*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Μαρτίου

Ο αγωνιστής Κυριάκος Καζαντζίδης, η Μαριάννα της διαπλοκής και η απόφαση Τσέπελη να «σταματήσουν» οι εργασίες στα Κομνηνά!

21 Μαρτίου


*Πριν αλέκτωρ λαλήσει ο Δήμαρχος Τσέπελης μετά την λαϊκή κατακραυγή των κατοίκων στα Κομνηνά Σταυρούπολης και την δυναμική αντίσταση του Κυριάκου Καζαντζίδη, έκανε "πίσω" και σταμάτησε τις εργασίες στην Παιδική χαρά που ήθελε να "κατασκευάσει" στην άκρη του χωριού! "Χαστούκι" και για την Μαριάνα φυσικά..! 

*Κι άλλη φορά έχω αναφερθεί στην δημοσιογραφία της γνωστής κυρίας Μαριάννα Ξανθοπούλου από την εποχή της Εύας Τσακίρη στο Δήμο Αβδήρων αν και εμφανίζονταν η ίδια ΠΑΣΟΚ, υπηρετούσε την... «διαπλοκή» και φυσικά μόνο τυχαία ενώ ο Γ.Δ έφτασε στο σημείο να «απολύσει» ακόμη και τον ανεψιό του δημοσιογράφο Χάρη Διαφωνίδη, κράτησε την συγκεκριμένη κυρία στο «Ε», γιατί το «ξέρει» το συγκεκριμένο πολιτικό παιχνίδι...


*Και γι’ αυτό με τον γνωστό της τρόπο, επιχείρησε να ρίξει λάσπη κατά του αγωνιστή Προέδρου της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης Κομνηνών Κυριάκου Καζαντζίδη, το μόνο που κατάφερε ήταν να εκτεθεί για μια ακόμη φορά!!!

......


*«Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάση και το αποκάλυψε φυσικά μόνο ο «Μ», ότι στην εφημερίδα «Εμπρός» δόθηκε από τον Τσέπελη στις 1 Νοεμβρίου 2022 απευθείας ανάθεση ύψους 28.396 ευρώ με υπογραφή Φανουράκη από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ΤΕΒΑ! Με λεφτά του Δήμου Ξάνθης, δηλαδή μια  ακόμη ανάθεση χιλιάδων ευρώ για να «λιβανίζει» άλλο ένα Μέσον τον Δήμαρχο του ... ΤΙΠΟΤΑ! Που επί 3.5 χρόνια δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο...εκτός απο τα κουστούμια και τα ... τακούνια του!

......

*Έτσι ειδικά εμένα καθόλου δεν με εξέπληξε που η συγκεκριμένη κυρία με αφορμή την καθολική αντίδραση των κατοίκων στα Κομνηνά Ξάνθης και μπροστάρη τον Πρόεδρο Κυριάκο Καζαντζίδη που απαίτησε να γίνει η Παιδική  Χαρά στο κέντρο του Οικισμού όπως η παλιά και όχι στην άκρη του χωριού που ξεκίνησε να την κατασκευάζει ο Δήμαρχος Τσέπελης για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα...


Επιχείρησε με «στημένο» ρεπορτάζ της να διαστρεβλώσει να κάνει το μαύρο – άσπρο, φτάνοντας στο σημείο ο Τσέπελης να επιμένει «η Παιδική χαρά θα γίνει εκεί που θέλει να γίνει αυτός, δηλαδή στην άκρη του χωριού...», λέγοντας με θράσος: «Δεν θα παρανομήσουμε…»!!!

-Ποιος ομιλεί δηλαδή παρά ... παρανομιών!!! Ο Τσέπελης!!!

……

*Ποια ήταν επίσης η «κουτο-πονηράδα» της «γνωστής» στην δημοσιογραφική πιάτσα Μαριάνθης Ξανθοπούλου που επιχείρησε να «πολιτικοποιήσει» το θέμα. Ρώτησε τον αγωνιστή Κυριάκο Καζαντζίδη αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2023 και με ποια...παράταξη και σωστά αυτός απαξίωσε να της απαντήσει.

-Εσύ Μαριάνα  Ξανθοπούλου με ποια δημοτική παράταξη θα είσαι; Με αυτήν που πριν λίγους μήνες έδωσε με απευθείας ανάθεση άλλα 28.396 ευρώ στο «Εμπρός» και ενδεχομένως να σας δώσει κι άλλα μέχρι τις εκλογές του Οκτώβρη;

Κι αφού έχεις τέτοια αγωνία, γιατί δεν πήρες τηλέφωνο τον.... Γιάννη Τσεγγελίδη να του κάνεις το ίδιο ερώτημα.

……

*Και στο φινάλε του στημένου «ρεπορτάζ» της Μαριάννας.

-Τώρα που δικαιώθηκαν οι κάτοικοι των Κομνηνών γιατί με εντολές του Δήμαρχου  Τσέπελη σταμάτησαν οι εργασίες φυσικά στην ακατάλληλη νέα παιδική χαρά στην άκρη του χωριού, αφού πρόκειται για πεταμένα, λεφτά στην ουσία!!! Δηλαδή σε «άδειασε»!!!

-Εσύ πως «αισθάνεσαι» και με ποια «μούτρα» θα εμφανιστείς Ξανθοπούλου στα Κομνηνά;

Η μάλλον, με τι... «τσίπα» θα δείς τον αγωνιστή Πρόεδρο της Τοπικής Κομνηνών Κυριάκο Καζαντίδη στα μάτια;;;

(σ.σ. Φυσικά να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Αγωνιστή Πρόεδρο της Τοπικής δημοτικής Οργάνωσης Κομνηνών Κυριάκο Καζαντζίδη για τις ξεκάθαρες δηλώσεις του στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Next  tv. Μίλησε σαν κάτοικος, σαν γονέας....σαν γνήσιος κάτοικος που αγωνίζεται για τα Κομνηνά! Όπως πάντα...! )

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »