*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Νοεμβρίου

Ευτυχώς υπάρχουν ενεργοί πολίτες που τα λένε έξω απο τα δόντια! Οι ειδήσεις χωρίς μείκαπ...

29 Νοεμβρίου


Ξεκίνησε χθες η τοποθέτηση του (περσινού) Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης!

…………………………………..

ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Κι όμως υπάρχουν και στην εποχή μας ενεργοί πολίτες και φιλοξενώ την παρακάτω ανάρτηση, για να το κάνω πιο ξεκάθαρο το θέμα. Που τους την λένε κι από πάνω ότι είναι «καρφιά»!

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της εξαιρετικής Ζωής Γώγου:


«Ζωη Γωγου: Θα ήθελα και εγώ να μιλήσω για ευσυνειδησία και πόσο μας λείπει σε αυτή την πόλη. Σήμερα και περίπου μεσημεριανές ώρες κατεβαίνοντας την κουγιουμτζογλου, δηλαδή τον δρόμο δίπλα στο Σταυροδρόμι με τους ξηρούς καρπούς, βλέπω ενα αυτοκίνητο να ξεπαρκαρει από ένα ελεύθερο πάρκινγκ. Στην προσπάθεια να φύγει κι επειδή απλά δεν χωρούσε εκανε μια τεράστια ζημιά-γραμμή σε αυτοκίνητο που βρισκόταν παρκαρισμένο μάρκας seat Ibiza γαλάζιου χρώματος. Έχω κρατήσει την πινακίδα του αυτοκινήτου που έκανε τη ζημιά όπως επίσης και την πινακίδα του γαλάζιου αυτοκινήτου! Λίγη ευθιξία σε αυτήν την πόλη θα ήταν χρήσιμη…

-Giorgos Misoglou: Επειδή ο οδηγός που έπαθε την ζημιά να μην διαβάσει ότι κάποιος γνωρίζει τον παπάρα που έκανε την ζημιά και έφυγε πάρε τηλ την τροχαία και δώσε τα νούμερα των πινακίδων , αυτοί έχουν στο σύστημα όλους των κατόχους των αυτοκινήτων και θα τους βρουν

-Stratoula Morfi: Καλό θα ήταν να αφήσετε ένα χαρτάκι επάνω στο αυτοκίνητο για να επικοινωνήσει μαζί σας ο ιδιοκτήτης να τον βοηθήσετε.

-Eleni Kaklamanou: Λυπάμαι πολύ που χρειαζοντε τα καρφιά για να αποκτήσουν οι σημερινοί πολίτες ευσυνειδησία κ αν όχι τουλάχιστον προστατεύοντας την ίδια τη λέξη που κατοικεί στους υπόλοιπους γιατί έχει Αξία

-Κωνσταντίνος Ξυνοτρούλας: ο σώζων εαυτόν σωθήτω είμαστε σε αυτή την πόλη....

-Ευάγγελος Θεοδωρακάκης: Και πολύ καλά έκανες και μπράβο σου... Το έχω κάνει και εγώ... Δεν είμαι ρουφιάνος…

Και αμέσως μετά από δύο μήνες μου σπάσαν τον καθρέφτη από το αυτοκίνητο μου και έφυγαν... Φυσικά δικαιώθηκα μου άφησαν χαρτάκι με τα στοιχεία του οχήματος (επαγγελματίας παρακαλώ)

Βοήθεια στον συνάνθρωπο στον γείτονα

Ανθρωπιά λέγετε... Έλληνες είμαστε

Ήρθε ο καιρός να το δείχνουμε κάθε μέρα έστω και με μικρές πράξεις».

-Και με πιο απλά λόγια…την είπαν και «ρουφ…» την Ζωή!

-Πάρε με στο γάμο σου να σου και του χρόνου! Fb!

……

*Τραγωδία το νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, όπου ένας εργαζόμενος στην Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου, πέθανε εν ώρα εργασίας.

Όπως αναφέρει το creta24.gr, ο 62χρονος άνδρας, είχε μόλις μισή ώρα που είχε πιάσει δουλειά και άδειαζε τους κάδους στο κοιμητήριο, όταν ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Άμεσα συνάδελφοί του κάλεσαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στα ΤΕΠ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 62χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και την Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

 

Η JTI της ΣΕΚΑΠ στηρίζει την Αστυνομία της Ξάνθης με εξοπλισμό.


Σύγχρονους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μηχανογραφικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό προσέφερε η εταιρεία Japan Tobacco International στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης προς διευκόλυνση και αναβάθμιση της επιχειρησιακής και επιτελικής της λειτουργίας.

Η παραλαβή του εξοπλισμού έγινε σε ειδική εκδήλωση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της JTI, κας Γεωργίας Καρούντζου και του Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, κου Πασχάλη Γιώρη.

Με αφορμή την προσφορά αυτή της JTI η κα Καρούντζου δήλωσε: «Η JTI έχει ως προτεραιότητα τη συνεργασία και την ανάπτυξη καλών σχέσεων με τις τοπικές κοινωνίες και τους θεσμούς όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Ιδιαιτέρως για τη Ξάνθη αναγνωρίζουμε εμπράκτως την πολύτιμη προσφορά της Αστυνομίας στην ασφάλεια της περιοχής και την ευχαριστούμε για αυτό».

 

Χρήστος Μέτιος: Θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ!

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 ο Χρήστος Μέτιος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Τα εν Δήμω» και μίλησε στον Τάκη Σαράντη για το παρόν και το μέλλον της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Η τελευταία ερώτηση του δημοσιογράφου προς τον Περιφερειάρχη ήταν εάν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα στις επόμενες περιφερειακές εκλογές και η απάντηση του κ. Μέτιου ήταν ξεκάθαρη και απόλυτη: «Ναι, θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης»!

 

Χ. ΤΟΨΙΔΗΣ: Οι πολίτες μίλησαν: Σε αποδρομή η Διοίκηση Μέτιου

Τη δυσαρέσκεια τους από την διοίκηση του νυν Περιφερειάρχη έδειξαν οι πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ αφού όπως προκύπτει από την έρευνα της Good Affairs (Νοέμβριος 2022) το 46,9% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι δεν θα ψήφιζαν τον νυν Περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές.

Εν τω μεταξύ το 38,4% των ερωτηθέντων κρίνουν τη θητεία Μέτιου ως κακή ή πολύ κακή και επιβεβαιώνουν με τις απαντήσεις τους το προφανές: ότι η διοίκηση Μέτιου καταρρέει και βρίσκεται σε αποδρομή.

Με άλλα λόγια, οι πολίτες δήλωσαν με τις απαντήσεις τους όχι μόνο τη δυσαρέσκεια τους από τη διοίκηση Μέτιου, αλλά και την αποστροφή τους σε αυτήν και έτσι έβαλαν τον περιφερειάρχη ΑΜΘ στη λίστα εκείνων που δεν θα εκλεγούν στις επόμενες εκλογές.

Η έρευνα ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα, αφού ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του έχουν καταφέρει να «πατώσουν» την Περιφέρεια μας (δείκτες ανεργίας, απορροφητικότητας ευρωπαϊκών κονδυλίων κα) και να κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την καθημερινότητα των πολιτών.

Σε μια περίοδο με πολλές προκλήσεις για όλους, ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους και γι’ αυτό το λόγο ο κόσμος τους δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Πρόκειται ίσως για τη χειρότερη διοίκηση που έχει γνωρίσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια, αλλά τελειώνει σε δέκα μήνες από σήμερα!

[η έρευνα βρίσκεται στον σύνδεσμο: https://www.airetos.gr/UsersFiles/

Documents/PerifereiarxesNOV2022.pdf]

 

Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Γιώργος Πετρίδης,
"ευλεπιστεί" σε στήριξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Θέμα χρόνου για να μην πούμε ημερών, είναι πλέον το να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια ΑΜΘ ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής και σημερινός ειδικός γραμματέας της ΠΕΔ Γιώργος Πετρίδης.

Ωστόσο ήδη έχει πάρει την απόφασή του και υποστηρίζεται ανοιχτά και από τον νυν Δήμαρχο Κομοτηνής.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ", ο Γιώργος Πετρίδης έχει πει το οριστικό "ναι" στον Ανδρουλάκη, ενώ ευελπιστεί να υποστηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ παράλληλα ποντάρει στην δημοφιλία του και στον χώρο της Ν.Δ

Ήδη μάλιστα έχει κάνει τις πρώτες επαφές του και έχει δει κόσμο για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του.

 

«Κλειστές» οι υπηρεσίες της ΠΕ Ξάνθης σήμερα Τρίτη 29/11
λόγω Γεν. Συνέλευσης των υπαλλήλων.

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών που επισκέπτονται την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης θα θέλαμε να τους γνωστοποιήσουμε, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Ξάνθης για το έτος 2022, με μοναδικό θέμα «Σχέδιο του νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της ΠΑΜΘ».

Διευκρινίζεται ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜΘ στην Π.Ε. Ξάνθης δεν θα εξυπηρετούν τους πολίτες, την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, προκειμένου οι υπάλληλοι να συμμετέχουν στην γενική συνέλευση του συλλόγου, κάνοντας χρήση της ειδικής άδειας που προβλέπεται για αυτόν τον σκοπό από την Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Παρακαλούμε το κοινό να λάβει υπόψη την παρούσα ενημέρωση προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας στην εξυπηρέτηση του.

Ευχαριστούμε τους πολίτες της Ξάνθης για την κατανόηση.

Από το ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »