*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαρτίου

Σήμερα η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ! Την Τετάρτη απολογείται ο δολοφόνος που τον Γενάρη αφέθηκε ελεύθερος με υποδοχή ήρωα!

21 Μαρτίου

*Για ποιο λόγο ο δολοφόνος μίλησε ... Τούρκικα και χαρακτήρισε «ρουφιάνο» τον 47χρονο «Νυφοπάζαρο» ή ναρκωτικά η αιτία του φόνου;  Ενώ τον Γενάρη παρίστανε τον...προστάτη των Ρομά στο Δροσερό και μιλούσε Ελληνικά;

ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΕΣΑ «ΣΤΗΡΙΖΑΝ» ΤΟΝ «ΦΟΝΙΑ»;

-Από τη Βουλγαρία έρχονται να τον θάψουν τα παιδιά του, αύριο απολογείται ο δολοφόνους με τους συνεργάτες του, ο δολοφόνος παίρνει όλη την ευθύνη σε βάρος του!


Στη σύλληψη τριών ακόμα ατόμων ως συνεργών προχώρησε η αστυνομία για το στυγερό έγκλημα δολοφονίας του 46χρονου στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνελήφθησαν επίσης οι δυο γιοι και ο γαμπρός του 37χρονου δολοφόνου του 46χρονου οι οποίοι παραδόθηκαν στην αστυνομία και χθες οδηγήθηκαν από την πίσω στην ανακρίτρια, ωστόσο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο Τετάρτη 22 Μαρτίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα, που ήταν παππούς ενός 15χρονου κοριτσιού, φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη,

Συγκεκριμένα, ο δράστης φέρεται να είχε κλείσει «συμφωνία» και είχε καταβάλλει χρήματα για την ανήλικη εγγονή του θύματος ως νύφη στον ανήλικο γιό του, ωστόσο αστυνομικός της ασφάλειας που χειρίζεται το θέμα θεωρεί ότι αιτία είναι το «κάρφωμα» του δράστη για ναρκωτικά, όπλα και χειροβομβίδες και παραπέμπει στις δηλώσεις του δολοφόνου στο ΤΙΚ-ΤΟΚ την ώρα που πήγε να παραδοθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης και τις...δηλώσεις στα  Τούρκικα, χαρακτηρίζοντας το θύμα..."ρουφιάνο"! 

Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει συνταραχτικές αποκαλύψεις στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ  ο αδελφός του ΝΕΒΑΖ που χθες ζούσε την δική του οικογενειακή τραγωδία στο σπίτι του θύματος με την οικογένειά του!


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις για το έγκλημα στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν το Σάββατο  (19-3-2023) σε περιοχές της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, τέσσερις ημεδαποί 37, 18, 17 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες οι ανωτέρω δράστες δρώντας από κοινού μετέβησαν στην οικία του 46χρονου σε οικισμό της Ξάνθης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό της και με την χρήση πυροβόλου όπλου ο 37χρονος τραυμάτισε τον παθόντα, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ξάνθης όπου και κατέληξε.

Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το ανωτέρω όπλο ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας, μία γεμιστήρα και 24 φυσίγγια.

Η αστυνομική έρευνα και προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης όπου και πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023.

 

Πώς έγινε το φονικό στην Ξάνθη

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης μετέβη στο σπίτι του θύματος μαζί με τους δύο γιους του και τον γαμπρό του, και αφού έσπασαν την πόρτα δωματίου όπου ο 46χρονος κοιμόταν με τη σύζυγό του, τον γιο του και τα τέσσερα ανήλικα εγγόνια του τον πυροβόλησε 5 φορές στην κοιλιά και την πλάτη.

 

Επιστολή καταγγελία πολίτη στο "Μ" για την δολοφονία στο Δροσερό! Ευθύνες για δικαστικούς λειτουργούς

Την ίδια ώρα επιστολή καταγγελία πολίτη στο "Μ" (σ.σ. Αρχικά του καταγγέλλοντος P.P) με ευθείες βολές κατά των δικαστικών λειτουργών που είχαν αφήσει ελεύθερο τον δολοφόνο, ήρθε πριν λίγη ώρα στην εφημερίδα μας.

Την δημοσιεύουμε αυτούσια χωρίς κανένα σχόλιο:

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ

-Την 26/01/2023 κατόπιν επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, συνελήφθη σε οικισμό της Ξάνθης ημεδαπός άνδρας ο οποίος σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. κατείχε: τρεις χειροβομβίδες αμυντικού τύπου, δύο πυροβόλα πιστόλια, σαρανταεπτά φυσίγγια, μία σιδερογροθιά, κάνναβη 88 γρ., κοκαΐνη 34,1 γρ., μικροποσότητα ηρωίνης και ζυγαριά ακριβείας.

*Παραθέτονται υπερ-σύνδεσμοι (link) με δημοσιεύματα τοπικών και εθνικών ειδησεογραφικών site:

https://www.protothema.gr/greece/article/1333752/xanthi-i-laika-sunelave-etoimopolemo-diakiniti-narkotikon-me-kokaini-kannavi-kai-heirovomvides/

https://empros.gr/2023/01/cheirovomvides-opla-kai-narkotika-se-epicheirisi-tis-astynomias-sto-drosero/

-Η ποινική δίωξη αφορούσε κακουργηματικές πράξεις και ο κατηγορούμενος την 30/01/2023 απολογήθηκε στον Ανακριτή Ξάνθης. Με σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος ως μη ύποπτος φυγής και μη ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων (προς μεγάλη έκπληξη άμεσα εμπλεκομένων ή μη).

Παραθέτονται υπερ-σύνδεσμοι (link) με δημοσιεύματα τοπικών και εθνικών ειδησεογραφικών site:

https://xanthi2.gr/2023/01/30/e%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CF%86%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5/

https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%9D%CE%94%CE%91%CE%9B%CE%9F-e%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%86%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B5/

-Την 19/3/2023, ο ίδιος άνθρωπος που ενάμισι μήνα πριν κατηγορήθηκε σε βαθμό κακουργήματος για το νόμο περί ΟΠΛΩΝ και ναρκωτικών (και αφέθηκε ελεύθερος ως μη ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων), εισήλθε με ΟΠΛΟ (πιστόλι) σε σπίτι έτερου κατοίκου του οικισμού του όπου πυροβόλησε και σκότωσε έτερο ημεδαπό.

Αργότερα, παραδόθηκε αυτοβούλως στις Αρχές και ομολόγησε το έγκλημά του.

*Παραθέτονται υπερ-σύνδεσμοι (link) με δημοσιεύματα τοπικών και εθνικών ειδησεογραφικών site:

https://empros.gr/2023/03/en-psychro-dolofonia-sto-drosero/

https://www.protothema.gr/greece/article/1351432/agria-dolofonia-xanthi-purovolise-45hrono-anevase-video-sto-tiktok-kai-paradothike/

Έχουν γεννηθεί σοβαρά ερωτήματα στην κοινωνία της Ξάνθης περί της επάρκειας των δικαστικών λειτουργών της πόλης. Οι συγγενείς του θύματος αισθάνονται την αδικία με το χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ως πότε η ανεπάρκεια ενός σταθμάρχη ή ενός δικαστικού λειτουργού θα επιφέρει θανάτους ανθρώπων;

 

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 21  ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ - ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Σημειώνεται ότι η κηδεία του θύματος θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου αφού αναμένονται να παραστούν τα παιδιά του που ζουν στην Βουλγαρία και την Γερμανία ενώ οι δράστες θα απολογηθούν την Τετάρτη  22 Μαρτίου και αναμένεται η προφυλάκισή τους.

 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »