*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

'Εκλεψε τις εντυιπώσεις η τρομερή Εύα Καραμανάβη στο The Voice! Πολύ χιόνι στα ορεινά!

29 Νοεμβρίου


*Τις εντυπώσεις των κριτών κατάφερε να κλέψει η 19χρονη Εύα Καραμανάβη από την Ξάνθη που εμφανίστηκε την Κυριακή (27/11) στη σκηνή του «The Voice» και ήταν υπέροχη σε όλα.

Η ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια, που σπουδάζει Φιλολογία, εμφανίστηκε στο γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλές μουσικό τηλεοπτικό show που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η ίδια επέλεξε να τραγουδήσει το Drivers license, με τους Σάκη Ρουβά και Έλενα Παπαρίζου να γυρίζουν τις καρέκλες τους και να τις δίνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

.......

*Τελικά η Εύα επέλεξε να μπει στην ομάδα του Σάκη Ρουβά, ενώ κατάφερε να αποσπάσει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο για την ερμηνεία της όσο και για τον χαρακτήρα της απ’ όλους.

Περιμένουμε λοιπόν την επόμενη εμφάνισή της.

.......

*Εκδήλωση. Ο Θίασος Σκιών «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη», η Ακαδημία Ποίησης και Παραμυθιού, ο Σύλλογος Φίλων «Τα παραμύθια του Καραγκιόζη» και η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο Ξάνθη: η πόλη του Καραγκιόζη, που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 στις 19.00 στην Καπναποθήκη Π (Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, Καπνεργατών 9, Ξάνθη).

.......

*Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσουν διακεκριμένοι άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών για την πρόταση δημιουργίας ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ και θα ακουστούν πρωτότυπα τραγούδια για τον Καραγκιόζη σε μελοποίηση και πρώτη ζωντανή παρουσίαση από τον Γαβρήλο Κοκκώνα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Ελένη Διαφωνίδου, εκδότρια της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ, ενώ θα μιλήσουν με αλφαβητική σειρά οι:

Η εκδήλωση θα κλείσει με μια γλυκιά έκπληξη όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

.......

*Καλό νέο. Σε λειτουργία αναμένεται να τεθεί έστω και μερικώς, τον Δεκέμβριο το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού, στη Δράμα μετά από δύο χρόνια αναστολής του, καθώς σε εξέλιξη είναι οι τελευταίες διαδικασίες για να βρεθεί ο ανάδοχος που θα αναλάβει την εκ νέου διαχείρισή του.

Υπενθυμίζω ότι το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ένα από τα μεγαλύτερα σε πεδίο άσκησης χιονοδρομίας της χώρας ζωντανεύει ξανά και ετοιμάζεται να λειτουργήσει από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 14 Απριλίου του 2023 ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να διορθωθούν τα λάθη και οι εκκρεμότητες του παρελθόντος σχετικά με το χιονοδρομικό κέντρο καθώς έναν χρόνο ήταν κλειστά λόγω πανδημίας και έναν χρόνο λόγω υπηρεσιακών ζητημάτων σχετικά με τη νομιμότητα των εγκαταστάσεων.

.......

*Πολύ χιόνι στα Ορεινά σύμφωνα με  τον Chasan Haci Kara Amet από το Ωραίον και ιδού μια πανέμορφη ξεχωριστή φωτογραφία.

Τουτέστιν όποιος αντέχει και θέλει να πάει για... χιονοπόλεμο, μπορεί να πάει με το αυτοκίνητό του, αρκεί να βάλει αλυσίδες!

......

*Μα ήταν δυνατόν να λείψει η ανανεωμένη και πάντα ξεχωριστή γραμματέας του Δήμου Ξάνθης Σοφία Ψωμά από τις απονομές των βραβείων για τους συμμετέχοντες στον 8o Ημιμαραθώνιο; Και φυσικά όχι...

Και ιδού την ώρα που βραβεύει κάποιους από τους πρωτεύσαντες!

......

*Το καλύτερο επάγγελμα τείνει πλέον να γίνει στην εποχή μας, το να γίνει κάποιος δημοτικός σύμβουλος και μάλιστα με έμμισθες θέσεις.

Ταξιδάκια με όλα τα έξοδα πληρωμένα και από... 1240 έκαστος,  πήραν ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης Γιάννης Μπούτος και ο Αντιδήμαρχος Πάνος Αμβροσιάδης για να πάνε στις Βρυξέλες!!!

Με απόφαση και υπογραφή Φανουράκη στις 25 Νοεμβρίου!!! Λεφτά υπάρχουν αλλά για... λίγους!

Ο Ιούδας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »