*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Μαΐου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

27 Μαΐου

*Eπισημένουμε για πολλοστή φορά πως τα Νοσοκομεία της περιοχής μας χρειάζονται άμεση ενίσχυση, και οι έχοντες εξουσία θα έπρεπε ήδη να είχαν θέσει το ζήτημα της δημόσιας υγείας ως πρώτη προτεραιότητά τους

Η συντακτική ομάδα του XanthiNea.gr νιώθει την ανάγκη να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, από καρδιάς, στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό. Η έγκαιρη παρέμβασή τους, η φροντίδα και η ακριβής διάγνωση στην οποία προχώρησαν ήταν σωτήρια. Ιδιαίτερη μνεία και στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση φροντίδα που παρείχε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

 

Ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στη Στεφανιαία Μονάδα του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και την Καρδιολογική Κλινική. Στην εποχή που το δημόσιο σύστημα υγείας νοσεί, τα Νοσοκομεία της περιοχής μας υποβαθμίζονται και με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται στη μετατροπή τους (στην καλύτερη των περιπτώσεων) σε εξίσου υποβαθμισμένα Κέντρα Υγείας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνει καθημερινά το δικό του αγώνα.

 

Οι ήρωες αυτοί που μέσα σε ιδιαίτερα δυσοίωνες και αντίξοες συνθήκες προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

 

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχαριστήσουμε και φυσικά να επισημάνουμε για πολλοστή φορά πως τα Νοσοκομεία της περιοχής μας χρειάζονται άμεση ενίσχυση, και οι έχοντες εξουσία θα έπρεπε ήδη να είχαν θέσει το ζήτημα της δημόσιας υγείας ως πρώτη προτεραιότητά τους.

 

Πριν από μερικά χρόνια, όταν κάποιοι επιχειρήσουν την βιομηχανική υποβάθμιση της περιοχής, έκλειναν γέφυρες και ο κόσμος έβγαινε στον δρόμο.

 

Σήμερα που απειλείται το ύψιστο αγαθό, η υγεία μας, γιατί επικρατεί τόση εκκωφαντική σιωπή γύρω μας;

XanthiNea

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »