*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Μαΐου

NEXT tv: Ο Πάνος Παπαδόπουλος στον Νίκο Ευστρατίου: Δεν φτάνει που ήταν λαμόγια, αλλά διαφήμιζαν και τον πλουτισμό τους!

31 Μαΐου

*Η ίδια η Μαίρη Τσιακίρογλου επισκέφθηκε στο γραφείο του τον βουλευτή της Ν.Δ. Σπύρο Τσιλιγγίρη για να τον συγχαρεί για την εκλογή και τον αγώνα του, ώστε ΜΑΖΊ να αγωνιστούν για την αύξηση του ποσοστού της Ν.Δ στη Ξάνθη και την 2η έδρα! 

Δεν φτάνει που ήταν λαμόγια συνοριοφύλακες, αλλά έκαναν και επίδειξη του πλουτισμού τους, κυκλοφορούσαν με πολυτελή αυτοκίνητα στην Αλεξανδρούπολη και όπως μου είπε συνάδελφός μου στον Έβρο, ήταν γνωστό εδώ και μήνες στην «πιάτσα» πως οι εν λόγω αστυνομικοί με την γενικότερη συμπεριφορά τους, δεν αρκούνταν στους μισθούς που έπαιρναν...αλλά και προκαλούσαν με την εν γένει "ζωή τους", πιστεύοντας ότι έχουν μια "ιδιότυπη" ασυλία!

Βέβαια έχω την εντύπωση ότι θα αποκαλυφθούν κι άλλα ονόματα κι είναι προς τιμή των έντιμων αστυνομικών και συνοριοφυλάκων που όχι μόνο άντεξαν στον «πειρασμό» να κάνουν τα ίδια, αλλά και ήταν αυτοί που πρώτοι «αποκάλυψαν» τις κινήσεις τους. Επί μήνες τους παρακολουθούσαν και παράλληλα τους μαγνητοφωνούνσαν.

Έχω την εντύπωση ότι με την έρευνα που συνεχίζεται, στο συγκεκριμένο θέμα θα έχουμε κι άλλα ονόματα και σοβαρότερες εξελίξεις... Δυστυχώς. Απο την μια οι Υπουργοί έλεγαν δεν περνάει κουνούπι από τον Έβρο κι απο την άλλη περνούσαν νταλίκες...! 

Αλλά όλοι οι αστυνομικοί και όλοι οι συνοριοφύλακες, δεν είναι ίδιοι.



 Αυτό σχολίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Next tv και στον νέο κεντρικό παρουσιαστή του Νίκο Ευστατίου ο Πάνος Παπαδόπουλος στις 9 το βράδυ της Τρίτης 30 Μαίου. 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΤΙΔΗ, 

ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΤΕΛΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦ

Ο Πάνος Παπαδόπουλος σχολίασε θετικά και τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Κουρτίδη αλλά και του πρώην Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Δημήτρη Γαλανόπουλου να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου δίνοντας την μάχη να κερδηθεί και η 2η έδρα απο τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ξάνθης, χαρακτηρίζοντας «εφικτό» το στόχο, αλλά και την έντιμη στάση του μειονοτικού υποψηφίου Ντελή Γιουσούφ που θα στηρίξει την υποψήφια βουλευτή της Ν.Δ. στο Νομό Ξάνθης Μαίρη Τσιακίρογλου στις νέες επισκέψεις της στην Ορεινή περιοχή.

Επισημαίνεται ότι η Μαίρη Τσιακίρογλου επισκέφθηκε η ίδια προσωπικά τον βουλευτή Σπύρο Τσιλιγγίρη στο γραφείο του και τον συνεχάρη για την εκλογή του , με τον τελευταίο να την ευχαριστεί θερμά και να της λέει, «Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα», αλλά και να της...εκμυστηρεύεται ότι «είναι η τελευταία του 4ετία ως βουλευτής....έγινε ένας ωραίος εκλογικός αγώνας, ενωμένοι θα προχωρήσουμε μαζί να αυξήσουμε τα ποσοστά της Ν.Δ. στη Ξάνθη". 

Είναι  άγνωστο αν η Μαίρη Τσιακίρογλου θα ζητήσει την στήριξη και των πολιτευτών του κόμματος Δημήτρη Σαλτούρου, Μαρίνας Παυλίδου  και Σάκη Κριτσίνη στις νέες επισκέψεις της στη πόλη και στα χωριά του Νομού Ξάνθης, εν όψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου 2023.



ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΠΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Στο μεταξύ ο νεαρός τηλεπαρουσιαστής Νίκος Ευστρατίου, γνωστός για τα φιλοζωϊκά του αισθήματα, πήρε το «ναι» από τον Πάνο Παπαδόπουλο και θα ετοιμάσει και την πρώτη προσωπική του εκπομπή αμέσως μετά τις εκλογές για τους ζωόφιλους και διάφορα κοινωνικά θέματα.

NEXT TV ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: 

Το κανάλι που μιλάνε αλλά και σκέφτονται όλοι  ελεύθερα!

*Κάθε μέρα στις 21.00 το διαφορετικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

Κάθε μεσημέρι στις 13.30 ο Πάνος Παπαδόπουλος στην πρώτη σε θεαματικότητα εκπομπή της Περιφερειακής Τηλεόρασης με την εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.

NEXT tv ΘΡΑΚΗ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 


 Εκπομπή 30/5/2023 τηλέφωνο 254110-6015

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »