*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Ξάνθη: «Αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου θα σας σκοτώσω όλους», απειλεί στα Τούρκικα στο Tik Tok ο δολοφόνος του Δροσερού

19 Μαρτίου
 

Ο 36χρονος που σκότωσε τον 46χρονο στη Ξάνθη, έκανε γνωστή τη δολοφονία με βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Μιλώντας τούρκικα, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο δράστης, εξηγεί οργισμένος τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα αποκαλώντας «ρουφιάνο» το θύμα, αφού τον θεωρεί υπεύθυνο κι οτι τον "κάρφωσα" για τα ναρκωτικά στην αστυνομία.

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε μένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια μέσα να κάτσω θα σας σκοτώσω όλους» λέει στα τούρκικα ο δράστης του της δολοφονίας.

Στη συνέχεια, όπως διακρίνεται στο βίντεο, ο δράστης κινείται έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης και φαίνεται να μπαίνει μέσα για να παραδοθεί.


 Εκτέλεσε τον 46χρονο μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του

 

Ο 36χρονος δράστης εκτέλεσε εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του θύματος τον 46χρονο άνδρα, τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της δολοφονίας ήταν ότι ο δράστης πίστευε πως το θύμα τον είχε καταδώσει στην Αστυνομία με αποτέλεσμα την πρόσφατη σύλληψή του.

Ο δράστης είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο για οπλοκατοχή και ναρκωτικά

 

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συμφωνήσει να παντρέψει τον γιό του σε κόρη ή ανιψιά του θύματος. Ο 36χρονος δράστης είχε συλληφθεί στο παρελθόν κατόπιν επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ τον Ιανουάριο στον οικισμό Δροσερού της Ξάνθης όπου βρέθηκαν στην κατοχή του όπλα και ναρκωτικά. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

 

Συγκεκριμένα, ο δράστης είχε συλληφθεί στις 26/3/2023 και ώρα 12:00 στο Δροσερό Ξάνθης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης, ηρωίνης και κοκαΐνης), δύο πιστολιών με φυσίγγια και τριών αμυντικών χειροβομβίδων.

 

Ο 36χρονος δράστης, λίγο πριν παραδοθεί, ανέβασε βίντεο στο Τικ Τοκ στο οποίο εξηγεί τους λόγους που πυροβόλησε το θύμα. Στη συνέχεια καταγράφεται η στιγμή όπου προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

 

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε, ενώ φαίνεται πως είχε δεχθεί τουλάχιστον 5 σφαίρες.

 

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζονται και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις. 

ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΞΑΝΘΗΣ  


Ο δράστης θα παρουσιαστεί στην εισαγγελέα Ξάνθης το πρωί της Δευτέρας 20 Μαρτίου  ενώ στον οικισμό του Δροσερού υπάρχει αναβρασμός. Οι πρώτες πληροφορίες από την μεριά του δράστη μιλάνε για έγκλημα τιμής, αφού ο 36χρονος δράστης φέρεται να είχε λογοδώσει το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και γύρισε στην οικογένειά της χωρίς την συγκατάθεση του “άνδρα” της. Μιλάμε βέβαια για παιδιά ηλικίας 14- 16 ετών, που όντας Ρομά στην καταγωγή συνηθίζουν να παντρεύονται σε τέτοιες ηλικίες..

Ο συγκεκριμένος δράστης μάλιστα έχει απασχολεί και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, καθώς στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα, ναρκωτικά αλλά και χειροβομβίδες, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος λίγες μέρες μετά. Θεωρούσε δε, πως το θύμα τον «κάρφωσε» στην αστυνομία για την υπόθεση αυτή γι' αυτό και στο βίντεο που ανέβασε, μιλώντας για το θύμα, τον χαρακτήρισε «ρουφιάνο».

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »