*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Δεκεμβρίου

Η τρομερή ανάρτηση της Ελεάνας Μίχογλου και η διαφορά στις "φωτογραφίες" του Τσέπελη με τις "μούσες" μας!

03 Δεκεμβρίου


Άλλο ένα πτυχίο με μεγάλη συγκίνηση, έχοντας δίπλα μου εκτός από τους γονείς μου, το μωρό μου και τον άντρα μου ! Όσα πτυχία  και να καταφέρω το μεγαλύτερο Πτυχίο μου θα είσαι εσύ παιδάκι μας!

(Από την ανάρτηση της Ελεάνας, της εξαιρετικής  κόρης του Δήμαρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου που πήρε άλλο ένα πτυχίο ....αλλά το πτυχίο της ζωής μετράει περισσότερο απ' όλα! )

.....................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1


Και φυσικά ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, γνώριζε και γνωρίζει ότι τα Πομακοχώρια ανήκουν στο Δήμο Μύκης. Και φυσικά μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το γνωστό DEB επειδή μίλησε για Έλληνες Πομάκους στη συνάντηση με το σχολείο της Ροδόπης, ο Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν για να μην «εκτεθεί» στους «Τουρκόφρονες», πηγαίνει ναι μαζί τους στα Υπουργεία, αλλά δεν... θέλει να φωτογραφιστεί!

(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στα παραπολιτικά της στήλης, «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ»)

-Είναι πολύ απλό... Δεν θέλει να φωτογραφηθεί γιατί το παίζει και Πομάκος με τον Άδωνι και την Κυβέρνηση αλλά και με το Τουρκικό Προξενείο και τον «Ψευτομουφτή», μόνο που χάρις στον Τσέπελη, τον πήραν όλοι στο χαμπάρι!

.....................................

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2

Σας παρακαλούμε απαντήστε στο κάτωθι Quiz και θα κερδίσετε κα εσείς… μια βασιλόπιτα επιλογής σας από συγκεκριμένο κατάστημα με απευθείας ανάθεση… (υποχρεωτικά θα φάτε από εκεί αλλιώς δε θα κάνετε μαμ…)

-είναι όντως απλά «κλινικά ηλίθιοι» όπως αναρωτάται και διερωτάται η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ…???

-είναι σωστή η υπόνοια ότι και εδώ υπάρχει δάκτυλος (περισσότερο πενταδάκτυλος)… Φανουράκη…???

(Ο Γιάννης Παπαχρόνης τον Φλεβάρη του 2020, όταν έκανε viral τα πρωτοσέλιδα και τις αποκαλύψεις του «Μ» για τον Τσέπελη, τον φούρνο της Έλλης και την «παρέα» του)

-Καλά βρε Φιφή... Και τελικά τι άλλαξε; Τα... ακίνητα του Γηροκομείου;

 

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ

*Επειδή όντως μπορεί και αφελής να είμαι αλλά και... βλαξ! Σε τίποτα πλέον δεν αμφιβάλω για τον εαυτό μου... και απλά αναρωτιέμαι!

Αφού για ορισμένους, ο Φανουράκης είναι ο «εγκέφαλος» και των επιθέσεων κατά του Στράτου και της λάσπης εναντίον του, αλλά και ο «οργανωτής» όλης της καμπάνιας Τσέπελη!!!

(σ.σ. Εγώ προσωπικά έχω άλλη άποψη...)

-Τότε πως... γίνεται;

Ο Ταρενίδης σχεδόν κάθε πρωί να πίνει καφέ και να χαριεντίζεται με τον Φανουράκη, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κάθε φορά που μοιράζει κρασιά και τσίπουρα στον Μάκη Τοπαλίδη και στον Φανουράκη κι είναι απέναντι ο Μανώλης, να σπεύδει περιχαρής να τον χαιρετίσει... Και να βλέπουνε όλοι αυτό το πολιτικό «θέατρο»!

.....


*Και βέβαια επειδή και τα «καλαμπούρια» έχουν ένα όριο...

Ο Φανουράκης «έπεισε» την Δέσποινα Παρτσαλίδου, την οποία ΕΚΡΑΖΕ ως αντιδήμαρχο για τις διαφημίσεις και τις απευθείας αναθέσεις της σε Αθηναϊκό περιοδικό  και την έκαμνε ξεφτίλα στο δημοτικό συμβούλιο!; Mαζί (τότε) με τον Ιπποκράτη Καμαρίδη; Ή η...Χατζογλίδου της Τουριστικής Επιτροπή; 

 


.......


*Με... εντολές δηλαδή Φανουράκη η Δέσποινα Παρτσαλίδου συνόδευε τον Τσέπελη (και την γραμματέα και αληθινή οικοδέσποινα του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά) στην κεντρική πλατεία της πόλης και έβγαζε μαζί του (ς), τη μια φωτογραφία πίσω από την άλλη;

Αφού αν δεν κάνω λάθος, η συγκεκριμένη κυρία που είχα μάλιστα το θράσος και να την... «εγκωμιάσω» για τον τσαμπουκά και την προσωπικότητά της, ήταν αν όχι η πρώτη, αλλά από τους πρώτους που συμμετείχε στις «μαζώξεις» της νέας δημοτικής παράταξης του Στράτου Κοντού!; Αλλά και η πρώτη που όταν με έβλεπε στο μπακάλη της γειτονιάς Μας, έκραζε για τα ΑΙΣΧΗ της σημερινής δημοτικής παρέας;! Και τώρα....έγινε....παρέα της;

......


*Βέβαια στην πολιτική θα μου πείτε όλα γίνονται, όλα αλλάζουν και  όχι μόνο «πωλούνται» αλλά και «ξεπουλιούνται», αλλά βρε Δέσποινα Παρτσαλίδου, μήπως τελικά είμαι εγώ για... μούντζα κι εσύ για αμ-φας φωτογραφία με τον Δήμαρχο Τσέπελη, το μυτερό παπούτσι του και την... Μούσα (μας) Σοφία Ψωμά;

(σ.σ. Αλλά κι εσύ βρε Μανώλη, έχεις την υπέροχη Δέσποινα και κοιτάς κάτω στο έδαφος όταν σε αποθανατίζει ο φωτογράφος του "Μ";  Ενώ με το μυτερό παπούτσι και την Σοφία, ήσουν έτοιμος για εξώφυλλο στο Gala ή στο YOU; )


*Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις! Εγώ την θεωρώ την Δέσποινα φίλη μου και ήμουν και fan club. Όπως και για να μην μπερδεύεται, και τον Αλέκο Κοντό...! Όχι όμως τους άλλους. Οπότε αν τέτοιες «εντολές» πήρε η Δέσποινα από τον οινοποιό αντι-ΠΡΟΕΔΡΟ της ΕΑΣ Ξάνθης Κυριάκο Παπαδόπουλο ή κάποιον άλλο... Sorry! Και την... γραμματέα Δέσποινα την «τάπωσες» αν και ξανθιά! Μαζί σου λοιπόν...Όλοι μαζί με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τσέπελη! Αφού αυτό μας "αξίζει", γιατί να το στερηθούμε;

(σ.σ. Το χειρότερο πράγμα στη ζωή είναι να φεύγει ο μύθος για ορισμένους ανθρώπους... γιατί όταν έρχεται η απομυθοποίησης τελειώνουν τα πάντα!)

......


*Εντελώς τυχαία παρακολούθησα χθες στο Μονομελές Ξάνθης  ως δικηγόρο την Πρόεδρο Δέσποινα Χατζηφωτιάδου να υπερασπίζει μια αξιοπρεπή κυρία σε μια οικογενειακή μάλλον υπόθεση, σθεναρά και γενναία και τελικά, παρά την καταδικαστική πρόταση της Εισαγγελική έδρας να την αθωώνει.

Φεύγοντας λοιπόν από την αίθουσα, είδα την Πρόεδρο αγκαλιά με την γυναικούλα που έκλαιγε μαζί με άλλα συγγενικά της πρόσωπα και είδα συγκινημένη και την ίδια μαζί της και φυσικά την συγχάρηκα για την δικαίωση της πελάτισσας!

Είναι θεία μου, μου είπε…

Τότε μπράβο και στην θεία για την ανεψιά Πρόεδρο πού την υπο-στήριξε με τέτοιο πάθος !

......

*Ποιόν άλλον είδα στο δικαστήριο και μάλιστα πολύ ανανεωμένο και σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από το τελευταίο μας δικαστήριο με μηνυτή μου τον Δημήτρη Μπένη;

Μα τον Θανάση Ξυνίδη!!! Ακμαίο, δυνατό, μαχητικό...και σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα μετά από 3-4 χρόνια τουλάχιστον

-Και χάρηκα πολύ, γιατί εγώ θέλω και τους αντιπάλους μου (αν και πρώην φίλοι μου...), μαχητικούς, ανανεωμένους και έτοιμους για νέα έξυπνα... non paper! 

Αλλά και λίγο "φροντιστήριο" όταν τα διαβάζουν στο δημοτικό συμβούλιο να μην.. (τα) ... συλλαβίζουνε!   

....

*Καλός βουλευτής Ροδόπης (σ.σ. Οχι καλός Υπουργός...), καλός (ισχυρίζεται) Νομικός ο Ευριπίδης Στυλιανίδης,,,

*Εμφανίστηκε όπως ποτέ ως μάχιμος δικηγόρος ποτέ σε κανένα δικαστήριο και δεν το ξέρουμε; Γιατί εγώ τουλάχιστον, ποτέ δεν τον είδα, ούτε στο Πρωτοδικείο Ροδόπης, ούτε στο Εφετείο...! Κι όταν ακόμη δεν ήταν βουλευτής, που ... απασχολούνταν; Έκανε μάχιμη δικηγορία στις  αίθουσες;  Ή έκανε κανένα έργο στη Ροδόπη και δεν το ξέρουμε; Λέω...


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »