*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Δεκεμβρίου

ΣΤΟΝ ΣΤέΦΑΝΟ ΙΓΙΑΝΝΙΔΗ η αρμοδιότητα για τα νεκροταφεία με απόφαση Τσέπελη! Εκεί τα παράπονα!

02 Δεκεμβρίου

*Δεν δέχτηκε να αναλάβει την αρμοδιότητα των νεκροταφείων ο Χασάν Ολού Φερτούν για να μη χάσουν... «πελατεία» από το Δροσερό!!!

-Αρπάζουνε τσάντες από γυναίκες που εκκλησιάζονται στον Άγιο Τρύφωνα! Δεν αντέχουμε άλλο είπαν στην «Ανοιχτή γραμμή», τα «έψαλαν» και στον ίδιο τον Δήμαρχο!

Στον πρώην «τραμπούκο» του πρώην Δήμαρχου Μπάμπη Δημαρχόουλου όπως τον χαρακτήριζαν έτσι, γιατί πήγε να δείρει τον... Φανουράκη μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, που επειδή έμεινε... άνεργος τα ξέχασε όλα και πήγε με τον Τσέπελη και την παρέα του, ανέθεσε και για το 2023 τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ο Δήμαρχος Τσέπελης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας και ειδικά μετά τις τελευταίες κλοπές και τους βανδαλισμούς, αρνήθηκε να αναλάβει ο εκ Δροσερού Αντιδήμαρχος Χασάν Ογλού Φερτούν!!!

Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που γυναίκες που εκκλησιάζονται στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα βγήκαν στην «Ανοιχτή γραμμή» και κατήγγειλαν ότι «νεαροί Δροσερίτες βγαίνοντας στο δρόμο, επετέθησαν σε μια γυναίκα και όχι μόνο της «έκλεψαν» την τσάντα, αλλά την «έσυραν» στο έδαφος και από τύχη δεν γνώρισαν τα χειρότερα!

«Δεν μπορώ να τους κάνω κουμάντο γιατί στο Δροσερό ήρθαν και πολλοί ξένοι είναι ανεξέλεγκτοι, αν αναλάβω εγώ τα νεκροταφεία, θα χάσουμε ψήφους και από τον οικισμό αλλά και από τους Χριστιανούς», είπε ο αντιδήμαρχος στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ! Κι εκεί έληξε το θέμα..

Έτσι και για το 2023 συνεχίζει αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την τήρηση του Νόμου και στα Δημοτικά νεκροταφεία ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Ιγιαννίδης, στον οποίο μπορούν να προσφύγουν οι πολίτες κάθε φορά ου τους επιτίθενται οι Δροσερίτες, είτε στα νεκροταφεία, είτε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα και την παλιά Πόλη που παραμονεύουν!

-Σε αυτόν λοιπόν τα παράπονα...!  Στον πρώην...."τραμπούκο" του πρώην Δήμαρχου Μπάμπη όπως τον χαρακτήριζε ο Φανουράκης ως επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών! Και τώρα τον έκαναν με τον Τσέπελη αντιδήμαρχο! Γιατί (κι αυτός) ήταν..άνεργος! Και μπήκε στο Δήμο (προσωπική επιλογή του Ταρενίδη...) για να...αποκατασταθεί! Κι αυτός... Όπως και ο Αμβροσιάδης των Βρυξελών και απευθείας αναθέσεων για μια βασιλόπιτα  για το Δημοτικό Ραδιόφωνο! Απο τον φούρνο της Έλλης στη Χρύσα!!! 



 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΕΠΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΙΑΝΝΙΔΗ ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ 862

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α1. Την μεταβίβαση στον Αντιδήμαρχο Ιγιαννίδη Στέφανο του Φιλίππου, των εξής αρμοδιοτήτων:

Να προΐσταται του Γραφείου Κοιμητηρίων του Τμήματος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής και του Τμήματος Συντηρήσεων Υποδομών και του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, με εξαίρεση την έκδοση των πράξεων που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις για το διορισμό, τις κάθε είδους υπηρεσιακές μεταβολές, τη σύνταξη των εκθέσεων αξιολόγησης και την άσκηση του πειθαρχικού ελέγχου των υπαλλήλων των υπηρεσιών αυτών.

Να εκδίδει τις άδειες που προβλέπονται από τις διατάξεις που διέπουν τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται, εκτός εάν άλλως προβλέπεται από ειδικές διατάξεις.

Να εισηγείται στα αρμόδια όργανα του Δήμου τα θέματα των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται και να αναλαμβάνει την εκτέλεση των σχετικών αποφάσεων.

Να ασκεί πολιτική εποπτεία επί των δράσεων που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και να προωθεί πολιτικές κατευθύνσεις προς τις υπηρεσίες που προΐσταται.

Οι ανωτέρω αρμοδιότητες ασκούνται με εξαίρεση τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες που υπάγονται διοικητικά στις παραπάνω κεντρικές υπηρεσίες. Α2. Εξουσιοδοτεί τον Αντιδήμαρχο Ιγιαννίδη Στέφανο του Φιλίππου να υπογράφει όλες τις αποφάσεις, άδειες, πράξεις και έγγραφα που εκδίδονται κατ’ ενάσκηση των παραπάνω αρμοδιοτήτων του, εκτός εάν άλλως προβλέπεται από ειδικές διατάξεις.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »