*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Μαρτίου

Απίστευτο φονικό στο Δροσερό! Ο γνωστός "παλικαράς" εκτέλεσε με 6 σφαίρες τον συμπέθερο κι ανέβασε βίντεο στο TikTok

19 Μαρτίου

Ξάνθη: Τον εκτέλεσε με πέντε σφαίρες και ανέβασε βίντεο στο TikTok | tanea.gr

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον γνωστό οικισμό Δροσερό στην Ξάνθη, καθώς ένας 36χρονος σκότωσε έναν 46χρονο με τον οποίο φαίνεται να είχαν διαφορές για την αγορά ενός "οικοπέδου" και μάλιστα ήταν...συμπέθεροι! 


 

Μάλιστα ο ίδιος έβγαλε και σε βίντεο την εκτέλεση του θύματος στο Τικ-Τοκ ενώ ξημερώματα της  Κυριακής πήγε  στην Αστυνομική Διεύτθυ6νση Ξάνθης και παραδόθηκε, αφού ήδη δημόσια είχε παραδεχτεί την πράξη του.

Μαζί συνελήφθη και ο ένας από τους δύο γιους του για εμπλοκή στο συμβάν, ενώ αναζητείται ο άλλος γιος και ο γαμπρός του, για συνέργεια.

Ο 36χρονος παρέδωσε και το όπλο που «άδειασε» στο θύμα με 5-6 σφαίρες.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου κατέληξε μετά τις σφαίρες που δέχτηκε παρά τις προσπάθειες των χειρούργων γιατρών. 

Χαρακτηριστική για τα συμβαίνοντα στο Δροσερό είναι και η ανάρτηση γνωστού  χειρούργου γιατρού στο Νοσοκομείο Ξάνθης για τα συμβαίνοντα στο....Δροσερό που έγινε Σικάγο!

Είχε ανεβάσει βίντεο στο TikTok

Και στις λεπτομέρειες. Λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία μάλιστα ο δράστης ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται και πάλι στο Τικ Τοκ  η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

Ο 36χρονος είχε απασχολήσει και τον περασμένο Ιανουάριο 2023  τις Αρχές, καθώς όπου συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, ενώ στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά αλλά και... χειροβομβίδες, αλλά είχε πάρει προθεσμία να απολογηθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές, με τον δράστη να τον πυροβολεί εξ’ επαφής τραυματίζοντας τον θανάσιμα. 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ 

Σημειώνεται ότι μετά την ανθρωποκτονία, συγγενείς του θύματος και κάτοικοι του συνοικισμού πήγαν στο σπίτι του 36χρονου και προκάλεσαν φθορές πετώντας πέτρες και άλλα αντικείμενα ενώ προκάλεσαν και φθορές σε δυο αυτοκίνητα του δράση και ετοιμάζονται να πάνε αύριο στην Εισαγγελία Ξάνθης για να διαμαρτυρηθούνε γιατί ο δράσης κυκλοφορούσε ελεύθερος παρά τα σε βάρος του σοβαρά αδικήματα και την σύλληψή του. 


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »