*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Δεκεμβρίου

Και ο Ντελή Ριτβάν μαζί με Τσέπελη στο γραφείο του Αδωνι για την αγροτική οδοποιία στα Πομακοχώρια!

02 Δεκεμβρίου


*Το γνωμικό το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, το ξέρετε φαντάζομαι! Το κακό είναι ότι και ο Πομάκος Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν θεωρεί τον εαυτό του... «έξυπνο» πουλί και γι’ αυτό όχι μόνο την «πατάει», αλλά και τον έχουν πάρει πλέον χαμπάρι και οι Υπουργοί αλλά και το γραφείο του Πρωθυπουργού!!!

Αλλά και το... «Τουρκικό» Προξενείο στο οποίο τον «περιποιούνται» κανονικά οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μύκης.

......

*Γιατί τα γράφω όλα αυτά. Μα γιατί αποκλειστικές πληροφορίες μου λένε ότι στη συνάντηση του Δήμαρχου Τσέπελη με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την αγροτική οδοποιία στα Πομακοχώρια, παρών ήταν και ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν όπως και ένα ακόμη τρίτο πολιτικό πρόσωπο.


Ωστόσο ο Υπουργός στο twitter έβγαλε φώτο μόνο με τον Δήμαρχο Τσέπελη κι αυτό δεν έγινε φυσικά γιατί είναι... άσχετος και δεν ξέρει ότι τα Πομακοχώρια ανήκουν στο Δήμο Μύκης, αλλά στο ότι  ο Ντελή Ριτβάν επειδή ξέρει ότι θα φάει ΜΑΥΡΟ στις επόμενες δημοτικές εκλογές, το "παίζει" σε διπλό ταμπλό.

 Έτσι εμφανίζεται  με τους υπουργούς ως «φιλέλληνας» όταν πηγαίνει στα Υπουργεία με τον Τσέπελη και τον Σπύρο Τσιλιγγίρη! Όπως και αυτοί με την σειρά τον εμφανίζουν ως... «φιλέλληνα» αδελφούλη Πομάκο!!! Όπως έγινε την περασμένη Τετάρτη στην επίσκεψη στον Άδωνι, ο οποίος ωστόσο τους «ξεμπρόστιασε» με την γνωστή ανάρτηση του!

-Και ως ..." Τούρκος", όταν εμφανίζεται δίπλα στον Τούρκο Πρόξενο και τον "Ψευτομουφτή" Ξάνθης! Γιατί πιστεύει οτι μόνο έτσι έχει ελπίδες να επανεκλεγεί!

......

*Και επί τους ουσίας. Και φυσικά ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, γνώριζε και γνωρίζει ότι τα Πομακοχώρια ανήκουν στο Δήμο Μύκης. Και φυσικά μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το γνωστό DEB επειδή μίλησε για Έλληνες Πομάκους στη συνάντηση με το σχολείο της Ροδόπης, ο Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν για να μην «εκτεθεί» στους «Τουρκόφρονες», πηγαίνει ναι μαζί τους στα Υπουργεία, αλλά δεν... θέλει να φωτογραφιστεί!

......

*Έτσι λοιπόν ο  Άδωνις ευθυγραμμισμένος με τον Κυριάκο, όταν είδε τα «αιτήματα» του Δήμαρχου Ντελή Ριτβάν, βγήκε ευθέως και μίλησε για ....Πομακοχώρια!!!  Κάτι που πρέπει να κάνουν όλοι Έλληνες πολιτικοί κι όχι να "κρύβονται" πίσω απο το δάχτυλό τους. Κι όποιος κατάλαβε το... κατάλαβε!!!

Με τη διαφορά ότι οι άλλοι Υποψήφιοι Δήμαρχοι Μύκης, βγήκαν και το ... διαλάλησαν στα Πομακοχώρια και ο Ντελή όπως μαθαίνω μέσα από τον Δήμο, πήρε και... ωρύονταν μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ» !!!

Στον "αδελφούλη" του Τσέπελη!

......

 

*Που επίσης  την «πάτησε» για τα καλά ο Δήμαρχος Μύκης:

Πράγματι ο Δήμαρχος Τσέπελης προσκάλεσαν με τον Δήμαρχο Μύκης Ντελή Ριτβάν τον Άδωνι να επισκεφθεί την Ορεινή περιοχή των Πομάκων και ο Υπουργός τους απάντησε επί λέξει, «τα ξέρω τα Πομακοχώρια, έχω πάει αρκετές φορές και είναι πολύ όμορφα... κι αν βρώ χρόνο θα τα ξαναεπισκεφθώ»!!!

Έβγαλε στον αέρα όμως ο γνωστό twitter με φωτογραφία με τον Τσέπελη, μιλώντας  για τα... Πομακοχώρια που ανήκουν στο Δήμο Μύκης.

Κι ενώ αυτοί το είχαν "κρυφό" τους ξεμπρόστιασε!

......

*Τι δεν περίμεναν επίσης. Να έχει τέτοιες αποκλειστικές πληροφορίες ο «Μαχητής», που γνώριζε βέβαια ότι ο Δήμαρχος Ντελή Ριτβάν ΔΕΝ ΉΤΑΝ στο Δήμο Μύκης την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου όπως το γνώριζαν και οι υπάλληλοι!

Καθότι όταν κατεβαίνει ο Δήμαρχος Τσέπελης στην Αθήνα, κατεβαίνει συχνά κι αυτός μαζί του, γιατί ο «αδελφούλης» του, τον έχει πείσει ότι «ανοίγει» και έχει πρόσβαση σε όλα τα... Υπουργεία...»!

......

*Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια για την περιβόητη συνάντηση Τσέπελη – Ντελή Ριτβάν στο γραφείο του Άδωνι Γεωριάδη, με τον τελευταίο βέβαια  συνειδητά να μιλάει για Πομακοχώρια, γνωρίζοντας ότι οι εκεί κάτοικοι, παρά την τρομοκρατία της Άγκυρας και του Προξενείου, αισθάνονται Έλληνες Πομάκοι!!! Και όλοι σχεδόν, Πομάκικα μιλάνε και όχι Τούρκικα Και το μόνο παράπονό τους είναι ότι...

-Και στην Τουρκία τους λένε Πομάκους αλλά και στην Ελλάδα το ίδιο και αισθάνονται μειονότητα και στις δυο χώρες. Στην Τουρκία άλλωστε λειτουργούν επίσημα σύλλογοι Πομάκων! Και στην Ελλάδα μόνο για προπαγανδιστικούς λόγους τους χαρακτηρίζουν Τούρκους!

......

*Το «έξυπνο» πουλί λοιπόν από τη «μύτη» πιάνεται, μόνο που ο Δήμαρχος Μύκης Ντελή Ριτβάν δεν είναι έξυπνος, αλλά .. κουτοπόνηρος που θέλει να τα έχει καλά με όλους!!!

Με αποτέλεσμα όμως, να τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι μεν (του Τουρκικού Προξενείου), αλλά και οι δε!!! Έλληνες Υπουργοί, όπως ο Άδωνις που μίλησε κι αυτός για Πομακοχώρια όπως και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

(σ. σ. Αλήθεια, έχετε δεις εσείς άλλον Έλληνα πρώην Πρωθυπουργό να μιλάει ευθέως για Πομακοχώρια; Πλην του Κυριάκου; Με το χέρι στην καρδιά!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »