιατρίδη βέβαια..) 

Kαι φέρανε και τον.... Κανάτα για να φωτογραφίσει τον απόφοιτο δημοτικού που δεν γνώριζε καν τι εστί Αρδευτικό και γι' αυτό δεν άνοιξε καν το στόμα του!!! Ζήτω ο Παπαγιαννίδης! 

(σ.σ. Αλήθεια, επί ημερών σου Δημήτρη πήρε το ακίνητο ο Τσέπελης απο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να κάνει τον νέο φούρνο του;  Επί Αλέκου Κοντού και Ιατρίδη σίγουρα...)

…………………………………

ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Με καθυστέρηση εμφανίστηκε στη χθεσινή "φιέστα" του υποτιθέμενου "κολλητού" του Αλέκου Κοντού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρη Κοντογιαννίδη ο Δήμαρχος Τσέπελης...!

Καθότι έτρεχε στην Αθήνα πάλι για το...τριώροφο της πλατείας Αντίκας!!! Τελευταίος και καθυστερημένος και κάθισε στην 3η σειρά!!! 

Αλλά ο Παπαγιαννίδης για να τον κάνει εμφανώς ....αβάντα για τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 απέναντι στον Στράτο Κοντό, ζήτησε...καρέκλα δίπλα τους και τον έβαλε να...καθίσει και να μιλάει ταυτόχρονα στο...κινητό του!!! 


Καθότι αυτό έκανε ο Τσέπελης ενώπιον όλων...! Μιλούσε ο Παπαγιανίδης και υποτίθεται "ενημέρωνε" και δίπλα του μιλούσε στο κινητό του ο.....Τσέπελης! Τέτοια ξεφτίλα δεν ξανάδαμε!

(σ.σ. Και φυσικά μόνο ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου τόλμησε και πάλι να τους ξεδοντιάσει, αφού αυτός είναι δήμαρχος του Δήμου που γίνεται το ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ κι αυτός κάλεσε δίπλα του ζητώντας ....καρέκλα, τον  Τσέπελη με το κινητό του!)

.....

*Φυσικά το Next tv μετά απο το φιάσκο που διαπίστωσε και ήταν στημένο απο τον Παπαγιαννίδη, έστειλα το αφιέρωμα που ετοίμαζε......στα σκουπίδια! Βέβαια .... Αλέκομ, εισπράττεις  την διγλωσσία Σου να τα έχεις καλά με όλους!!! Και τώρα που δεν έχεις εξουσία...."παθαίνεις" το .... .Δρυός Πεσούσης!

*Εκτός των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας ετέθη ο Σπύρος Πνευματικός, μετά από τις ντροπιαστικές δηλώσεις του για τους ασθενείς με καρκίνο.

«Λυπάμαι για μία δήλωση που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες… Επικοινώνησα και ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεκλογική Μάχη και σε περίπτωση που εκλέγει να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο ή στην επόμενη επιλαχούσα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκτός των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας ετέθη ο Σπύρος Πνευματικός, μετά από τις ντροπιαστικές δηλώσεις του για τους ασθενείς με καρκίνο.

......

*«Λυπάμαι για μία δήλωση που έκανε ο Σπύρος Πνευματικός χθες… Επικοινώνησα και ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από την προεκλογική Μάχη και σε περίπτωση που εκλέγει να παραδώσει την έδρα του στον επόμενο ή στην επόμενη επιλαχούσα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

....

*Απών ήταν από την Ξάνθη το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δήμαρχος Τσέπελης (σ.σ. Βρίσκονταν στην Αθήνα για το 3όροφο της Π. Πόλης λένε οι πληροφορίες μου...) και γι’ αυτό απουσίαζε από τον «καφέ» στο fratelli.

Το εκπροσώπησαν όμως επάξια πλην του Μανώλη Φανουράκη, τόσο η γραμματέας του Δήμο Ξάνθης Σοφία Ψωμά όσο και ο.... Μάκης ο Καμπριολέ που προτίμησε την «παρέα» του πρώην δήμαρχου Μπάμπη...!

......

*Χθες πάντως στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΗ του Next tv άστραψε και βρόντηξε το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. Άνθιμος Κυρλίδης, γιατί Χαρδαλιάς και Κλιμάκιο πήγαν δυο φορές στο Εράσμιο και ούτε μια στη περιοχής Σταυρούπολης!!!

Εκφράζοντας την έντονη δυσφορία του...

......

*Πολύ καλά σας έκαναν Άνθιμε, αλλά κι εσύ εκεί στη Σταυρούπολη το «παίζατε» τελικά σε τρία ταμπλό...

Πρώτο βγάλατε τον άφαντο Σπύρο Τσιλιγγίρη, δεύτερο τον άφαντο επίσης Δημήτρη Σαλτούρο και 3η την Μαίρη Τσιακίρολου!

-Οπότε τα παράπονα όχι μόνο στον Χαρδαλιά και στον Αλέξη Νταμουρατζή αλλά και στον Αλέκο Κοντό!

Ο οποίος δεν την έκανε μόνο «γυριστή» 4-5 μέρες πριν τις εκλογές, αλλά όλα τα πρωτοπαλίκαρά του, έτρεχα με τον... Σπύρο! Κι ο νοών νοείτω...

......

*Στη Ξάνθη θα ξαναβρεθεί ο Μάριος Δραγουίδης την Δευτέρα 12 Ιουνίου, όχι όμως για την Ν.Δ. και τον Δημήτρη Σαλτούρο...

-Αλλά για τον «δικό μας» Πολ Ευμορφίδη της Coco Mat και το κόμμα EY-ΚΙΝΗΣΗ με το οποίο κατεβαίνει υποψήφια στην Αθήνα η σύζυγός του.

Ήρθε δηλαδή να κάνει αγώνα όχι γι’ αυτό που ψήφισε φανατικά στις εκλογές της 21ης Μαίου αλλά τον μικρό οικολογικό κόμμα του Πολ Ευμορφίδη!

…...

*Ο «Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Ξάνθης», σε συνεργασία με τον «Πολιτιστικό σύλλογο γυναικών Κιμμερίων» και τον «Πολιτιστικό σύλλογο Κιμμερίων, Αμφέραος», διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης για τους κινδύνους από την αλόγιστη έκθεση στον ήλιο και την προστασία από ηλιακά εγκαύματα, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, ώρα 11:00’ στο πνευματικό κέντρο Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Κιμμερίων, με ομιλήτρια την κ. Σοφία Μαυροπούλου, παθολογοανατόμο, δρα του ΑΠΘ, δ/ντρια του Τμ. Παθολογικής - Ανατομικής Γ.Ν. Ξάνθης.

Με εκτίμηση,

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

Ξάνθη: Πουλούσαν ναρκωτικά με… courier!


Συνελήφθησαν την Πέμπτη (8-6-2023) το απόγευμα στην Ξάνθη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης δύο (2) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σχετικά με πώληση ναρκωτικών από τους δύο δράστες, οι ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν την 7-6-2023 το μεσημέρι στην Ξάνθη, τον έναν δράστη να παραδίδει σε εταιρεία ταχυμεταφορών δέμα για αποστολή, με παραλήπτη άγνωστο δράστη που αναζητείται,  το οποίο περιείχε μια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη συνολικού βάρους 207,6 γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε  έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς στην οικία των δύο δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-4 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 700,2 γραμμαρίων,

-8 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους  1.562,7 γραμμαρίων,

-3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

-1 χρηματοκιβώτιο,

-1 αφυγραντήρας,

-το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ,

-κενές νάιλον συσκευασίες,

-1 μπλοκ σημειώσεων και

-κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

 

ΡΟΔΟΠΗ: Συνελήφθη αλλοδαπός οδηγός με κλεμμένο φορτηγό!

Συνελήφθη την 8-6-2023 τις πρώτες πρωινές ώρες σε παραλιακή περιοχή της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης ένας αλλοδαπός, ο οποίος προηγουμένως οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ μετά την ακινητοποίηση του διαπιστώθηκε ότι για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 7-6-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης. Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Ενεργείται προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

 

Δωρεάν rapid test από 12 έως 16 Ιουνίου στην Ξάνθη

Ο Δήμος Ξάνθης, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ συνεχίζει τη διενέργεια δωρεάν rapid test και την ερχόμενη εβδομάδα.

Μαζικές δειγματοληψίες στην Ξάνθη, από τη Δευτέρα 12 έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου, θα πραγματοποιούνται:

-Στο Κέντρο Υγείας Δήμου Ξάνθης- ISOBOX (πρώην ΙΚΑ), 8:00-14:00

-Στο Ξύλινο Σπιτάκι (πρώην ΔΕΥΑΞ), 8:30-14:00

Οι πολίτες προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και έχοντας, απαραίτητα, την αστυνομική τους ταυτότητα.

Προϋποθέσεις για τον έλεγχο ανηλίκων είναι η παρουσία ενός από τους γονείς/κηδεμόνες -διαφορετικά, θα πρέπει να επιδεικνύουν υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα είτε από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη (gov.gr) είτε χειρόγραφη επικυρωμένη δήλωση ή παραπεμπτικό από το σχολείο τους.

Υπενθυμίζεται, ότι δικαίωμα για δωρεάν τεστ στις δημόσιες δομές διάγνωσης covid-19 έχουν όλοι οι πολίτες, ενώ, σχετική βεβαίωση εκδίδεται μόνον για τους εμβολιασμένους.

 

Καταδίωξη στον Τόπειρο! Συνελήφθη αλλοδαπός οδηγός χωρίς δίπλωμα!

Συνελήφθη την 8-6-2023 το πρωί σε Επαρχιακή οδό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ξάνθης με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τοπείρου ένας αλλοδαπός, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Ακολούθως ακινητοποίησε το όχημα έπειτα από πρόσκρουση σε σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψη του.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Τοπείρου Ξάνθης.

 

Ξάνθη: Έκλεψαν τραπεζική κάρτα και προσπάθησαν να φουλάρουν το αμάξι τους!

Συνελήφθη την 7-6-2023 το μεσημέρι στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εχίνου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης και του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κλοπές και απόπειρα απάτης, που διέπραξε από κοινού με ημεδαπό συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Συγκεκριμένα, οι δράστες την 6-6-2023 αφαίρεσαν από σταθμευμένο όχημα ημεδαπού σε οικισμό του Νέστου, ένα ραδιοκασετόφωνο, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό, δύο τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Ακολούθως μετέβησαν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων σε οικισμό της Ξάνθης, όπου χρησιμοποίησαν τις αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες για την χορήγηση καυσίμων στο όχημά τους, χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, ενώ ακολούθως αφαίρεσαν από υπάλληλο του εν λόγω πρατηρίου με τη μέθοδο της απασχόλησης ένα κινητό τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή με το όχημά τους προς άγνωστη κατεύθυνση. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »